آغاز فعالیت کافه بازی‌ها در بوستان‌های بانوان مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) یادی از حاج حسین ملک، بزرگ‌ترین واقف تاریخ معاصر ایران | مردی که افسانه نبود دردسر‌های ترافیک شهری در خیابان مهندس مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در حوزه تفکیک زباله از مبدأ در کشور پیشتاز هستیم ۵۰۰ متکدی در مشهد جمع‌آوری شدند سلیمی: امکان استخدام بانوان آتش‌نشان در مشهد فراهم شد علت انسداد خیابان گلریز تا بولوار خیام مشهد، چه بود؟ (۳ آذر ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: حدود ٣٠ درصد آلودگی شهر مشهد مربوط به نیروگاه برق است بازخوانی تاریخ وکیل‌آباد مشهد به مناسبت سالروز وقف این باغ توسط حاج‌حسین ملک | جاده‌ای به سمت آبادی هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده (۳ آذر ۱۴۰۳) بزرگ‌ترین و مجهزترین پارکینگ هسته مرکزی و بافت پیرامونی حرم‌مطهر امام‌رضا(ع) به بهره‌برداری خواهد رسید روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است
سرخط خبرها
در مراسم آغازعملیات ساخت ۵۳۷۸ واحد مسکونی در خراسان رضوی عنوان شد؛

راهکار‌هایی برای جلوگیری از حاشیه نشینی در مشهد در دستور کار قرار گرفته است

  • کد خبر: ۴۰۹۹
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۴
راهکار‌هایی برای جلوگیری از حاشیه نشینی در مشهد در دستور کار قرار گرفته است
استاندار خراسان رضوی گفت: در چارچوب طرح اقدام ملی ۲۲ هزار و ۳۷۸ واحد مسکونی در سطح این استان ساخته می‌شود تا مشکلات مسکن شهروندان در این حوزه برطرف حل شود.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ایرنا، علیرضا رزم حسینی در مراسم آغازعملیات ساخت ۵۳۷۸ واحد مسکونی در خراسان رضوی، محل اجرای بخشی از این طرح را حاشیه شهر مشهد اعلام و بیان کرد: پدیده مزمن حاشیه نشینی افزون بر ۷۰ سال پیش در مشهد آغاز شده لذا رفع آن نیازمند تلاش و همکاری همه دست اندرکاران در بخشهای مرتبط است.

وی افزود: برای رفع پدیده حاشیه نیشی در مشهد علاوه بر اقداماتی که در گذشته صورت گرفته اند اخیرا نیز در قالب هشت محله این کلانشهر "طرح اقدام ملی" برای کاهش آسیبهای اجتماعی اجرا شده است.  ۳۲ دستگاه اجرایی و حکومتی مسئولیت کاهش آسیبهای اجتماعی در حاشیه شهر مشهد را بر عهده گرفته اند. این طرح ۳۰۰ هزار نفر جمعیت را در حاشیه شهر پوشش می دهد.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: برای جلوگیری از حاشیه نشینی در مشهد برنامه هایی نیز از قبیل جا به جایی جمعیت در دستور کار قرار می گیرد.

وی در ادامه همدلی مسئولان را در خراسان رضوی بی نظیر توصیف و بیان کرد: همه مسئولان ازجمله  امام جمعه مشهد، دیگر ائمه جمعه و دستگاه قضایی برای رشد اقتصادی استان اتفاق نظر داشته  و جهت آبادانی آن همراه مجموعه استانداری خراسان رضوی شده اند. 

رزم حسینی به طرح مثلث اقتصادی برای توسعه خراسان رضوی نیز اشاره و بیان کرد: معین هایی اقتصادی در سطح استان شکل گرفته اند که با هدف توانمندسازی مردم و حوزه اقتصادی فعالیت می کنند.

مدیرعامل شرکت شهرجدید گلبهار نیز در این مراسم گفت: اقدام ملی در گلبهار با تامین زمین برای ساخت سه هزار و ۷۶۲ واحد انجام شده است. 

هومن گریوانی افزود: بخش اعظم واحدهای مسکن مهر در شهرجدید گلبهار ساخته شده اند. از ۴۰ هزار واحد مسکونی در این شهر تاکنون ۳۲ هزار واحد در اختیار مردم قرار گرفته و دولت تمام تعهدات خود را در این حوزه انجام داده است. باقیمانده این واحدها متعلق به شرکتهای تعاونی و دیگر نهادهای مشابه است.

وی گفت: هم اینک جمعیت گلبهار با رشد بالایی روبرو  است که به ۸۰ هزار نفر رسیده است.

قائم مقام آستان قدس رضوی نیز در ایمن مراسم گفت: همکاری و انسجام بین مجموعه دولت و این آستان برای ارائه خدمات هرچه بهتر به مردم به ویژه در مناطق کم برخوردار برقرار است. 

مصطفی خاکسار قهرودی افزود: اقدامات خوبی با همکاری استانداری خراسان رضوی برای کاهش مشکلات مردم در تمام شهرهای استان از جمله مشهد در حال انجام است.

شهرجدید گلبهار که برای جمعیت ۲۰۰ هزار نفر و قابل توسعه تا ۴۰۰ هزار نفر  اجرا شده است با وسعت چهار هزار هکتار در ۳۵ کیلومتری شمال غربی مشهد در امتداد جاده مشهد -  قوچان واقع است. ایجاد این شهر  در چارچوب سیاست ایجاد مراکز اقماری اسکان جمعیت برای شهرهای بزرگ به منظور کنترل توسعه پیوسته این شهرها، هدایت اسکان جمعیت در محدوده اطراف آنها و جلوگیری از نابودی زمینهای کشاورزی اطراف شهرها و اسکان بی رویه جمعیت سال ۱۳۷۲ به عنوان نخستین مصوبه "طرح جامع شهرهای جدید" به تصویب شورای عالی شهرسازی ایران رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->