چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تاخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات جوان مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید  (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی
سرخط خبرها

کرم ضدآفتاب بزنید اگر پشت مانیتور می‌نشینید!

  • کد خبر: ۴۱۴۵۹
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۵
کرم ضدآفتاب بزنید اگر پشت مانیتور می‌نشینید!
محققان در آخرین مطالعات خود دریافتند که ۶ ساعت نگاه‌کردن به مانیتور معادل ۲۵ دقیقه در معرض نور خورشید بودن است برای پوست مضر است.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان شرکت «یونیلیور»، (Unilever) یک شرکت چند ملیتی انگلیسی- هلندی در این مطالعه با بررسی اثرات نور آبی منتشر شده از دستگاه های الکترونیکی روی پوست متوجه شدند که این نور می تواند باعث پیری زودرس پوست شود. 

 

این مطالعه همچنین نشان داد که امروزه ۶۰ درصد مردم بیش از ۶ ساعت در روز در مقابل دستگاه های الکترونیکی قرار دارند که نور آبی ساطع می کنند. محققان متوجه شدند که پنج روز قرار گرفتن در معرض نور آبی برای دست کم ۶ ساعت در روز می تواند همان تأثیر ۲۵ دقیقه قرار گرفتن در معرض آفتاب بدون کرم ضد آفتاب را بر پوست داشته باشد.

 

محققان برای مقابله با اثرات بد قرار گرفتن در معرض نور آبی ساطع شده از صفحه نمایش رایانه ها توصیه می کنند که مدام مقابل صفحه نمایش رایانه ها ننشینید و وقفه هایی در این میان ایجاد کنید همچنین مرتب از کرم های ضد آفتاب و کرم های حاوی آنتی اکسیدان بر پوست صورت خود استفاده کنید.

 

به نوشته روزنامه دیلی میل، محققان اظهار داشتند، قرار گرفتن در معرض نور آبی می تواند باعث بروز لکه های پوستی (هیپرپیگمانتسیون) و پیری زودرس شود اما میزان دقیق قرار گرفتن در معرض مشخص نیست.

 

محققان همچنین در بخشی از این مطالعه خود متوجه شدند که از هر سه نفر، دو نفر از اثرات مضر تابش نور آبی بر پوست خود آگاهی ندارند. محققان این مطالعه می گویند، نور آبی ساطع شده از این صفحه نمایش ها نه تنها اثرات مضری بر پوست دارد بلکه می تواند ساعت بیولوژیکی بدن را نیز مختل کند. 

 

آنها خاطر نشان کردند که نور آبی نسبت به نور ماوراءبنفش ناشی از نور خورشید بسیار عمیق تر در پوست نفوذ می کند به طوری که از لایه های اپیدرم و درم پوست عبور می کنند و به لایه زیر جلدی منتقل می شود.

 

محققان متوجه شدند که نور آبی ساطع شده از صفحه نمایش رایانه ها می تواند رنگدانه های فوری و مداومی بر پوست ایجاد کند که بعد از سه ماه هنوز هم می توانند وجود داشته باشند. همچنین این اشعه ها می توانند تولید ملاتونین را مهار کنند، سطح هورمون استرس را افزایش دهند و اعصاب را تحریک کنند که به نوبه خود الگوی خواب و ریتم شبانه روزی را مختل می کند.

 

این محققان همچنین متوجه شدند که ۳۰ ساعت قرار گرفتن در معرض نور آبی صفحه نمایش گوشی های هوشمند یا لپ تاپ می تواند سطح التهاب را در سلول های پوست تا ۴۰ درصد افزایش دهد.

 

منبع: ایرنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->