افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد مسمومیت اعضای یک خانواده ۶ نفره در نیشابور با گاز منوکسیدکربن بهبود معیشت و مقابله با فقر در دستور کار شورای عالی رفاه بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران! آیا جوان‌ها هم پوکی استخوان می‌گیرند؟ رئیس شورای قضایی خراسان رضوی تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین ابعاد امنیت، امنیت دارایی‌های مردم است هشدار پلیس فتا درباره ۳ داروی معروف لاغری ورزش منظم، راهکاری ساده برای حفظ سلامتی و شادابی در زندگی پرمشغله امروزی کلید اتصال به ریشه‌ها ۲۸ زندانی زن جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون (۱۰ دی ۱۴۰۳) در خراسان رضوی آزاد شده‌اند آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی در پی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی (۱۰ دی ۱۴۰۳) شیوع قابل‌توجه آنفلوانزا در کشور | هشدار وزارت بهداشت را جدی بگیرید ۳۱ هزار و ۱۰۸ دُز واکسن آنفلوانزا به گروه‌های هدف در مشهد تزریق شده است ماجرای اسب‌های رهاشده در خیابان طبرسی مشهد چه بود؟ + فیلم برخورد رخ‌به‌رخ پراید با تریلی در محور بردسکن به بجستان یک فوتی بر جای گذاشت (۱۰ دی ۱۴۰۳) بهترین روش پیشگیری از بوی بد دهان هنگام صبح پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۰ دی ۱۴۰۳) | بارش باران از اواخر وقت فردا مرگ ۴ بیمار توسط یک پزشک هم مانع اشتغال او نمی‌شود! هر نخ سیگار ۲۰ دقیقه از عمرتان کم می‌کند افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی در سال ۱۴۰۴ هیچ تحرک جدیدی بر رودخانه هریرود توسط افغانستان انجام نشده است رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات بیماری آرتروز بیشتر در بین بانوان شایع است اعترافات عجیب قاتل برنجی | قساوتی که ریشه در کودکی دارد افزایش نرخ سرطان روده بزرگ در میان جوانان در سراسر جهان توصیه‌های مهم برای بیماران قلبی در هوای آلوده کدام استان‌ها امروز بارانی می‌شود؟ (۱۰ دی ۱۴۰۳) ۸ داروی جدید وارد فهرست دارویی کشور شد پرستاران منتظر تعیین تکلیف حقوق و دستمزد خود هستند بخشنامه جلوگیری از تأخیر پرداخت کارانه گروه‌های پزشکی جدید ابلاغ شد گلایه شهروندان از مبالغ نامتعارف دریافتی توسط شرکت‌ها برای حمل و نقل دانش آموزان | دست انداز‌های دریافت وجه سرویس مدارس گلایه شهروندان از شرایط بیمارستان اکبر مشهد | آبله مرغان به اضافه آنفلوانزا به اضافه کمبود امکانات!
سرخط خبرها

روش‌هایی که آلرژی پاییزی را از شما دور می‌کند

  • کد خبر: ۴۱۴۰۸
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
روش‌هایی که آلرژی پاییزی را از شما دور می‌کند
اگر به نظر می‌رسد علائم آلرژی شما هر ساله زودتر و زودتر از موعد بروز می‌کند، اشتباه نمی‌کنید. تغییرات آب و هوایی ممکن است در واقع باعث ایجاد فصل آلرژی زودتر و طولانی‌تر از سال‌های گذشته شود.
به گزارش شهرآرانیوز،  اگر به نظر می‌رسد علائم آلرژی شما هر ساله زودتر و زودتر از موعد بروز می‌کند، اشتباه نمی‌کنید. تغییرات آب و هوایی ممکن است در واقع باعث ایجاد فصل آلرژی زودتر و طولانی‌تر از سال‌های گذشته شود.

علاوه بر این وزش بیشتر و شدیدتر باد نیز می‌تواند به معنای افزایش علائم آلرژی باشد، زیرا باد می‌تواند گرده را از گیاهان، علف‌ها و درختان تا بیش از ۱۶۰ کیلومتری منبع خود حمل کند.  

