اجرای زنده «بچه مرشد ۲» در مشهد | پویشی برای پاسداشت زبان فارسی + فیلم برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت شهدای خدمت در مشهد تشکیل قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع مالی شهرداری مشهد درباره فروش قدیمی‌ترین میدان شهر مشهد | روزی که میدان ارگ را فروختند کشف یک میلیارد ریال داروی قاچاق از عطاری‌های خواف خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازاری در ساحل شلوغ دریا ناصحی: مشکلات ترافیک مشهد با تکمیل پروژه‌های معابر حل می‌شود شهردار مشهد مقدس: می‌توانیم صادرکننده خدمات مهندسی در حوزه مترو باشیم + فیلم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مسائل شهر چه کوچک و چه بزرگ برای ما فرق نمی‌کند | افتتاح رسمی فاز یک خط۳ مترو با حضور رئیس‌جمهور بهره‌برداری از دوربرگردان تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده مشهد | معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: گره‌های ترافیکی با افتتاح دوربرگردان شهید فهمیده کاهش می‌یابد هوای مشهد همچنان آلوده است (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخستین جلسه ستاد برگزاری دیدار ایران و کره شمالی در مشهد برگزار شد درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت‌به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان ۱۴۰۴ دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند
سرخط خبرها

تونل انرژی یکی از ضروریات مشهد

  • کد خبر: ۴۰۴۲۴
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
  • ۲
تونل انرژی یکی از ضروریات مشهد
یکی از مشکلاتی که به دلیل نبود تونل‌های انرژی وجود دارد، این است که هر زمانی که پروژه‌ای تعریف می‌شود، با حجم زیادی از معارضان از سوی شرکت‌هایی همچون گاز، مخابرات، آب، برق و... مواجه می‌شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون شهردار مشهد گفت: از نظر حجمی ابعاد فرونشست‌ها در مشهد نسبت به سال گذشته بیشتر شده اما از نظر تعداد چنین نیست و در اولین فرصت نسبت به ترمیم  این فرونشست‌ها اقدام خواهد شد.

خلیل الله کاظمی اظهار کرد: دلایل مختلفی برای ایجاد  فرونشست در یک خیابان وجود دارد؛ مثلا  فرونشست در چهاراه دانش که اخیرا رخ داد، به دلیل نشتی که در لوله آب تامین‌کننده حرم مطهر و خیابان امام رضا(ع) ایجاد شده بود، به وجود آمد.

وی افزود: دلیل این فرونشست‌ها به فرسودگی تاسیسات شهری بازمی‌گردد که عامل اصلی است. شاید واقعا رفع این مشکل نه تنها در مشهد بلکه در دیگر شهرها هم مربوط به موضوع تونل انرژی است. تونل انرژی یعنی جایی که کلیه دستگاه‌‎های خدماتی در این تونل‌ها یا محل‌های مخصوصی که تعبیه شده، مستقر می‌شود.

کاظمی عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که به دلیل نبود تونل‌های انرژی وجود دارد، این است که هر زمانی که پروژه‌ای تعریف می‌شود، با حجم زیادی از معارضان از سوی شرکت‌هایی همچون گاز، مخابرات، آب، برق و... مواجه ‌می‌شویم که هر کدام به طریقی در ارائه خدمات خود کوتاهی و اجرای پروژه را با مشکلات و سختی‌هایی مواجه می‌کنند.

وی اضافه کرد: یکی از تونل‌های انرژی در منطقه ثامن و دیگری در محدوه میدان شهدا قرار دارد. شهرداری در اجرای این تونل‌ها ورود کرد ولی به این دلیل که سازوکار قانونی نگهداری‌های تونل و هزینه‌هایی همچون آب، برق و گاز مشخص نبود، عملا نه در مشهد حتی در دیگر شهرها آنچنان استقبالی از این پروژه نشد و متاسفانه به نتیجه خوبی نرسید. باید توجه داشت حجم شبکه‌های خدمات‌رسان در سطح شهر بسیار گسترده‌ است که باید به نوعی پیاده‌سازی و اجرای آن را مدیریت کرد.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهردار مشهد اظهار کرد: شاید عدم رسیدگی به فرسودگی‌ها در تاسیسات خدماتی در سطح شهر ناشی از این باشد که با توجه به کمبود اعتبارات، دستگاه‌ها ترجیح می‌دهند پروژه‌های مربوط به توسعه و رفع نیازهای شهر در آینده را در اولویت قرار می‌دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
پاكزاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۶
0
0
شوراي شهر وشوراي استان ازجمله استاندار وشهردار مشهد بايد جلسه اي بگيرند و در خصوص اجراي فوري تونل انرژي در مسيرهاي اصلي شهر اقدام نمايند و سهم ريالي هر شركت واداره اي را مشخص نمايند وزودتر اجرا بشود و از يك تاريخي ديگر مجوز حفاري در شهر را در مسيرهاي اصلي صادر ننمايندو از استانقدس كمك مالي دريافت كنند و مشاركت اقتصادي مردم رانيز فراهم نمايندتا كي تعلل ....هر روز اسفالت شكافي و ترافيك و ايجاد دست انداز و هزينه هاي بالاي مرمت ......
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۲
0
0
امیدوارم این طرح در کل شهر مشهد اجرایی بشه ، مردم از این که مدام خیابون ها کنده میشه و اسفالت چند تیکه میشه و هیچ وقت آسفالت انجام شده جدید مثل روز اولش نمیشه خسته شدن ، منابع نفتی ما بی نهایت نیستن یک روزی همین آسفالت هم تموم میشه و دیگه نمیشه این حجم از اسراف در آسفالت رو توجیه کرد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->