نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

متهمان پرونده ویلموتس را بشناسید

  • کد خبر: ۴۰۱۳۳
  • ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸
متهمان پرونده ویلموتس را بشناسید
پرونده‌ای در خصوص پرونده ویلموتس گشوده شده که هشت متهم دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، پرونده مارک ویلموتس ابعاد جدیدی به خود گرفته است. همزمان با پیگیری شکایت این مربی در فیفا که طی روز‌های گذشته منجر به محکومیت ۶.۲ میلیون یورویی ایران شده و جنجال زیادی را در جامعه ایجاد کرده، سازمان بازرسی از پایان تحقیقات خود و ارسال پرونده هشت نفر به دادستان عمومی و انقلاب تهران خبر داده است.

از چندین ماه قبل که زمزمه محکومیت احتمالی فدراسیون فوتبال ایران در پرونده مارک ویلموتس خبرساز شد، ماموران سازمان بازرسی نیز با دستور رئیس این سازمان مشغول بررسی ابعاد مختلف قرارداد همکاری با سرمربی بلژیکی شدند و چندی پیش غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری اعلام کرد که در بررسی‌ها مشخص شده این قرارداد یکسری اشتباهات داشته و برای حضور ۶۳ روزه این مربی در ایران هزینه سنگینی به کشور وارد شده است.

پس از اتفاقات اخیر که خبر محکومیت ایران هم تایید شد، در روز‌های گذشته خبری مبنی بر ارائه لیست اموال اعضای هیات رئیسه به مراجع ذی صلاح منتشر شد که علی کفاشیان، نایب رئیس فدراسیون فوتبال این خبر را تایید کرد.

ساعاتی بعد از این اتفاق بود که سازمان بازرسی با اتمام بررسی‌ها در پرونده اقدامات دخیل در قرارداد فدراسیون فوتبال با سرمربی سابق تیم ملی، از ارسال گزارش نهایی به دادستان عمومی و انقلاب تهران خبر داد.

در این گزارش آمده است: پرونده هشت نفر به اتهام اهمال منجر به تضییع و ایجاد دین بر ذمه فدراسیون و خسارت به اموال دولتی و حقوق عمومی و تضییع آن‌ها به دادستان عمومی و انقلاب تهران ارسال شد.

این هشت نفر اعضای هیات رئیسه فدراسیون هستند که در هنگام عقد قرارداد همکاری با ویلموتس سند قرارداد را امضا کرده اند و در حال حاضر به علت انجام اشتباهات متعدد در نوع قرارداد متهم شناخته شده اند. مهدی تاج به عنوان رئیس و حیدر بهاروند، لیلا صوفی‌زاده، محمود اسلامیان، کاظم طالقانی، هدایت ممبینی، محمود شیعی و فریدون اصفهانیان، این هشت نفر هستند.

با این حال علی کفاشیان، به علت محرومیت در آن مقطع زمانی از حضور در فوتبال و در نتیجه امضا نکردن این سند به همراه این هشت نفر به دادسرا نمی‌رود.

البته ارسال پرونده این هشت نفر به دادسرا در حالی است که هنوز ایران این فرصت را دارد که با ادله خود در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) ورق را برگرداند، اما وجود اشتباهات در قرارداد برای سازمان بازرسی مسجل شده است.

تاکنون فدراسیون فوتبال ۲ میلیون دلار به مارک ویلموتس بابت قسط اول و دوم قراردادش پرداخت کرده و باید از این پس ۶.۲ میلیون یورو نیز پرداخت کند که بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان برای این فدراسیون بی پول هزینه دارد و به همین دلیل کارگروهی با حضور بخش‌های حقوقی دولت و مجلس تشکیل شده است.

 

متهمان پرونده ویلموتس را بشناسید

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->