به گزارش شهرآرانیوز، بهای طلا روز پنجشنبه پس از کمترین سطح یکماهه خود در روز گذشته، دوباره افزایش یافت؛ هرچند رشد آن به دلیل بالا ماندن قیمت نفت و تداوم ترسها از تورم و تداوم طولانیتر نرخهای بهره بالا، محدود شد.
بهای هر اونس طلای نقدی تا ساعت ۰۴:۱۷ به وقت گرینویچ ۰.۳٪ رشد کرد و به ۴۵۵۳.۶۹ دلار رسید؛ پس از آنکه به پایینترین سطح خود از ۳۱ مارس سقوط کرده بود، قراردادهای آتی طلای آمریکا برای تحویل در ماه ژوئن نیز ۰.۱٪ افزایش یافت و به ۴۵۶۵.۱۰ دلار رسید.
تیم واترِر، تحلیلگر ارشد بازار در KCM Trade گفت: طلا در سطوح فعلی، یک فرصت ارزشی برای معاملهگران محسوب میشود. بنابراین، خرید در قیمتهای پایین، امروز نقش مهمی در تلاشهای طلا برای بازیابی داشته است.
وی افزود: هرچند طلا در تلاش است از سطوح فروشِ افراطی کمی احیا شود، اما قیمتهای بالای نفت و ریسکهای تازه تورمی ناشی از آن، سقفی بر چشمانداز صعودی کوتاهمدت طلا گذاشته است.
بهای نقره نقدی ۰.۷٪ افزایش یافت و به ۷۱.۹۸ دلار در هر اونس رسید؛ پلاتین ۱.۸٪ رشد کرد و به ۱۹۱۲.۱۲ دلار رسید و پالادیوم نیز ۰.۳٪ افزایش یافت و در ۱۴۶۲.۷۲ دلار در هر اونس ایستاد.