معادن خراسان رضوی در هزارتوی تاریک مشکلات | روایت شهرآرانیوز از مهم‌ترین دغدغه‌های صاحبان صنایع معدنی در استان وزارت نفت مجوز واردات بنزین سوپر از سوی بخش خصوصی را صادر کرد مشهد، قلب تپنده صنایع معدنی کشور| بیستمین نمایشگاه صنعت، معدن و متالورژی آغاز به‌کار کرد +فیلم ماجرای شکایت ایرانخودرو از دولت و ۷ نهاد رسمی کشور چیست؟ + عکس (۸ مرداد ۱۴۰۴) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۸ مرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ مرداد ۱۴۰۴) | اطلس ۶۲۸ میلیون تومان اعلام ممنوعیت افزایش قیمت کالا‌های اساسی (۸ مرداد ۱۴۰۴) افزایش قیمت نان در تهران رسما ابلاغ شد محدودیت دریافت ارز اربعین برداشته شد | همه ثبت‌نام‌کنندگان مشمول دریافت ارز اربعین هستند خبر مهم برای دارندگان سهام عدالت | سهام عدالت قابل معامله می‌شود ریزش شدید بورس در آخرین روز معاملاتی هفته | بورس، کانال ۲.۷ میلیونی را از دست داد (۸ مرداد ۱۴۰۴) برداشت خربزه از مزارع شهرستان مشهد آغاز شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) دینار در مشهد گران شد | نرخ رسمی کاهش یافت (۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۸ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری دلار در کانال ۸۹ هزار تومان قیمت هر بشکه نفت در آستانه ۷۰ دلار با تهدید ترامپ بر تحریم روسیه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تکرار واریزنشدن یارانه نان به حساب نانوایان مشهدی | مشکلات نانوایان با افزایش قیمت نان هم حل نشد هر گرم طلا در مشهد حدود ۵۰ هزار تومان گران‌تر شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) سه خودرو به طرح فروش ایران‌خودرو اضافه شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) دلار در سقف دو هفته اخیر | استراتژی جدید بازار ارز تهران چیست؟ (۸ مرداد ۱۴۰۴) تشدید برخورد با تغییرکاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در خراسان رضوی  ماجرای آزادسازی واردات سگ و گربه چیست؟ | واکنش فعالان اقتصادی به مصوبه جنجالی وزارت صمت لیست کانال‌های عرضه و فروش مجاز بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد+ عکس فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ آغاز شد + قیمت بلیت قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی و خیار در تره‌بار‌های مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت برنج شمال تا ۲۰ درصد کاهش یافت (۸ مرداد ۱۴۰۴) پیگیری دغدغه های یارانه بگیران و فروشگاه داران برای اجرای طرح کالابرگ | حواشی دنباله دار طرح کالابرگ نبود زیرساخت ها، اصلی‌ترین مانع توسعه کارآفرینی نسخه گره‌گشای مالیاتی برای پروژه‌های عمرانی خراسان رضوی وزیر کار: اعضای هیئت‌مدیرۀ شرکت‌ها از میان کارکنان آنها انتخاب خواهد شد
سرخط خبرها

جمعیت شهرهای جدید ایران سال آینده از مرز یک میلیون عبور می‌کند

  • کد خبر: ۴۱۴۶۷
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
جمعیت شهرهای جدید ایران سال آینده از مرز یک میلیون عبور می‌کند
در حال حاضر ۲۱ شهر جدید در مرحله سکونت و مطالعات قرار دارند که دو شهر تیس و ایوانکی به تازگی مصوب شده است. جمعیت ۲۰ شهر جدید دارای سکنه تا پایان سال ۱۳۹۸ بالغ بر یک میلیون و ۳۴ هزار و ۳۹۵ نفر بوده که بر اساس مطالعات در پایان سال ۱۳۹۹ از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر گذر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرا نیوز، معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هم اکنون جمعیت شهرهای جدید یک میلیون و ۳۴ هزار نفر است گفت: با توجه به افزایش سرانه های خدماتی و تکمیل واحدهای مسکونی، جمعیت شهرهای جدید در پایان سال ۱۳۹۹ از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر عبور خواهد کرد.

