مدیریت شهری مشهد پای کار برگزاری انتخابات اکران‌های شهری با محوریت مشارکت در انتخابات در مشهد اجرای طرح مهرورزی با محوریت پیشگیری از اعتیاد در مساجد مشهد پرداخت مطالبات پیمانکاران شهرداری مشهد با همکاری بانک شهر | ۵۹ دستگاه اتوبوس وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شود دعوت شهردار مشهد مقدس از مردم برای حضور باشکوه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ روایتی گرم از کوره‌های قدیمی آجرپزی مشهد که این شهر را ساختند دعوت شورای اسلامی شهر مشهد مقدس برای حضور پرشور در دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری اعمال‌قانون ۲۳۰۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۲ نفر در تصادفات مصدوم شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گلایه ساکنان محله پنجتن مشهد از جولان موتورسیکلت‌ها در بوستان‌ها پنجمین جشنواره قلم در مشهد برگزار می‌شود مشهد شهر پیشگام در انتشار اوراق مشارکت ترافیک سنگین در کوثر، خیام و پیرامون حرم امام‌رضا(ع) (۱۴ تیر ۱۴۰۳) اعزام بیش از ۳۳ هزار نیروی کارگری در مشهد به پروژه‌های شخصی توسط ایست‌کار‌ها هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۴ تیر ۱۴۰۳) راه اندازی ایستگاه ویژه غواصی و کار در اتفاع آتش نشانی مشهد آغاز کار ستاد دهه آخر صفر شهرداری مشهد با محوریت خدمت رسانی به زائران قرائت میثاق‌نامه خدمت ۱۷۰۰ دانش‌آموخته علوم پزشکی در حرم امام‌رضا(ع) بایدو فرصتی که زائران از آن سهمی ندارند شهردار مشهد خبر داد: اجرای عملیات تراش و روکش آسفالت بولوارهای نامجو و ارشاد
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

درآمد روزانه هر متکدی در مشهد چقدر است؟

  • کد خبر: ۴۰۵۸۱
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲
درآمد روزانه هر متکدی در مشهد چقدر است؟
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: جاذبه مالی که تکدی‌گری دارد مانع بزرگی بر سر راه پایان این معضل است، بر طبق مطالعات به طور میانگین روزانه هر متکدی حداقل ۲۵۰ هزار تومان و در مناطق بالای شهر حتی تا سه برابر این عدد درآمد دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدمحسن مصحفیدر خصوص معضل زباله‌گردی و تکدی‌گری در این شهر بیان کرد: به نظر من باید این دو پدیده را از هم تفکیک کرد و افرادی هم که به این دو معضل مشغول هستند، باید جدا از هم پرداخته شود.

وی افزود: ارزیابی‌های انجام شده نشان می‌دهد بخش زیادی از افرادی که به طور حرفه‌ای به تکدی‌گری مشغول هستند، نیاز مالی ندارند، اما به دلیل اینکه این کار برای متکدیان بدون آنکه بخواهند متحمل زحمت و هزینه‌ای شوند، درآمد خوبی به همراه دارد آن را دنبال می‌کنند.

طبق گفته معاون سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، خودرو‌های گشت شهرداری مشهد در صورت مشاهده متکدیان در سطح شهر آن‌ها را جمع‌آوری و به خانه سبز که توسط شهرداری مشهد اداره می‌شود، منتقل می‌کند.

مصحفی با بیان اینکه دو پدیده تکدی‌گری و زباله‌گردی تابعی از وضعیت اقتصادی جامعه است، تصریح کرد: هرچه فرصت اشتغال در یک جامعه بیشتر فراهم باشد می‌توان امیدوار بود که از عدد دو معضل تکدی‌گری و زباله‌گردی کاسته می‌شود.

وی با بیان اینکه مرکز خانه سبز حدود ۲۵۰ نفر ظرفیت پذیرش افراد متکدی را دارد، اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا و رعایت استاندارد‌های لازم طبیعتا عدد افراد متکدی حاضر در این مرکز به منظور پیشگیری از کرونا کاهش پیدا کرده است.

