بهره‌برداری از زیپ‌لاین مجموعه هفت‌حوض مشهد تا مرداد ۱۴۰۵

  • کد خبر: ۴۱۲۱۱۰
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۱
بهره‌برداری از زیپ‌لاین مجموعه هفت‌حوض مشهد تا مرداد ۱۴۰۵
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: امروز یکی از پروژه‌های هفت‌حوض کلنگ‌زنی شد که ساخت مجموعه بازی کابلی شامل زیپ‌لاین، پل معلق و زیپ‌بایک است و تا سه ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی شریف امروز، ۱۴ اردیبهشت‌ماه، در آیین آغاز عملیات اجرایی احداث زیپ‌لاین اتوماتیک در منطقه نمونه ملی گردشگری هفت‌حوض اظهار کرد: منطقه ملی گردشگری هفت‌حوض یکی از مجموعه‌هایی بوده که تحویل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد شده است.

وی افزود: این مجموعه زیرساخت‌های مناسب و کاملی برای پذیرش گردشگران دارد، به علاوه اینکه شاخه‌های مختلف طبیعت‌گردی شامل گردشگری زمین، گیاه‌شناسی و پرنده‌شناسی در کنار طبیعت اصلی خود دارد. این ویژگی‌ها می‌تواند جاذب بسیاری از گردشگران باشد و خانواده‌های مشهدی ساعاتی را سپری کنند.

شریف ادامه داد: در دوره جدید با افتتاح رستوران، کافی‌شاپ، سوپرمارکت، امکان اقامت شبانه و تمهیداتی که فراهم شده، در تلاش هستیم تا زمینه‌های بهتری را برای حضور مردم فراهم کنیم. ما در این منطقه سنگ‌نگاره مربوط به پنج تا ۶ هزار سال پیش، آثار فسیلی مربوط به چند هزار سال پیش و تنوع گیاهی بیش از ۵۰ گونه گیاهی داریم که جاذب گردشگر است.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد اضافه کرد: با حمایت شهردار و شورای شهر و با معرفی بهتر منطقه هفت‌حوض این گنجینه را بیش از پیش معرفی خواهیم کرد.

وی با اشاره به کلنگ‌زنی یکی از پروژه‌های هفت‌حوض عنوان کرد: این پروژه ساخت مجموعه بازی کابلی شامل زیپ‌لاین، پل معلق و زیپ‌بایک است که با فضای کوهستانی هفت‌حوض انطباق دارد.

شریف خاطرنشان کرد: زیپ‌لاین به طول ۲۵۰ متر و با سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد تومانی ساخته می‌شود که بلندترین زیپ‌لاین در استان و مهیج‌ترین خواهد بود. این مجموعه ظرف سه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.