یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند
سرخط خبرها

احتمال مرگ ناگهانی در اثر مصرف داروی لاغری «هیدروکسی‌کات»

  • کد خبر: ۴۰۹۵۳
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۰
احتمال مرگ ناگهانی در اثر مصرف داروی لاغری «هیدروکسی‌کات»
مصرف‌کنندگان قرص‌های «هیدروکسی‌کات» ممکن است دچار تپش قلب و افزایش دمای بدن شوند که احتمال مرگ ناگهانی در این افراد بسیار بیشتر از افراد عادی است.
به گزارش شهرآرانیوز، دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی مراکز سرپایی درمان اعتیاد کشور ضمن تشریح عوارض کوتاه‌مدت و بلندمدت مصرف ماده شیشه گفت: برخی از شرکت‌های داروسازی خارج از ایران به صورت غیرمجاز از ترکیبات آفدرین، داروی لاغری به نام «هیدروکسیکات» تولید می‌کنند که در شبکه‌های ماهواره‌ای نیز از این دست دارو‌ها تبلیغ می‌شود، این درحالیست که مصرف‌کنندگان این قرص‌ها ممکن است دچار تپش قلب و افزایش دمای بدن شوند که احتمال مرگ ناگهانی در این افراد بسیار بیشتر از افراد عادی است.

علی غلامی ضمن ارائه توضیحاتی درباره اثرات کوتاه مدت و بلندمدت ماده شیشه، درباره پیشینه این ماده بیان کرد: در سال ۱۹۱۹ میلادی دانشمندی ژاپنی برای اولین بار ماده‌ای با ترکیب آمفتامین ساخت؛ آمفتامین ماده‌ای بود که در گذشته برای درمان چاقی مفرط، افزایش انرژی و خواب‌زدگی و .. مورد استفاده قرار می‌گرفت، حتی در جنگ جهانی دوم نیز برای افزایش انرژی، سربازان این قرص‌ها را استفاده می‌کردند تا هم غذای کمتری مصرف کنند و هم بیشتر بیدار بمانند و انرژی بیشتری هم داشته باشند.

وی ادامه داد: همچنین خلبان‌های ژاپنی نیز در گذشته ماده شیشه مصرف می‌کردند تا میزان خشونت‌شان افزایش و میزان مهربانی و عطوفتشان کاهش یابد تا عملیات انتحاری خود را به خوبی پیش ببرند، اما در ادامه با شناخت عوارض بسیار هولناک آن از گردونه مواد دارویی خارج شد.

دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی مراکز سرپایی درمان اعتیاد کشور در ادامه درباره ترکیبات سازنده ماده شیشه گفت: در حال حاضر شیشه به صورت زیرزمینی و با اعمال تغییراتی در «پسودوافدرین» ساخته می‌شود که ماده‌ای ترکیبی است و خاصیت ضد احتقانی دارد و درگذشته نیز برای درمان آبریزش بینی استفاده می‌شد. با افزودن آمونیاک به پسودوافدرین تغییراتی در ساختار این ماده به وجود می‌آید که در نهایت این ماده تبدیل به ماده‌ای کریستالی شکل به نام شیشه می‌شود.

غلامی با بیان اینکه شیشه ماده محرک مصنوعی بسیار قوی با عوارض کوتاه مدت و بلندمدت جسمانی و روانی است، افزود: شیشه ماده‌ای است که بر روی مغز اثراتی بسیار مخرب و شدید بر جای می‌گذارد؛ این ماده به جهت طوفان ترشحات دوپامین باعث ایجاد سرخوشی در فرد خواهد شد که برای مصرف‌کنندگان به ویژه افرادی که برای بار اول این ماده را مصرف می‌کنند بسیار لذت‌بخش است، اما هزینه‌ای که بدن برای این لذت می‌پردازد بسیار سنگین، هولناک و گا‌ها غیرقابل برگشت است.

وی با بیان اینکه ماده شیشه در سه مدل استنشاقی، خوراکی و تزریقی مصرف می‌شود، خاطرنشان کرد: بی‌خوابی، گر گرفتگی، افزایش ضربان قلب، تعریق، افزایش سوخت و ساز بدن و افزایش تنفس و کاهش اشتها از عوارض کوتاه مدت مصرف شیشه است.

غلامی با تاکید بر اینکه عوامل مختلفی مانند میزان مصرف مواد و میزان خلوص مواد در میزان تاثیرگذاری شیشه بر بدن دخیل است، به تشریح عوارض بلند مدت مصرف این ماده پرداخت و گفت: شیشه در قسمتی از ساقه مغز به نحوی اثر می‌گذارد که موجب کاهش اشتها می‌شود و به همین دلیل برخی از عطاری‌ها بدون توجه به عوارض وحشتناک آن شیشه را با پودر بعضی گیاهان مخلوط کرده و تحت عنوان کپسول‌های لاغری به فروش می‌رسانند؛ حتی در این میان برخی از شرکت‌های داروسازی در خارج از ایران به صورت غیرمجاز از ترکیبات افدرین داروی لاغری به نام هیدروکسیکات تولید می‌کنند که در شبکه‌های ماهواره‌ای نیز از این دست دارو‌ها تبلیغ می‌شود، این درحالیست که افرادی که دارو‌های هیدروکسیکات را مصرف می‌کنند دچار تپش قلب و افزایش دمای بدن خواهند شد و درنهایت احتمال مرگ ناگهانی در آن‌ها بیشتر از جمعیت عادی است.

دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی مراکز سرپایی درمان اعتیاد کشور ادامه داد: در برخی اوقات در جامعه شاهد هستیم که برخی بدنسازان دچار مرگ ناگهانی می‌شوند که امکان دارد این موضوع به دلیل مصرف داروی هیدروکسیسکات باشد که جهت چربی سوزی از آن استفاده می‌کنند و پس از مصرف به دنبال افزایش ضربان قلب و عوارض قلبی، ممکن است دچار مرگ ناگهانی شده باشند.

وی در ادامه درباره اثرات روانی و رفتاری شیشه توضیح داد: رفتار مصرف‌کنندگان شیشه بسیار غیرقابل پیش‌بینی است، آن‌ها اغلب در لحظه تصمیم می‌گیرند و به هیچ وجه به عواقب رفتار خود توجه نمی‌کنند. رفتار‌های تکانه‌ای به ویژه رفتار‌های جنسی تکانه‌ای به شدت در آن‌ها قابل مشاهده است، به طوریکه هر زمان که موقعیت رفتار‌های جنسی برایشان به وجود بیاید، اقدام می‌کنند.

غلامی افزود: این افراد در کوتاه مدت به شدت ولخرج، تهاجمی و پرخاشگر هستند، ولی در ادامه مصرف دچار خشم عنان گسیخته، افسردگی، وحشت‌زدگی و در هم شکستگی رفتاری می‌شوند؛ همچنین توهمات شنوایی و بینایی و لامسه در این افراد بسیار شایع است که گا‌ها باعث بروز عملکرد‌های وحشتناک و حتی جنایت‌های هولناک می‌شود. اختلال در حافظه و گفتار و ابتلا به پارکینسون دائم نیز در مصرف‌کنندگان شیشه بسیار شایع است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->