جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

متهمان پرونده ویلموتس را بشناسید

  • کد خبر: ۴۰۱۳۳
  • ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸
متهمان پرونده ویلموتس را بشناسید
پرونده‌ای در خصوص پرونده ویلموتس گشوده شده که هشت متهم دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، پرونده مارک ویلموتس ابعاد جدیدی به خود گرفته است. همزمان با پیگیری شکایت این مربی در فیفا که طی روز‌های گذشته منجر به محکومیت ۶.۲ میلیون یورویی ایران شده و جنجال زیادی را در جامعه ایجاد کرده، سازمان بازرسی از پایان تحقیقات خود و ارسال پرونده هشت نفر به دادستان عمومی و انقلاب تهران خبر داده است.

از چندین ماه قبل که زمزمه محکومیت احتمالی فدراسیون فوتبال ایران در پرونده مارک ویلموتس خبرساز شد، ماموران سازمان بازرسی نیز با دستور رئیس این سازمان مشغول بررسی ابعاد مختلف قرارداد همکاری با سرمربی بلژیکی شدند و چندی پیش غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری اعلام کرد که در بررسی‌ها مشخص شده این قرارداد یکسری اشتباهات داشته و برای حضور ۶۳ روزه این مربی در ایران هزینه سنگینی به کشور وارد شده است.

پس از اتفاقات اخیر که خبر محکومیت ایران هم تایید شد، در روز‌های گذشته خبری مبنی بر ارائه لیست اموال اعضای هیات رئیسه به مراجع ذی صلاح منتشر شد که علی کفاشیان، نایب رئیس فدراسیون فوتبال این خبر را تایید کرد.

ساعاتی بعد از این اتفاق بود که سازمان بازرسی با اتمام بررسی‌ها در پرونده اقدامات دخیل در قرارداد فدراسیون فوتبال با سرمربی سابق تیم ملی، از ارسال گزارش نهایی به دادستان عمومی و انقلاب تهران خبر داد.

در این گزارش آمده است: پرونده هشت نفر به اتهام اهمال منجر به تضییع و ایجاد دین بر ذمه فدراسیون و خسارت به اموال دولتی و حقوق عمومی و تضییع آن‌ها به دادستان عمومی و انقلاب تهران ارسال شد.

این هشت نفر اعضای هیات رئیسه فدراسیون هستند که در هنگام عقد قرارداد همکاری با ویلموتس سند قرارداد را امضا کرده اند و در حال حاضر به علت انجام اشتباهات متعدد در نوع قرارداد متهم شناخته شده اند. مهدی تاج به عنوان رئیس و حیدر بهاروند، لیلا صوفی‌زاده، محمود اسلامیان، کاظم طالقانی، هدایت ممبینی، محمود شیعی و فریدون اصفهانیان، این هشت نفر هستند.

با این حال علی کفاشیان، به علت محرومیت در آن مقطع زمانی از حضور در فوتبال و در نتیجه امضا نکردن این سند به همراه این هشت نفر به دادسرا نمی‌رود.

البته ارسال پرونده این هشت نفر به دادسرا در حالی است که هنوز ایران این فرصت را دارد که با ادله خود در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) ورق را برگرداند، اما وجود اشتباهات در قرارداد برای سازمان بازرسی مسجل شده است.

تاکنون فدراسیون فوتبال ۲ میلیون دلار به مارک ویلموتس بابت قسط اول و دوم قراردادش پرداخت کرده و باید از این پس ۶.۲ میلیون یورو نیز پرداخت کند که بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان برای این فدراسیون بی پول هزینه دارد و به همین دلیل کارگروهی با حضور بخش‌های حقوقی دولت و مجلس تشکیل شده است.

 

متهمان پرونده ویلموتس را بشناسید

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->