معاون سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: افراد متکدی بعد از سپری کردن دوران حضور خود در مرکز سبز شهرداری رها می‌شوند.

مصحفی در خصوص برنامه و تدابیر شهرداری برای سامان دادن متکدیان بعد از ایام حضور متکدیان در خانه سبز بیان کرد: جمع آوری و سامان‌دهی متکدیان یک وظیفه بین بخشی است و قوانینی هم که در این زمینه وجود دارد بین نیروی انتظامی، شهرداری، بهزیستی، ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاه قضایی تقسیم وظایف شده است.

وی با بیان اینکه طبق قانون وظیفه شهرداری‌ها در این رابطه تنها جمع آوری متکدیان از سطح شهر و تحویل به سایر دستگاه‌های متولی است، ابراز کرد: شهرداری در این رابطه تخصصی ندارد و ارگان‌هایی همچون بهزیستی در این زمینه کارآمد هستند و می‌توانند این افراد را احیا و مجدد به جامعه بازگردانند.

رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در ادامه گفت: جاذبه مالی که تکدی‌گری دارد مانع بزرگی بر سر راه پایان این معضل است، بر طبق مطالعات به طور میانگین روزانه هر متکدی حداقل ۲۵۰ هزار تومان و در مناطق بالای شهر حتی تا سه برابر این عدد درآمد دارد.

مصحفی با بیان اینکه یک عده از افراد سودجو به درآمد راحت عادت کرده‌اند و از تکدی‌گری دست بردار نیستند، بیان کرد: با دو تا سه ماه بازداشت این افراد اتفاق خاصی نمی‌افتد، جهت حل معضل تکدی‌گری نیازمند انجام کار روان درمانی، بازپروری، تغییر سبک فکر و زندگی و انجام کار تخصصی روی این افراد هستیم بر همین اساس شهرداری مشهد در سال‌های ۹۷ و ۹۸ حدود سه میلیارد تومان کمک هزینه جهت پرداختن هر چه بهتر سازمان بهزیستی به این قبیل معضلات اجتماعی اختصاص داده است.


وی در خصوص پدیده زباله‌گردی گفت: با توجه به اینکه زباله ارزش اقتصادی دارد، همین الان در بازار خرید و فروش می‌شود و تجارت بزرگی را به خود اختصاص داده است یقینا افرادی پیدا می‌شوند که به‌دنبال این پول رها شده در سطل‌های زباله باشند.

رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به شرایط اقتصادی نامطلوب جامعه بیان کرد: با توجه به اینکه در سطل‌های زباله بسیاری از کالا‌های بازیافتی و قابل فروش وجود دارد، بسیاری از افراد برای گذران زندگی و چرخ اقتصادی معیشت خود به زباله‌گردی روی می‌آورند.

مصحفی در خصوص سامان‌دهی به زباله‌هایی که ارزشمند و قابل بازیافت هستند، بیان کرد: شهرداری مشهد طرحی را برای تشویق مردم به تفکیک زباله‌های‌تر و خشک آغاز کرده است تا به مردم این آگاهی داده شود، زباله‌های خشک ارزش اقتصادی دارند ضمن اینکه اگر در کنار درب منازل یا سطل‌های زباله رها شوند باعث دامن زدن به پدیده زباله‌گردی می‌شوند.

وی با اشاره به اپلیکیشن طراحی شده برای جمع‌آوری زباله‌های خشک از طرف شهرداری مشهد، افزود: این طرح در حال پیگیری و اجرایی شدن در تمام سطح شهر مشهد است و امیدوارم راه حل جدی برای رفع معضل زباله‌گردی به طور ریشه‌ای باشد.

رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با بیان اینکه شهرداری مشهد با توجه به شیوع کرونا از دستگاه قضایی تقاضا کرد زباله‌گردی را به عنوان جرم‌انگاری تلقی کند، بیان کرد: از نیمه اسفند ماه سال گذشته این طرح تصویب و اجرا شد و به طور جدی طی دو تا سه ماه بعد از تصویب آن پیگیری شد، اما بعد از گذشت این دوره سه ماهه کمتر به آن پرداخته شد.
 
فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->