تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

کودکان هم کرونا می‌گیرند

  • کد خبر: ۴۱۴۸۹
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
کودکان هم کرونا می‌گیرند
براساس تحقیقات نیز کودکان هم به کرونا مبتلا می‌شوند، ولی الزاما این کودکان دارای بیماری زمینه‌ای نیستند.
به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: در بخش کودکان شاهد ابتلا به کرونا هستیم و کودکان به عنوان ناقل مطرح می‌شوند، الزاماً کودکان مبتلا به کرونا دارای بیماری زمینه‌ای نیستند و اغلب به دلیل چاقی و تأثیرپذیری ژنتیک مبتلا به این ویروس شدند.
سیما سادات لاری در حاشیه نشست خبری که عصر چهارشنبه ۱۲شهریور در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، با اشاره به رده سنی مبتلایان به کرونا، تصریح کرد: در موج اول کرونا بیش از ۶۰ درصد مبتلایان افراد سالخورده بودند که این رده بیشترین فوتی‌های مربوط به این موج را تشکیل داد، در موج دوم نیز اغلب مبتلایان افراد سالخورده یا دارای بیماری زمینه‌ای هستند، اما نسبت به موج اول در رده سنی ۳۵ تا ۴۵ سال با افزایش ابتلا روبه‌رو بودیم و می‌توان گفت مبتلایان نسبت به موج اول جوان‌تر شدند.

وی افزود: مادران باردار نیز به کرونا مبتلا شده‌اند، اما تعداد آن‌ها زیاد نیست، در بخش کودکان نیز شاهد ابتلای کودکان به کرونا هستیم و کودکان به عنوان ناقل مطرح می‌شوند، الزاماً کودکان مبتلا به کرونا دارای بیماری زمینه‌ای نیستند و اغلب به دلیل چاقی و تأثیرپذیری ژنتیک مبتلا به این ویروس شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: در مواردی در بین اعضای یک خانواده فقط کودک به کرونا مبتلا شده است و درگیری به قدری شدید بوده که به بیماری‌های قلبی و کلیوی مبتلا شدند بنابراین نمی‌توان گفت کودکان به کرونا مبتلا نمی‌شوند.
 
مسئولیت اجتماعی نقطه قوت کادر درمان در مقابله با کرونا است
وی با اشاره به مسئولیت اجتماعی دانشجویان علوم پزشکی کشور، اظهار کرد: در ابتدای شیوع کرونا هراس از این ویروس در دنیا ایجاد شد، اما کادر درمان کشور ما کمتر با این هراس مواجهه شد، در واقع اینگونه نبود که تعداد زیادی از پرستاران و دانشجویان به خاطر هراس از کرونا بگویند که حاضر نیستند به کار خود ادامه بدهند.

لاری خاطرنشان کرد: طبق تحقیقات صورت گرفته در اوج بیماری درصد خیلی کمی از دانشجویان و کادر درمان اذعان داشتند که دوست دارند کار خود را رها کنند و عمده دلایل آن‌ها نیز نگرانی از انتقال کرونا به افراد خانواده بود، همچنین اظهار کردند که دوست ندارند مرگ یک فرد را ببینند.

وی افزود: مسئولیت اجتماعی رزیدنت‌ها، کارورز‌ها در این ایام بسیار خوب بود، ۱۷ خرداد قرار بود دانشگاه‌ها بازگشایی شود، اما جز دانشگاه علوم پزشکی هیچ دانشگاهی بازگشایی نشد، در حال حاضر نیز ما در خوابگاه‌ها دانشجو داریم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تأکید کرد: از همان ابتدا ما در خوابگاه‌ها دانشجو داشتیم و با توجه به شرایط کرونا مدیریت سخت بود، در استان قزوین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی برای اسکان دانشجویان، پرستاران و کادر درمان مشکوک یا مبتلا به کرونا هتل اجاره کرده بود و طی دو هفته به آن‌ها خدمات ارائه می‌کرد.

وی افزود: در ایام کرونا از کادر درمان جز شجاعت و مسئولیت اجتماعی چیزی ندیدیم، علی رغم اینکه ترس و وحشت از کرونا وجود داشت، اما فرار از مسئولیت اجتماعی در کشور ندیدیم.
 
در حوزه خوابگاه‌ها با کمبود روبه‌رو هستیم
لاری در ادامه با اشاره به کمبود خوابگاه دولتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تصریح کرد: در حال حاضر ۴۰ درصد از خوابگاه‌های ما فرسوده هستند و برخی از استان‌ها مجبور به اجاره خوابگاه شدند، باید توجه شود که خوابگاه‌های اجاره شده اغلب دارای استاندارد لازم نیستند.

وی تأکید کرد: خوابگاه‌های اجاره شده اغلب از دانشگاه دور هستند و ایمنی و امنیت لازم را ندارند، در حال حاضر ۴۱ پروژه نیمه تمام خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور داریم و مشکل اصلی این است که در برنامه و بودجه با ساخت خوابگاه مانند مراکز رفاهی برخورد کردند و بودجه‌ای در نظر گرفته نشده است.

معاون فرهنگی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: برای ساخت خوابگاه به جای اختصاص بودجه، وام با اولویت خوابگاه‌های متأهلی در نظر گرفته شده است، هم اکنون حدود ۱۸ دانشگاه از این وام بهره می‌برند، این وام‌ها ۱۸ درصد و دارای دو سال تنفس است که سودش را صندوق رفاه پرداخت می‌کند.

وی عنوان کرد: امیدواریم تا پایان دولت بتوانیم ۱۷ پروژه که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد را به ثمر برسانیم، این پروژه‌ها ۴۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و در صورت ساخت این خوابگاه‌ها ده هزار دانشجوی علوم پزشکی اسکان داده می‌شوند، در حال حاضر دولت قول داده است که ۲۰۰ میلیارد آن را پرداخت کند و برای باقی‌مانده نیز وام دریافت می‌کنیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->