پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درآمد روزانه هر متکدی در مشهد چقدر است؟

  • کد خبر: ۴۰۵۸۱
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲
درآمد روزانه هر متکدی در مشهد چقدر است؟
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: جاذبه مالی که تکدی‌گری دارد مانع بزرگی بر سر راه پایان این معضل است، بر طبق مطالعات به طور میانگین روزانه هر متکدی حداقل ۲۵۰ هزار تومان و در مناطق بالای شهر حتی تا سه برابر این عدد درآمد دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدمحسن مصحفیدر خصوص معضل زباله‌گردی و تکدی‌گری در این شهر بیان کرد: به نظر من باید این دو پدیده را از هم تفکیک کرد و افرادی هم که به این دو معضل مشغول هستند، باید جدا از هم پرداخته شود.

وی افزود: ارزیابی‌های انجام شده نشان می‌دهد بخش زیادی از افرادی که به طور حرفه‌ای به تکدی‌گری مشغول هستند، نیاز مالی ندارند، اما به دلیل اینکه این کار برای متکدیان بدون آنکه بخواهند متحمل زحمت و هزینه‌ای شوند، درآمد خوبی به همراه دارد آن را دنبال می‌کنند.

طبق گفته معاون سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، خودرو‌های گشت شهرداری مشهد در صورت مشاهده متکدیان در سطح شهر آن‌ها را جمع‌آوری و به خانه سبز که توسط شهرداری مشهد اداره می‌شود، منتقل می‌کند.

مصحفی با بیان اینکه دو پدیده تکدی‌گری و زباله‌گردی تابعی از وضعیت اقتصادی جامعه است، تصریح کرد: هرچه فرصت اشتغال در یک جامعه بیشتر فراهم باشد می‌توان امیدوار بود که از عدد دو معضل تکدی‌گری و زباله‌گردی کاسته می‌شود.

وی با بیان اینکه مرکز خانه سبز حدود ۲۵۰ نفر ظرفیت پذیرش افراد متکدی را دارد، اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا و رعایت استاندارد‌های لازم طبیعتا عدد افراد متکدی حاضر در این مرکز به منظور پیشگیری از کرونا کاهش پیدا کرده است.

معاون سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: افراد متکدی بعد از سپری کردن دوران حضور خود در مرکز سبز شهرداری رها می‌شوند.

مصحفی در خصوص برنامه و تدابیر شهرداری برای سامان دادن متکدیان بعد از ایام حضور متکدیان در خانه سبز بیان کرد: جمع آوری و سامان‌دهی متکدیان یک وظیفه بین بخشی است و قوانینی هم که در این زمینه وجود دارد بین نیروی انتظامی، شهرداری، بهزیستی، ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاه قضایی تقسیم وظایف شده است.

وی با بیان اینکه طبق قانون وظیفه شهرداری‌ها در این رابطه تنها جمع آوری متکدیان از سطح شهر و تحویل به سایر دستگاه‌های متولی است، ابراز کرد: شهرداری در این رابطه تخصصی ندارد و ارگان‌هایی همچون بهزیستی در این زمینه کارآمد هستند و می‌توانند این افراد را احیا و مجدد به جامعه بازگردانند.

رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در ادامه گفت: جاذبه مالی که تکدی‌گری دارد مانع بزرگی بر سر راه پایان این معضل است، بر طبق مطالعات به طور میانگین روزانه هر متکدی حداقل ۲۵۰ هزار تومان و در مناطق بالای شهر حتی تا سه برابر این عدد درآمد دارد.

مصحفی با بیان اینکه یک عده از افراد سودجو به درآمد راحت عادت کرده‌اند و از تکدی‌گری دست بردار نیستند، بیان کرد: با دو تا سه ماه بازداشت این افراد اتفاق خاصی نمی‌افتد، جهت حل معضل تکدی‌گری نیازمند انجام کار روان درمانی، بازپروری، تغییر سبک فکر و زندگی و انجام کار تخصصی روی این افراد هستیم بر همین اساس شهرداری مشهد در سال‌های ۹۷ و ۹۸ حدود سه میلیارد تومان کمک هزینه جهت پرداختن هر چه بهتر سازمان بهزیستی به این قبیل معضلات اجتماعی اختصاص داده است.


وی در خصوص پدیده زباله‌گردی گفت: با توجه به اینکه زباله ارزش اقتصادی دارد، همین الان در بازار خرید و فروش می‌شود و تجارت بزرگی را به خود اختصاص داده است یقینا افرادی پیدا می‌شوند که به‌دنبال این پول رها شده در سطل‌های زباله باشند.

رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به شرایط اقتصادی نامطلوب جامعه بیان کرد: با توجه به اینکه در سطل‌های زباله بسیاری از کالا‌های بازیافتی و قابل فروش وجود دارد، بسیاری از افراد برای گذران زندگی و چرخ اقتصادی معیشت خود به زباله‌گردی روی می‌آورند.

مصحفی در خصوص سامان‌دهی به زباله‌هایی که ارزشمند و قابل بازیافت هستند، بیان کرد: شهرداری مشهد طرحی را برای تشویق مردم به تفکیک زباله‌های‌تر و خشک آغاز کرده است تا به مردم این آگاهی داده شود، زباله‌های خشک ارزش اقتصادی دارند ضمن اینکه اگر در کنار درب منازل یا سطل‌های زباله رها شوند باعث دامن زدن به پدیده زباله‌گردی می‌شوند.

وی با اشاره به اپلیکیشن طراحی شده برای جمع‌آوری زباله‌های خشک از طرف شهرداری مشهد، افزود: این طرح در حال پیگیری و اجرایی شدن در تمام سطح شهر مشهد است و امیدوارم راه حل جدی برای رفع معضل زباله‌گردی به طور ریشه‌ای باشد.

رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با بیان اینکه شهرداری مشهد با توجه به شیوع کرونا از دستگاه قضایی تقاضا کرد زباله‌گردی را به عنوان جرم‌انگاری تلقی کند، بیان کرد: از نیمه اسفند ماه سال گذشته این طرح تصویب و اجرا شد و به طور جدی طی دو تا سه ماه بعد از تصویب آن پیگیری شد، اما بعد از گذشت این دوره سه ماهه کمتر به آن پرداخته شد.
 
فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->