بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد
سرخط خبرها

کرم ضدآفتاب بزنید اگر پشت مانیتور می‌نشینید!

  • کد خبر: ۴۱۴۵۹
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۵
کرم ضدآفتاب بزنید اگر پشت مانیتور می‌نشینید!
محققان در آخرین مطالعات خود دریافتند که ۶ ساعت نگاه‌کردن به مانیتور معادل ۲۵ دقیقه در معرض نور خورشید بودن است برای پوست مضر است.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان شرکت «یونیلیور»، (Unilever) یک شرکت چند ملیتی انگلیسی- هلندی در این مطالعه با بررسی اثرات نور آبی منتشر شده از دستگاه های الکترونیکی روی پوست متوجه شدند که این نور می تواند باعث پیری زودرس پوست شود. 

 

این مطالعه همچنین نشان داد که امروزه ۶۰ درصد مردم بیش از ۶ ساعت در روز در مقابل دستگاه های الکترونیکی قرار دارند که نور آبی ساطع می کنند. محققان متوجه شدند که پنج روز قرار گرفتن در معرض نور آبی برای دست کم ۶ ساعت در روز می تواند همان تأثیر ۲۵ دقیقه قرار گرفتن در معرض آفتاب بدون کرم ضد آفتاب را بر پوست داشته باشد.

 

محققان برای مقابله با اثرات بد قرار گرفتن در معرض نور آبی ساطع شده از صفحه نمایش رایانه ها توصیه می کنند که مدام مقابل صفحه نمایش رایانه ها ننشینید و وقفه هایی در این میان ایجاد کنید همچنین مرتب از کرم های ضد آفتاب و کرم های حاوی آنتی اکسیدان بر پوست صورت خود استفاده کنید.

 

به نوشته روزنامه دیلی میل، محققان اظهار داشتند، قرار گرفتن در معرض نور آبی می تواند باعث بروز لکه های پوستی (هیپرپیگمانتسیون) و پیری زودرس شود اما میزان دقیق قرار گرفتن در معرض مشخص نیست.

 

محققان همچنین در بخشی از این مطالعه خود متوجه شدند که از هر سه نفر، دو نفر از اثرات مضر تابش نور آبی بر پوست خود آگاهی ندارند. محققان این مطالعه می گویند، نور آبی ساطع شده از این صفحه نمایش ها نه تنها اثرات مضری بر پوست دارد بلکه می تواند ساعت بیولوژیکی بدن را نیز مختل کند. 

 

آنها خاطر نشان کردند که نور آبی نسبت به نور ماوراءبنفش ناشی از نور خورشید بسیار عمیق تر در پوست نفوذ می کند به طوری که از لایه های اپیدرم و درم پوست عبور می کنند و به لایه زیر جلدی منتقل می شود.

 

محققان متوجه شدند که نور آبی ساطع شده از صفحه نمایش رایانه ها می تواند رنگدانه های فوری و مداومی بر پوست ایجاد کند که بعد از سه ماه هنوز هم می توانند وجود داشته باشند. همچنین این اشعه ها می توانند تولید ملاتونین را مهار کنند، سطح هورمون استرس را افزایش دهند و اعصاب را تحریک کنند که به نوبه خود الگوی خواب و ریتم شبانه روزی را مختل می کند.

 

این محققان همچنین متوجه شدند که ۳۰ ساعت قرار گرفتن در معرض نور آبی صفحه نمایش گوشی های هوشمند یا لپ تاپ می تواند سطح التهاب را در سلول های پوست تا ۴۰ درصد افزایش دهد.

 

منبع: ایرنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->