پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است
سرخط خبرها

پایان عربده‌کشی با قمه در خیابان‌های مشهد

  • کد خبر: ۴۱۳۰۳
  • ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸
پایان عربده‌کشی با قمه در خیابان‌های مشهد
ماجرای عربده‌کشی خیابانی در منطقه پورسینای مشهد، صبح دیروز ۱۱ شهریور به وقوع پیوست، ۴ فرد شرور به دلایلی نامعلوم با قمه، چوب و چماق اقدام به بستن یکی از خیابان‌های این منطقه کردند.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ ۴ نفر بودند و کم‌سن و سال. اما بدون هیچ دلیلی به جان خودرو‌های شهروندان افتاده‌بودند و با عربده و گردن‌کشی قسمتی از منطقه شهرک شهیدرجایی را ناامن کرده بودند. شهروندان که مرعوب این شروران خطرناک شده بودند، موضوع را به پلیس اعلام کردند و با حضور مأموران نیروی انتظامی و دستگیری متهمان این غائله ختم شد، اما چند ساعت بعد واقعه مشابهی این‌بار در حوزه استحفاظی کلانتری طبرسی‌شمالی رخ داد که مأموران با حضور در محل، یکی از ۳ متهم این پرونده عربده‌کشی را دستگیر کردند.

ماجرای عربده‌کشی خیابانی در منطقه پورسینا، صبح دوشنبه گذشته به وقوع پیوست. در این پرونده، ۴ فرد شرور به دلایلی نامعلوم با قمه، چوب و چماق اقدام به بستن یکی از خیابان‌های این منطقه کردند. آن‌ها که حال طبیعی نداشتند با عرض‌اندام برای رهگذران، افراد را تحریک به درگیری با خودشان می‌کردند که شهروندان به دور از جنجال و هیجان موضوع را به پلیس اعلام کردند.

دقایقی بعد، این افراد با یورش به سمت خودرو‌های پارک شده شهروندان، به تخریب خودرو‌ها اقدام کردند، حرکتی که موجب ایجاد تشنج در منطقه شد.
مأموران کلانتری شهرک شهید رجایی با دریافت این گزارش، برای دستگیری متهمان راهی محل شدند. متهمان با دیدن مأموران انتظامی قصد حمله به آن‌ها را داشتند که اسیر قدرت پلیس شدند.

شکایت از اوباش خارجی

لحظاتی بعد این افراد دست‌بسته راهی کلانتری شدند و آرامش دوباره به منطقه بازگشت. بررسی‌های صورت گرفته در‌باره این پرونده از سوی افسران کلانتری شهرک شهید رجایی نشان داد که این ۴ متهم از اتباع خارجی هستند که به صورت غیرمجاز وارد کشور شده‌اند.
هم‌زمان با رسیدگی به پرونده این عربده‌کش‌های خارجی، شهروندی با حضور در کلانتری اعلام کرد که از سوی این افراد مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.

وقوع دومین پرونده عربده‌کشی

چند ساعت پس از وقوع عربده‌کشی در خیابان پورسینا که هنوز پرونده آن در کلانتری شهرک شهید رجایی باز بود، گزارش مشابهی در منطقه بولوار دوم طبرسی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد.
شهروندان در گزارش اولیه به پلیس اعلام کردند که ۳ فرد شرور با بستن یکی از خیابان در حالی که قمه در دست دارند، با مرد جوانی درگیر شده و در حال ضرب و شتم این فرد هستند.
گروهی از افسران کلانتری طبرسی شمالی با دریافت این گزارش بلافاصله به منطقه اعلام شده اعزام شدند.

پایان عربده کشی خیابانی

تجمع شهروندان که برای تماشا آمده بودند، مأموران را به محل درگیری هدایت کرد. چراغ‌های گردان خودروی پلیس و فرمان‌هایی که از شهروندان می‌خواست از محل درگیری دوری کنند، کمی از اضطراب شهروندان کم کرد.

متهمان که تا پیش از رسیدن پلیس، با ضرب و شتم فردی دیگر فرصت دفاع را از او گرفته بودند، با دیدن مأموران او را رها کردند هر کدام به سویی گریختند.
مأموران که متوجه قصد متهمان برای گریختن از محل شدند، اقدامات متقابل را آغاز کردند. در عملیات تعقیب و گریز یکی از متهمان دستگیر و به کلانتری منتقل شد.

تشکیل پرونده برای ۵ عربده‌کش

فرمانده انتظامی مشهد با اشاره به اینکه اجازه هیچ‌گونه ناامنی را در هیچ نقطه مشهد به افراد شرور نمی‌دهیم، بیان کرد: با تشکیل پرونده برای این افراد، تحقیقات درباره چرایی درگیری و نزاع آغاز شده است.

سرهنگ عباس صارمی ساداتی ادامه داد: یکی از مشکلات همیشگی پلیس در نزاع‌ها و درگیری‌های خیابانی از سوی اوباش حضور افراد به عنوان تماشاچی است، که در برخی موارد متهمان با سوءاستفاده از حضور گسترده شهروندان، متواری می‌شوند.

وی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هر نوع درگیری یا سرقت در خیابان‌ها، بدون مداخله‌های هیجانی، بلافاصله موضوع را به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند، چرا که در برخی پرونده‌ها مداخلات هیجانی و غیرمسئولانه شهروندان به منظور رفع و رجوع پرونده، منجر به افزایش تنش و آسیب‌های ناشی از آن شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->