حبیب الله طاهرخانی  اظهار کرد: در حال حاضر ۲۱ شهر جدید در مرحله سکونت و مطالعات قرار دارند که دو شهر تیس و ایوانکی به تازگی مصوب شده است. جمعیت ۲۰ شهر جدید دارای سکنه تا پایان سال ۱۳۹۸ بالغ بر یک میلیون و ۳۴ هزار و ۳۹۵ نفر بوده که بر اساس مطالعات در پایان سال ۱۳۹۹ از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر گذر خواهد کرد.

 

وی افزود: تا پایان سال ۱۳۹۸ در بین شهرهای جدید، پرند با ۱۵۹ هزار و ۳۵۰ نفر بیشترین جمعیت را دارد و پس از آن شهر جدید اندیشه با ۱۳۱ هزار و ۳۹۴ نفر و شهر جدید صدرا با ۱۲۲ هزار و ۲۲۶ نفر قرار دارند.

 

طاهرخانی با بیان اینکه سال گذشته پرند بالاترین نرخ رشد جمعیت را در شهرهای جدید داشته است خاطر نشان کرد: در بین شهرهای جدید طی سال ۱۳۹۸ بیشترین افزایش جمعیت در شهر جدید پرند با ۲۴ هزار و ۳۲۵ نفر، بهارستان با ۱۴ هزار و ۸۴۰ نفر و صدرا با ۱۲ هزار و ۳۲۴ نفر ایجاد شده است و شهر جدید پردیس با ۱۰ هزار نفر جمعیت اضافه شده رتبه چهارم را دارد. جمعیت پردیس نیز تا پایان سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۱۰۶ هزار و ۴۳۳ نفر بوده است.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: بین سال‌های ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۸ میانگین اسکان جمعیت سالانه در شهرهای جدید ۴۲ هزار و ۴۴۸ نفر و این در حالی است که افزایش جمعیت در سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۸۹ هزار و ۷۵۵ نفر بوده که نشان می‌دهد سرعت رشد سکونت در شهرهای جدید به بیش از دو برابر  در مقایسه با گذشته رسیده است.  در این خصوص افزایش دو برابری درآمدهای شرکت عمران نسبت به سال ۱۳۹۷ در رشد زیرساختها، افزایش سرانه های خدمات  و تکمیل واحدها در شهرهای جدید موثر بوده که به جذابیت سکونت انجامیده است.

 

به گفته طاهرخانی، در سال ۱۳۹۸ تعداد ۴۳ هزار و ۸۶۵ واحد مسکن مهر در شهرهای جدید تحویل متقاضیان شد و شاهد آغاز عملیات اجرایی ۳۰ هزار و ۹۷۷ واحد مسکونی در قالب برنامه اقدام ملی مسکن بودیم. از تیر ماه امسال نیز ساخت ۵۰ هزار واحد آغاز شده و به طور کلی احداث ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید در قالب طرح ۴۰۰ هزار واحدی اقدام ملی مسکن را در برنامه داریم.

 

وی افزود: شروع نسل دوم شهرهای جدید با تغییر تمرکز از سکونت به سایر کارکردها از مهم‌ترین برنامه‌های عملیاتی مجموعه شهرهای جدید در سال ۱۳۹۹ است. در همین راستا ادامه عملیات اجرایی شهرهای جدید تیس، ایوانکی و سیراف و پیگیری شروع عملیات اجرایی شهرهای جدید تابناک و خوارزمی در سال ۱۳۹۹ در دستور کار قرار گرفته است.

 

هفت شهر جدید در دست مطالعه

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید بیان کرد: تصویب طرح‌های مطالعاتی شهرهای جدید مکران، سمنگان، سنندج، کرمانشاه، حوراء، پارس، کوشک و ... از اولویت‌های شرکت عمران شهرهای جدید در این محور عملیاتی است. در کنار ایجاد شهرهای جدید نسل دوم، اتمام فرآیندهای تصویب شهرک‌ها در مراجع استانی و ملی و آغاز عملیات احداث آن‌ها در چارچوب مصوبه‌ها و بخش‌نامه‌های ملاک عمل در سال ۱۳۹۹ پیگیری خواهد بود.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->