درباره رشته ناشناخته پزشکی «پیشگیری و اجتماعی» | پیش از درمان، مهم‌تر از درمان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان پاییز امسال دیرتر آغاز می‌شود + علت دستگیری سارقان موتورسیکلت و خودرو توسط پلیس مشهد | شگرد تکراری سارقان سیاه رو ثبت سالانه ۵۰ هزار عقرب‌گزیدگی در کشور کودکان ایرانی ۲ تا ۵ دندان پوسیده دارند آغاز پرداخت معوقات ۷‌ماهه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴) چگونه پرخوابی فصلی را رفع کنیم؟  پیش‌بینی بارش باران بهاری در ۱۵ استان طی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا بین آسیب شنوایی و خطر نارسایی قلبی ارتباطی وجود دارد؟ موج خفیف عفونت‌های تنفسی در ابتدای بهار ۱۴۰۴ ۵۵ درصد سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور دندان ندارند صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری صنایع آرایشی و بهداشتی رقابت بیش از ۱۵ هزار فرهنگی برای اعزام به مدارس خارج از کشور تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌ ورودی مدارس استعداد درخشان و نمونه دولتی نشانه‌های جدید هشداردهنده زوال عقل در سالمندان کشف معادن هخامنشی در آبدانان استان ایلام اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روش‌هایی که آلرژی پاییزی را از شما دور می‌کند

  • کد خبر: ۴۱۴۰۸
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
روش‌هایی که آلرژی پاییزی را از شما دور می‌کند
اگر به نظر می‌رسد علائم آلرژی شما هر ساله زودتر و زودتر از موعد بروز می‌کند، اشتباه نمی‌کنید. تغییرات آب و هوایی ممکن است در واقع باعث ایجاد فصل آلرژی زودتر و طولانی‌تر از سال‌های گذشته شود.
به گزارش شهرآرانیوز،  اگر به نظر می‌رسد علائم آلرژی شما هر ساله زودتر و زودتر از موعد بروز می‌کند، اشتباه نمی‌کنید. تغییرات آب و هوایی ممکن است در واقع باعث ایجاد فصل آلرژی زودتر و طولانی‌تر از سال‌های گذشته شود.

علاوه بر این وزش بیشتر و شدیدتر باد نیز می‌تواند به معنای افزایش علائم آلرژی باشد، زیرا باد می‌تواند گرده را از گیاهان، علف‌ها و درختان تا بیش از ۱۶۰ کیلومتری منبع خود حمل کند.  

گرده گیاهان کهنه‌واش بزرگترین محرک آلرژی در پاییز است و باید در کنار سایر محرک‌های آلرژیک مانند کپک و گرده چمن از آن اجتناب شود.

در ادامه پنج نکته از پایگاه اطلاع‌رسانی کالج آلرژی، آسم و ایمونولوژی آمریکا (ACAAI) آورده شده است تا به شما کمک کند از بدترین دشمنان آلرژی خود دوری کنید:
 

۱) مقابله با آلرژی را زودتر از موعد شروع کنید

 
بسیاری از عوامل آلرژیک از اواسط تا اواخر ماه اوت (اواخر مرداد و اوایل شهریور) ظاهر می‌شوند. مصرف دارو‌های آلرژی خود را حدود دو هفته قبل از زمان معمول شروع علائم خود شروع کنید. مقابله با علائم به معنای کنترل بهتر آن‌هاست. دارو‌های خود را تا حدود دو هفته پس از این که میزان گرده‌ها کاهش یابد، قطع نکنید.
 

۲) با کپک‌ها مقابله کنید

 
حساسیت به کپک به سختی قابل پیشگیری است. کپک می‌تواند در هر جایی که آب وجود داشته باشد، رشد کند و یک عامل آلرژی رایج در پاییز است. کپک را می‌توانید در زیرزمین، حمام، یک کابینت دارای نشتی در زیر سینک ظرفشویی یا در انبوهی از برگ‌های مرده در حیاط خانه پیدا کنید.  

کلید کاهش کپک کنترل رطوبت است. حتماً از هواکش برای حمام استفاده کنید و بلافاصله آب راکد کف را تمیز کنید. هر کپک قابل رویت در سطوح را با مواد شوینده و آب بشویید و کاملاً خشک کنید. همچنین می‌توانید با نگه داشتن رطوبت در منزل زیر ۶۰ درصد و تمیز کردن منظم ناودان‌ها به دفع کپک کمک کنید.
 

۳) گرده‌ها را دور نگه دارید

 
علف‌ها، گیاهان کهنه‌واش یا هر گرده‌ای که علائم آلرژی شما را ایجاد می‌کند، باید از محیط خانه دور بماند. کفش‌های خود را درب منزل بگذارید و بعد از کار یا بازی در فضای باز، دوش بگیرید، مو‌های خود را بشویید و لباس‌های خود را عوض کنید. پنجره‌های اتومبیل و خانه را ببندید و از دستگاه‌های تهویه هوا استفاده کنید تا گرده‌ها به داخل خانه راه نیابند. هم گرده‌ها و هم کپک‌ها را کنترل کنید تا آلرژی از شما دور بماند.
 

۴) برای مقابله با آلرژی مجهز باشید

 
 هنگام چمن زدن یا انجام کار‌های دیگر در فضای باز از ماسک فیلتردار N ۹۵ استفاده کنید. دستکش بپوشید تا گرده را به چشم یا پوست خود منتقل نکنید. قبل از رفتن به بیرون داروی آلرژی خود را مصرف کنید. اگر حساسیت‌تان شدید است، در نظر داشته باشید که شخص دیگری کار‌های باغبانی و جمع کردن برگ‌ها را در پاییز انجام دهد.
 

۵) به پزشک متخصص مراجعه کنید

 
به متخصص آلرژی خود مراجعه کنید. متخصصان آلرژی آموزش دیده‌اند تا آلرژی شما را شناسایی کرده و یک برنامه درمانی شخصی ارائه دهند. آن‌ها همچنین می‌توانند ایمونوتراپی انجام دهند که عوامل دقیق آلرژی شما را هدف قرار داده و می‌توانند شدت علائم شما را تا حد زیادی کاهش دهند. ایمونوتراپی همچنین می‌تواند از بروز آسم در برخی از کودکان مبتلا به آلرژی فصلی جلوگیری کند.
 
منبع:بهداشت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->