طلا در ایران در صورت توافق یا ادامه جنگ به چه رقمی می‌رسد؟

  • کد خبر: ۴۲۲۱۴۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۲
طلا در ایران در صورت توافق یا ادامه جنگ به چه رقمی می‌رسد؟
یک کارشناس بازار طلا، به تحلیل وضعیت بازار طلا با توجه به ریزش سنگین قیمت‌ها در روز گذشته پرداخت.

مهدی غلامی با اشاره به تاثیر اخبار سیاسی بر نوسانات بازار به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: در حال حاضر بازار تحت تأثیر شایعات و اخبار پیرامون مذاکرات و تفاهمات قرار دارد که منجر به کاهش مقطعی قیمت‌ها شده است.

وی افزود: با این حال، بر اساس تحلیل‌های موجود، اگر توافقی حاصل نشود، با توجه به نرخ تورم فعلی، پیش‌بینی می‌شود که تا مهرماه شاهد صعود قیمت طلا به سطوح ۲۳ تا ۲۸ میلیون تومان باشیم.

این کارشناس بازار طلا تاکید کرد: حتی در صورت تحقق خوش‌بینانه‌ترین سناریو و انجام توافق، قیمت‌ها در بازه ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان تعدیل خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر محاصره دریایی صورت گرفته علیه ایران، جلوی صادرات و واردات را گرفته و این موضوع باعث شده تا قیمت دلار درجا بزند. با آزاد شدن صادرات و واردات، تقاضا برای دلار افزایش می‌یابد و قیمت آن نیز رشد خواهد کرد و به تبع آن، قیمت طلا نیز روند صعودی به خود خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.