کم‌آبی شدید بدن سبب مرگ می‌شود رمزگشایی از ۲۰ فقره سرقت وسایل از باغ‌ها و کابل‌های فشارقوی برق در شهرستان طرقبه‌شاندیز این شش خوراکی را هرگز با معده خالی نخورید! علل سرفه‌های مزمن کودکان دستورالعمل جدید عربستان برای انتقال آب زمزم از سوی حجاج تأثیر خواب باکیفیت بر جلوگیری از سکته تجویز دارو‌های خارج از فهرست رسمی دارویی ایران تخلف است ادامه خدمت‌رسانی هلال احمر در عربستان تا هشتم محرم چند راهکار برای افزایش استقلال در کودکان نوروبیون برای چه کسانی مفید است؟ پلیس اماکن با فعالیت "اتاق‌های فرار" موافق است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٠ تیر ١۴٠٣) | بارش‌های رگباری در برخی نقاط استان تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریور ۱۴۰۳ نحوه محاسبه رقم افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری اعلام شد + جدول کلاهبرداری گسترده مافیای خارج‌نشین از طریق فضای مجازی در مشهد ترفندهای ساده برای مدیریت مصرف آب چرا مبلغ واریزی علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق به حساب بازنشستگان متفاوت بود؟ ضوابط و مقررات پرداخت مستمری بازماندگان تأمین‌اجتماعی اعلام شد + جزئیات (۱۰ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

آزمایش انسانی واکسن کرونا چه زمانی آغاز می شود؟

  • کد خبر: ۴۰۵۸۳
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
آزمایش انسانی واکسن کرونا چه زمانی آغاز می شود؟
دانشگاه "کمبریج" قصد دارد آزمایش بالینی واکسن احتمالی خود برای مقابله با "کووید-۱۹" را در پاییز پیش رو آغاز کند.
به گزارش شهرآرانیوز، این دانشگاه اعلام کرد که پس از دریافت بودجه ۱.۹ میلیون پوندی (۲.۵ میلیون دلاری) از دولت انگلیس، آزمایش بالینی واکسن کرونای خود را در پاییز آغاز می‌کند.

محققان پروژه توسعه این واکسن گفتند که رویکرد آن‌ها از توالی ژنتیکی کلیه کروناویروس‌های شناخته شده استفاده می‌کند تا پاسخ ایمنی بدن را برانگیزد و به جلوگیری از بروز عوارض منفی پاسخ ایمنی التهابی زیاد کمک کند.

"جاناتان هنی" (Jonathan Heeney) سرپرست آزمایشگاه ویروسی "زونوتیکز" (Zoonotics) در دانشکاه کمبریج اظهار کرد، ما به دنبال قطعات مهمی از ویروس هستیم که می‌توانیم برای ساخت واکسن استفاده کنیم تا پاسخ ایمنی بدن در جهتی درست هدایت شود.

وی ادامه داد، درنهایت، هدف ما این است که واکسنی بسازیم که نه تنها از بدن در برابر ویروس" SARS-CoV-۲" محافظت می‌کند، بلکه می‌تواند این عملکرد محافظتی را در برابر کروناویروس‌های دیگر که ممکن است از حیوانات به انسان سرایت کنند، ایجاد کند.

واکسن کرونا دانشگاه کمبریج "DIOS-CoVax ۲" نام دارد و مبتنی بر "دی‌ان‌ای" (DNA) است. ساختار‌های آنتی‌ژن که توسط رایانه تولید شده‌اند، توسط ژن‌های مصنوعی رمزگذاری می‌شوند که سپس می‌تواند سیستم ایمنی بدن را دوباره برنامه‌نویسی کند تا آنتی‌بادی‌هایی در برابر کروناویروس تولید کند.

دانشگاه کمبریج اعلام کرد که روش وکتور (حامل) DNA در مراحل اولیه آزمایش نشان داده که در تحریک پاسخ ایمنی بدن در سایر عوامل بیماری‌زا، ایمن و موثر است.

گرچه واکسن کرونای دانشگاه کمبریج نسبت به سایر واکسن‌ها دیرتر ساخته شده، ولی واکسن " DIOS-CoVax ۲" نیازی به نگهداری در هوای سرد ندارد و می‌تواند بدون سوزن به بدن فرد رسانده شود. این ویژگی باعث می‌شود که به گسترش بیشتر واکسن در سطح جهانی کمک شود.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->