حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاج پاسخگوی مشکلات قرارداد ویلموتس در کمیسیون اصل ۹۰

  • کد خبر: ۴۰۳۵۵
  • ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۴
تاج پاسخگوی مشکلات قرارداد ویلموتس در کمیسیون اصل ۹۰
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: جریمه فیفا برای فدراسیون فوتبال ایران رقم قابل توجهی است و برای بسیاری از مردم دغدغه بود. لذا کمیسیون اصل ۹۰ بنا به دریافت شکایت از نمایندگان و همچنین بیرون مجلس رسیدگی به این پرونده را آغاز کرد و این پرونده در کمیته فرهنگی و اجتماعی کمیسیون اصل ۹۰ گشوده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون با وزیر ورزش و مسئولان فدراسیون فوتبال برای بررسی موضوع قرارداد ویلموتس گفت: در این جلسه بحث های اولیه مطرح شد اما جمع بندی به جلسات آینده موکول شد تا در نهایت کمیسیون گزارش جامعی در این باره ارائه کند.

سید نظام الدین موسوی ظهار کرد: پیرو جریمه ای که فیفا برای فدراسیون فوتبال ایران در رابطه با قرارداد ویلموتس وضع کرده بود سوالات زیادی در افکار عمومی شکل گرفت. این قرارداد از ابتدا محل انتقاد صاحب نظران بود و همان زمان ابهاماتی در مورد میزان و مبلغ قرارداد و بندهای مختلف آن وجود داشت .

وی افزود: جریمه فیفا برای فدراسیون فوتبال ایران رقم قابل توجهی است و برای بسیاری از مردم دغدغه بود. لذا کمیسیون اصل ۹۰ بنا به دریافت شکایت از نمایندگان و همچنین بیرون مجلس رسیدگی به این پرونده را آغاز کرد و این پرونده در کمیته فرهنگی و اجتماعی کمیسیون اصل ۹۰ گشوده شد.

موسوی با اشاره به حضور وزیر ورزش و معاونین وی، رئیس سابق فدراسیون فوتبال و سرپرست و اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در این جلسه گفت: همچنین آقای قاضی زاده از کمیسیون فرهنگی و آقای فروردین به عنوان رئیس فراکسیون ورزش در جلسه ۴ ساعته امروز کمیسیون اصل ۹۰ حضور پیدا کردند.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطر نشان کرد: در این جلسه بعد از طرح اولیه موضوع، ابهامات و سوالات درباره اصل قرارداد و دلایل صدور رای فیفا علیه ایران مورد بررسی قرار گرفت. وزیر ورزش و آقای تاج مطالبشان را مطرح کرد و تصویر کلی اولیه از آنچه گذشته ترسیم شد. اما طبیعتا با یک جلسه در این باره نمی توانیم به جمع بندی برسیم.

موسوی با بیان این که کمیته فرهنگی و اجتماعی کمیسیون اصل ۹۰ جلسات کارشناسی دیگری را در این زمینه برگزار خواهد کرد یاد آور شد: قرار است وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال مطالب خود را به صورت مکتوب به ما ارسال کنند . همچنین نمایندگان و رابطینی از سوی وزیر ورزش برای حضور در جلسات کمیسیون تعیین شدند. ما همچنین از نظر کارشناسان و مشاوران کمیسیون استفاده خواهیم کرد و نهایتا گزارش اولیه توسط کمیته تهیه و به صحن کمیسیون ارائه خواهد شد تا اگر تخلفی در موضوع قرارداد صورت گرفته باشد مقصرین و متخلفین به مراجع قضایی معرفی شوند.

وی همچنین تصریح کرد: در این جلسه ابهامات و سوالات و بحث های اولیه مطرح شد ولی این مسائل باید به لحاظ حقوقی بررسی و اسناد مورد مطالعه قرار گیرد تا نهایتا گزارش نهایی بعد از تصویب در کمیسیون اصل ۹۰ به اطلاع عموم برسد. اگر هم تشخیص این باشد که موضوع جنبه عمومی دارد گزارش کمیسیون اصل ۹۰ در صحن علنی مجلس قراعت خواهد شد.

موسوی در پایان با اشاره به حضور نمایندگان در حوزه های انتخابیه و تعطیلی جلسات علنی مجلس طی این هفته و هفته آینده گفت: با توجه به اهمیت موضوع این جلسه برگزار شد و کمیته هم ادامه جلسات را طی هفته جاری و هفته آینده برگزار خواهد کرد. تا نهایتا طی دو سه هفته آینده موضوع را جمع بندی و گزارش را ارائه کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->