آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

علائم پنهان ابتلا به ویروس کرونا که به آن توجه نمی‌شود

  • کد خبر: ۴۰۷۴۶
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۴
علائم پنهان ابتلا به ویروس کرونا که به آن توجه نمی‌شود
دانشمندان انگلیسی از وجود علائم پنهان ابتلا به کووید ۱۹ خبر دادند که مردم کمتر به آن توجه می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، بیش از هشت ماه است که ویروس کرونا تمامی کشور‌های جهان را درگیر خود کرده است. تاکنون بیش از ۲۴ میلیون نفر به این ویروس آلوده شده اند و ۸۲۲ هزار تن جان خود را از دست داده اند.

به دلیل آنکه هنوز هیچ واکسن موثری برای مقابله با این ویروس کشف نشده است، سازمان جهانی بهداشت از مردم درخواست کرد تا بهداشت عمومی را رعایت کنند.

شناسایی افراد بیمار و قرنطینه آن‌ها یکی از روش‌های موثر برای کنترل شیوع بیماری در جامعه است. تب، بی حالی، سرفه خشک، بثورات پوستی و از دست دادن حس بویایی و چشایی از جمله غالب‌ترین علائم ابتلا به کووید ۱۹ هستند و توصیه می‌شود افراد پس از داشتن این علائم آزمایش کرونا بدهند.

با این حال، همیشه مبتلایان به کرونا علائم آشکاری ندارند. محققان می‌گویند شرایط موقعی پیچیده می‌شود که بدانیم علائم پنهانی نیز برای ابتلا به ویروس کرونا وجود دارد. متخصصان انگلیسی می‌گویند اگر یک فرد اسهال غیر طبیعی دارد احتمالا در خطر ابتلا به کووید ۱۹ قرار دارد و باید خود را قرنطینه کند.
 
دانشمندان معتقدند علائم مرتبط با فعالیت معده و روده با ابتلا به ویروس کرونا ارتباط مستقیم دارد. در بسیاری از موارد اولین نشانه پنهان ابتلا به کرونا در فعالیت معده و روده و غیر طبیعی شدن مدفوع فرد رخ می‌دهد. از آنجا که مردم کمتر به این موضوع توجه دارند، در گام بعدی علائم دیگر مانند تب و سرفه خشک در بیمار نمایان می‌شود و آن زمان است که فرد به ابتلای خود به کرونا پی می‌برد.

توصیه می‌شود افراد در زمان شیوع ویروس کرونا به مدفوعی که دفع می‌کنند توجه داشته باشند. اگر حجم مدفوع بسیار بیشتر از حد طبیعی و رقیق‌تر از گذشته است یا فرد با سهولت بسیار بیشتر نسبت به گذشته به توالت رجوع می‌کنید، احتمال دارد این امر علامت پنهان ابتلا به کرونا در فرد باشد.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: ابتلا به کووید ۱۹ ممکن است بر هر فرد بصورت متفاوتی اثر بگذارد. بسیاری از مردم ممکن است هیچ علائمی از بیماری را نشان ندهند و بدون بستری شدن در بیمارستان بهبود یابند. علائم غیر رایج هم می‌تواند شامل درد عضلانی، درد گلو، ورم ملتحمه، سر درد و تغییر رنگ انگشتان دست و پا باشد.

با این حال، اگر شما به اسهال دچار شده اید، این به معنای آن نخواهد بود که حتماً به کرونا مبتلا هستید. اسهال می‌تواند ناشی از بیماری‌های مختلف باشد.

با این حال، محققان می‌گویند به دلیل تاثیر ویروس کرونا بر فعالیت‌های گوارشی معده و روده، اسهال جزو نخستین نشانه‌های پنهانی است که مردم کمتر از دیگر علائم به آن توجه می‌کنند. از این رو، متخصصان انگلیسی از مردم خواسته اند به کیفیت اجابت مزاج خود توجه داشته باشند.

تاکنون ۳۳۰ هزار تن در انگلیس به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این میان، بیش از ۴۲ هزار تن جان خود را از دست داده اند. دولت انگلیس سرمایه گذاری سنگینی در بخش بهداشت و درمان برای کنترل شیوع ویروس کرونا در جامعه انجام داده است.

دولت این کشور امیدوار است بتواند با افزایش آگاهی بخشی عمومی، از شیوع بیشتر کووید ۱۹ در جامعه جلوگیری کند همچنین لندن اقدام به پیش خرید واکسن کرونایی که دانشگاه آکسفورد در حال توسعه آن است، داشت. دانشگاه آکسفورد در مرحله آخر آزمایش انسانی واکسن کرونا قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود اوایل سال ۲۰۲۱ این واکسن به بازار عرضه شود. دولت انگلیس برنامه ریزی کرده است از ماه ژانویه واکسیناسیون عمومی را در کشور آغاز کند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگان جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->