شهردار مشهد مقدس: با خروج زندان مرکزی از بافت شهری، سرانه‌های خدماتی برای شهروندان افزایش می‌یابد شکایت از بوی نامطبوع خودرو‌های تخلیه زباله حوالی پارک خورشید مشهد تکمیل خط انتقال متمرکز آب از شوریجه به مشهد تا پایان تابستان سال ۱۴۰۴ جشنواره «طعم و رنگ پاییزی مشهد» با استقبال گرم شهروندان در حال برگزاری است + فیلم اضافه‌شدن ۱۲ هکتار فضای سبز به سرانه شهری با انتقال زندان مرکزی مشهد شهردار مشهدمقدس: پروژه کلیدی پارکینگ میدان شهدا (توحید) به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۵ آبان ۱۴۰۳) طرح «طاهرین»، الگویی برای سبک زندگی معنوی و اصلاح نگرش شهروندان مشهدی | فعالیت ۲۰۰ داوطلب در این طرح توضیحات شهردار مشهد درباره پروژه مشترک آستان قدس رضوی و مدیریت شهری (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از فاز اول پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی (ره) به بولوار نماز مشهد در دهه فجر ۱۴۰۳ شهروندخبرنگار | درخواست ایجاد ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در بولوار هدایت مشهد + پاسخ برپایی بازار سیار صنایع دستی بانوان کارآفرین در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از هفت طرح عمرانی در محدوده حرم مطهر رضوی در آینده‌ای نزدیک خدمات‌رسانی فرودگاه مشهد به حدود ۵ میلیون زائر رضوی در نیمه‌ نخست سال ۱۴۰۳ هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی «آلوده» است (۱۴ آبان ۱۴۰۳) درباره کوچه «مسجد رانندگان» در خیابان امام‌رضا(ع) مشهد | حکایت «رانندگان» و کوچه‌ای پشت چهنو اجرای ۶۱۷ پروژه طی سه سال در منطقه پنج شهرداری مشهد شهردار مشهد: برای تمام حوزه‌های کلان مشهد پروژه داریم
سرخط خبرها

اتمام پروژه  بازار تاریخی سرشور تا پایان سال در مشهد

  • کد خبر: ۴۱۵۹۸
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۸
اتمام پروژه  بازار تاریخی سرشور تا پایان سال در مشهد
پروژه بهسازی بازارچه سرشور ابتدای مهرماه سال گذشته با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان آغاز شد.در طراحی مشاور متخصص از ابتدای خیابان سرشور به صورت کاملا پیاده، در بخش با اولویت حرکت پیاده و آرام سازی حرکت سواره در نظر گرفته شد و به صورت یک محور پیاده مدار طراحی شده است.
بنیامین یوسف‌زاده | شهرآرانیوز؛ مشهدی‌ها که هیچ، فکر نمی‌کنیم زائری باشد که نام محله «سرشور»، یکی از قدیمی‌ترین محلات اطراف بارگاه منور رضوی، یک بار هم که شده به گوشش نخورده باشد. سرشور قدمتی به بلندای تاریخ مشهد دارد و در کنار اماکن بلند آوازه‌ای همچون نوغان، سناباد، تپل محله و ارگ، محله‌ای اصیل از مردمانی نجیب را شکل داده است که خیلی هایشان به واسطه اقدامات مداخله گرانه پیشینیان از این محله باصفا رخت بربسته اند؛ موضوعی که آن قدر برای مدیریت شهری مهم بود که کمر همت خود را برای بازگردان هویت اصیل این محله و محلات دیگر مشهد که در آستانه فراموشی هستند، ببندد و با ایجاد دفاتر تسهیلگری، گامی جدی برای احیای مؤلفه‌های تاریخ ساز شهر بردارد. شهردار مشهد نیز در ادامه نگاه حمایتگرانه خود به دفاتر تسهیلگری، دیروز راهی محله سرشور شد تا از نزدیک در جریان روند کاری تسهیلگران سرشوری قرار گیرد.

محمدرضا کلائی در جریان این بازدید، بازار قدیمی سرشور را یکی از گذر‌های منتهی به حرم مطهر رضوی دانست که باید در چارچوب طرح «حرم شهر» احیا شود.
وی با بیان اینکه محله و بازار سرشور از محلات قدیمی مشهد است که بنا‌های تاریخی با ارزش زیادی در آن قرار دارد، ادامه داد: دفتر تسهیلگری محله سرشور باید طرح‌های بازآفرینی و احیای این محله را با ضرورت حفظ خانه‌های تاریخی و توجه به پروژه حرم شهر تدوین و اجرایی کند.

پیوند ۳ رکن مهم در سرشور

مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد نیز در گفتگو با شهرآرا با اشاره به جلسه روز پنجشنبه مدیران شهری در محله سرشور گفت: ارکان مختلفی در این محله، ازجمله نهاد مطالعات اداره کل طرح ها، حرم شهر و دفتر تسهیلگری، در حال فعالیت اند.

مجتبی شاکری روش با بیان اینکه بازدید شهردار مشهد نیز در راستای ایجاد هماهنگی‌های لازم برای هم افزایی هر چه بیشتر این ارکان بود، افزود: همچنین به دلیل وجود برخی از گذر‌های تشرف به حرم رضوی در محله سرشور، موضوعات مرتبط با این موضوع و نقش دفاتر تسهیلگری و شهرداری منطقه مطرح شد.

احیای بازار سرشور، تا پایان سال

همچنین شهردار منطقه ۸ مشهد نیز در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه در جریان بازدید شهردار مشهد به پروژه‌های مهمی همچون حرم شهر و موضوعات تسهیلگری پرداخته شد، گفت: موضوع خانه‌های تاریخی واقع در این بافت نیز از مباحثی بود که مدیران شهری به بررسی آن پرداختند.

حسین عبدا...  زاده همچنین درباره آخرین وضعیت طرح بهسازی و احیای بازار سرشور نیز گفت: این پروژه یکی از طرح‌هایی است که در سال ۹۸ آغاز شده است و باید تا چندروز آینده به پایان می‌رسید. با این حال این مهم به دلیل برخی معارضات موجود با تأخیر مواجه شد و امیدواریم فرایند احیای این بازار تاریخی مشهد تا پایان سال به اتمام برسد.

پروژه بهسازی بازارچه سرشور ابتدای مهرماه سال گذشته با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان شامل انجام عملیات ابنیه و تأسیسات برقی و مکانیکی آغاز شد. اجرای این طرح به لحاظ مجاورت با حرم مطهر رضوی و استفاده زائران و مجاوران، از اهمیت بسزایی برخوردار است. بنابر طراحی مشاور متخصص از ابتدای خیابان سرشور به صورت کاملا پیاده، در بخش دوم از سرشور ۱۰ تا کوچه چهنو (سرشور ۲۴) با تأکید بر غلبه پیاده و از سرشور ۲۴ تا خیابان دانش با اولویت حرکت پیاده و آرام سازی حرکت سواره در نظر گرفته شده و به صورت یک محور پیاده مدار طراحی شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->