آزمون‌های آموزش‌وپرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد آیا اسرائیل به مجلس شورای اسلامی و میدان بهارستان حمله کرده است؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد استان مازندران مشخص شد متهم در آخرین جلسه بازپرسی پرونده در روستای جغری مشهد: برای آشتی رفته بودیم! آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آزمون سراسری پذیرش فلوشیپ ۱۴۰۴ لغو شد امتحانات دانشگاه فردوسی مشهد به تعویق افتاد + جزئیات علت زیاد عرق کردن بدن چیست؟ نسخه‌ای کاربردی برای آرام ماندن در روز‌های پرتنش جنگ ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه ۱۴۰۴ شرایط اضطراری پذیرش مسافران، کنسلی و تمدید اقامت در هتل‌های ایران ممنوعیت فعالیت‌های دریایی در خزر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون‌های آیلتس به تعویق افتاد آخرین وضعیت مجروحان حمله اسرائیل در بیمارستان‌ها (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) مصاحبه استخدامی سازمان تعزیرات حکومتی (۱۴۰۴)، موقتاً لغو شد تأثیر کتابخانه‌ها بر ارتقای سرمایه اجتماعی کدام دانشگاه‌ها زمان‌بندی امتحانات را تغییر دادند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | آسمان صاف تا کمی ابری ورود گردشگران به پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار بازنشسته کشوری در مرحله اول (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر در دستور کار هلال‌احمر کارت آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۴۰۴) صادر شد علت تعطیلی خط متروی منتهی به فرودگاه مهرآباد + جزئیات افزایش ناگهانی درخواست مکمل‌های حاوی ید از داروخانه‌ها وضعیت «شیرخشک» پایدار است آیا برای لاغری، کربوهیدرات باید کاملاً از رژیم غذایی حذف شود؟ سامانه ۱۵۷۰ آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش‌آموزان درخصوص وقایع اخیر رژیم صهیونیستی ممنوعیت مصرف و عرضه دخانیات در اماکن عمومی کودکان را درمعرض اخبار ناگوار قرار ندهید
سرخط خبرها

فداکاری‌های جامعه پزشکی باید دیده شود

  • کد خبر: ۴۱۸۲۰
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
فداکاری‌های جامعه پزشکی باید دیده شود
رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی ضمن تاکید بر توجهم رسانه‌ها در انعکاس فداکاری‌های پزشکان در دوران کرونا گفت: خدمات جامعه پزشکی به آحاد مردم قبل از شیوع کرونا نیز با اخلاص و تعهد تمام ارائه می‌شد؛ شیوع کرونا تنها باعث شد ما بیشتر و بهتر فداکاران این عرصه را بشناسیم.
به گزارش شهرآرانیوز، عباس محمدیان افزود: رسانه‌ها بایستی در انعکاس مناسب خدمات پزشکی به آحاد جامعه و سختی‌های این حرفه‌ی پرمسئولیت به مردم موثرتر وارد میدان شوند.

وی در حاشیه دیدار با رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد همچنین بیان کرد: استان خراسان دومین قطب رسانه‌ای به صورت عام و اولین قطب رسانه‌ای در عرصه رسانه‌های نوین کشور است و بسیج رسانه این آمادگی را دارد که با تمام ظرفیت خود و از تریبون‌ها رسمی نسبت به معرفی علمی و واقعی جامعه پزشکی و انعکاس دقیق اطلاعات بهداشتی و درمانی مورد نیاز مردم اقدام نماید.

محمدیان افزود: ظرفیت‌های معرفی نشده‌ی زیادی چه در جامعه پزشکی و چه در معرفی سازمان نظام پزشکی به عنوان یک سازمان پاسخگو در بخش غیر دولتی به مردم وجود دارد و ما آماده‌ایم که در این زمینه همکاری کنیم.

وی به مشکلات اصحاب رسانه در عرصه خدمت نیز اشاره کرد و گفت: خبرنگاران ما عمدتا از خدمات بیمه‌های درمانی بهره‌مند نیستند که امیدواریم بخشی از مشکل از طریق تعاملات با سازمان نظام پزشکی مشهد مرتفع شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد نیز ضمن تاکید بر اهمیت ارائه اطلاعات علمی و صحیح از منابع رسمی به عموم مردم گفت: متاسفانه تریبون گاهی در اختیار افرادی قرار می‌گیرد که با ارائه اطلاعات نادرست به مردم، نتیجه سال‌ها تلاش کادر و بهداشت و درمان را به آنی از بین می‌برند.

دکتر علی بیرجندی‌نژاد ضمن استقبال از همکاری با بسیج رسانه استان بیان کرد: ما آمادگی داریم که اطلاعات موثق و علمی را در اختیار رسانه‌ها قرار دهیم تا اطلاعات غیرعلمی در این میان رنگ باخته و در نزد افکار عمومی بی اعتبار شوند.

وی به همجمه‌های ناروایی که طی سالیان اخیر پزشکان را تحت تاثیر قرار داده است؛ اشاره کرد و گفت: امیدوارم که نگاه واقعی به جامعه پزشکی سرلوحه‌ی فعالیت رسانه‌ها قرار گیرد و رویکرد انعکاس واقعیات حرفه پزشکی محدود به دوران کرونا نباشد.

بیرجندی‌نژاد از مشکلات مالی مربوط به دو خانواده از شهدای مدافع سلامت مشهد خبر داد و گفت: تصور عامه این است که پزشکان همگی دارای زندگی توام با رفاه و به دور از دغدغه مسائل مالی هستند در حالیکه متاسفانه ما یک پزشک و عزیز دیگری از کادر بهداشت و درمان شهر را از دست داده ایم؛ که خانواده‌اشان در تامین هزینه اجاره منزل نیز با مشکل روبرو هستند.

وی در پایان گفت: اولویت اصلی هر پزشک درمان بیمار است سازمان نظام پزشکی مشهد آمادگی دارد تا در قالب انعقاد تفاهم‌نامه با بسیج رسانه بخشی از مشکل بیمه درمانی اصحاب رسانه را با ساماندهی ارائه خدمات درمانی با هزینه کمتر مرتفع سازد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->