گرده گیاهان کهنه‌واش بزرگترین محرک آلرژی در پاییز است و باید در کنار سایر محرک‌های آلرژیک مانند کپک و گرده چمن از آن اجتناب شود.

در ادامه پنج نکته از پایگاه اطلاع‌رسانی کالج آلرژی، آسم و ایمونولوژی آمریکا (ACAAI) آورده شده است تا به شما کمک کند از بدترین دشمنان آلرژی خود دوری کنید:
 

۱) مقابله با آلرژی را زودتر از موعد شروع کنید

 
بسیاری از عوامل آلرژیک از اواسط تا اواخر ماه اوت (اواخر مرداد و اوایل شهریور) ظاهر می‌شوند. مصرف دارو‌های آلرژی خود را حدود دو هفته قبل از زمان معمول شروع علائم خود شروع کنید. مقابله با علائم به معنای کنترل بهتر آن‌هاست. دارو‌های خود را تا حدود دو هفته پس از این که میزان گرده‌ها کاهش یابد، قطع نکنید.
 

۲) با کپک‌ها مقابله کنید

 
حساسیت به کپک به سختی قابل پیشگیری است. کپک می‌تواند در هر جایی که آب وجود داشته باشد، رشد کند و یک عامل آلرژی رایج در پاییز است. کپک را می‌توانید در زیرزمین، حمام، یک کابینت دارای نشتی در زیر سینک ظرفشویی یا در انبوهی از برگ‌های مرده در حیاط خانه پیدا کنید.  

کلید کاهش کپک کنترل رطوبت است. حتماً از هواکش برای حمام استفاده کنید و بلافاصله آب راکد کف را تمیز کنید. هر کپک قابل رویت در سطوح را با مواد شوینده و آب بشویید و کاملاً خشک کنید. همچنین می‌توانید با نگه داشتن رطوبت در منزل زیر ۶۰ درصد و تمیز کردن منظم ناودان‌ها به دفع کپک کمک کنید.
 

۳) گرده‌ها را دور نگه دارید

 
علف‌ها، گیاهان کهنه‌واش یا هر گرده‌ای که علائم آلرژی شما را ایجاد می‌کند، باید از محیط خانه دور بماند. کفش‌های خود را درب منزل بگذارید و بعد از کار یا بازی در فضای باز، دوش بگیرید، مو‌های خود را بشویید و لباس‌های خود را عوض کنید. پنجره‌های اتومبیل و خانه را ببندید و از دستگاه‌های تهویه هوا استفاده کنید تا گرده‌ها به داخل خانه راه نیابند. هم گرده‌ها و هم کپک‌ها را کنترل کنید تا آلرژی از شما دور بماند.
 

۴) برای مقابله با آلرژی مجهز باشید

 
 هنگام چمن زدن یا انجام کار‌های دیگر در فضای باز از ماسک فیلتردار N ۹۵ استفاده کنید. دستکش بپوشید تا گرده را به چشم یا پوست خود منتقل نکنید. قبل از رفتن به بیرون داروی آلرژی خود را مصرف کنید. اگر حساسیت‌تان شدید است، در نظر داشته باشید که شخص دیگری کار‌های باغبانی و جمع کردن برگ‌ها را در پاییز انجام دهد.
 

۵) به پزشک متخصص مراجعه کنید

 
به متخصص آلرژی خود مراجعه کنید. متخصصان آلرژی آموزش دیده‌اند تا آلرژی شما را شناسایی کرده و یک برنامه درمانی شخصی ارائه دهند. آن‌ها همچنین می‌توانند ایمونوتراپی انجام دهند که عوامل دقیق آلرژی شما را هدف قرار داده و می‌توانند شدت علائم شما را تا حد زیادی کاهش دهند. ایمونوتراپی همچنین می‌تواند از بروز آسم در برخی از کودکان مبتلا به آلرژی فصلی جلوگیری کند.
 
منبع:بهداشت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->