صرفه جویی ۱۰۰۰ مگاواتی با تعویض موتور کولر آبی تهرانی‌ها

  • کد خبر: ۴۲۲۰۱۳
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۴
صرفه جویی ۱۰۰۰ مگاواتی با تعویض موتور کولر آبی تهرانی‌ها
استاندار تهران گفت: در شهر تهران حدود ۳ میلیون کولر آبی وجود دارد که بخش قابل توجهی از آن‌ها از موتورهای قدیمی و پرمصرف استفاده می‌کنند. در صورت جایگزینی این موتورها با نمونه‌های کم‌مصرف، امکان مدیریت مصرف نزدیک به ۱۰۰۰ مگاوات برق فراهم می‌شود که معادل ظرفیت تولید برق نیروگاه بوشهر است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد صادق معتمدیان مدیریت مصرف را کم‌هزینه‌ترین و مؤثرترین راهکار عبور از ناترازی انرژی دانست و گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که امروز در دستور کار قرار دارد، جلب مشارکت مردم و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در مدیریت مصرف انرژی است.

وی افزود: مدیریت مصرف، برخلاف توسعه زیرساخت‌های تولید انرژی، نیازمند سرمایه‌گذاری‌های سنگین و احداث نیروگاه‌های جدید نیست و از طریق آموزش، اقناع‌سازی و مشارکت عمومی می‌توان به نتایج قابل توجهی در این حوزه دست یافت.

استاندار تهران با اشاره به ظرفیت بالای صرفه‌جویی در بخش خانگی، خاطرنشان کرد: در شهر تهران حدود سه میلیون کولر آبی وجود دارد که بخش قابل توجهی از آنها از موتور‌های قدیمی و پرمصرف استفاده می‌کنند. در صورت جایگزینی این موتور‌ها با نمونه‌های کم‌مصرف، امکان مدیریت مصرف نزدیک به هزار مگاوات برق فراهم می‌شود که معادل ظرفیت تولید برق نیروگاه بوشهر است.

معتمدیان با بیان اینکه سال گذشته نیز اقداماتی در این زمینه انجام شد، گفت: به دلیل کافی نبودن آموزش‌ها و آگاهی‌بخشی عمومی، این طرح به نتایج مورد انتظار نرسید؛ از این رو امسال آموزش و فرهنگ‌سازی در سطح محلات، مساجد و شبکه‌های مردمی با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد.

وی تأکید کرد: استفاده از ظرفیت مساجد، تشکل‌های مردمی و شبکه‌های محلی برای آموزش، شناسایی ظرفیت‌ها و جلب مشارکت شهروندان می‌تواند نقش مؤثری در اجرای موفق برنامه‌های مدیریت مصرف داشته باشد.

استاندار تهران اظهار امیدواری کرد با همراهی مردم و اجرای طرح تعویض موتور کولر‌های آبی، گام مؤثری در کاهش مصرف برق برداشته شود و این الگو در آینده به سایر استان‌های کشور نیز تعمیم یابد.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.