گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟
سرخط خبرها

تفاوت خودرو‌های هیبرید (HEV) و پلاگین هیبرید (PHEV) با خودرو‌های تمام برقی درچیست؟

  • کد خبر: ۴۱۸۸۸
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵
تفاوت خودرو‌های هیبرید (HEV) و پلاگین هیبرید (PHEV) با خودرو‌های تمام برقی درچیست؟
خودروسازان با هدف حفظ محیط زیست، مقابله با آلودگی هوا، کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گاز‌های گلخانه‌ای، خودرو‌های پاک با آلایندگی کم را به تولید انبوه رسانده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، در سال‌های اخیر، همراه با افزایش دمای کره زمین، حامیان و دوستداران محیط زیست از هر اقدام و ایده و سیاستی که باعث کاهش آلودگی هوا، انتشار آلاینده‌ها و گاز‌های گلخانه‌ای می‌شود، حمایت می‌کنند و این حمایت و تلاش‌های آن‌ها سبب شده تا این موضوع به یک دغدغه جهانی تبدیل شود. پاسخ صنعت خودروسازی دنیا به این دغدغه‌ها باعث تولید خودرو‌هایی با تکنولوژی هیبرید، پلاگین هیبریدو تمام برقی شده است.
 
تفاوت خودرو‌های هیبرید (HEV) و پلاگین هیبرید (PHEV) با خودرو‌های تمام برقی درچیست

خودرو‌های هیبرید به یک پیشرانه احتراقی و یک پیشرانه الکتریکی مجهز شده‌اند، که در این خودروها، پیشرانه الکتریکی موجود تنها نقش کمکی و مکمل را دارد. موتور الکتریکی خودرو‌های هیبرید به یک باتری با قابلیت شارژ خودکار مجهز شده که توسط سیستم بازیابی انرژی ترمز، مجددا شارژ می‌شود. موتور الکتریکی در خودرو‌های هیبریدی، به شتاب و سرعت پیشرانه احتراقی کمک کرده و در صورت اتمام بنزین، می‌تواند تا یک مسافت کم در حدود ۴۰ کیلومتر را بدون نیاز به بنزین بپیماید.

نکات منفی خودرو‌های هیبرید می‌توان به قیمت بالای این محصولات و از نکات مثبت آن می‌توان به مصرف سوخت کم آن اشاره کرد. یکی دیگر از مشکلات حقوقی که خریداران خودرو‌های هیبریدی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، عدم شمول در دریافت اعتبار‌های مالیاتی در کشور‌های مختلف است چراکه مشتریان خودرو‌های پلاگین هیبریدی و تمام برقی در صورت خریداری این نوع از وسائل نقلیه، دولت در کشور‌های توسعه یافته مبلغی را به عنوان اعتبار مالیاتی به آن‌ها پرداخت می‌کند که هنوز خریداران خودرو‌های هیبریدی از این حق محروم مانده اند.  

تفاوت خودرو‌های هیبرید (HEV) و پلاگین هیبرید (PHEV) با خودرو‌های تمام برقی درچیست

دولت‌ها در کشور‌های مختلف مبلغی را به عنوان اعتبار مالیاتی به خریداران خودرو‌های پلاگین هیبرید و تمام برقی پرداخت می‌کند، اما خودرو‌های هیبرید مشمول دریافت اعتبار مالیاتی در برخی کشور‌ها نمی‌شوند. از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین خودرو‌های هیبریدی در جهان می‌توان به تویوتا پریوس با مصرف ۴.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر اشاره کرد.

خودرو‌های پلاگین هیبرید خودروسازانی که به دنبال توسعه فناوری نوین بودند تصمیم گرفتند تا ظرفیت باتری‌ها را افزایش دهند و امکان شارژ آن از طریق برق خانگی یا ایستگاه‌های شارژ خیابانی را فراهم آورند. این دسته از خودرو‌ها که به اختصار PHEV  نامیده می‌شوند، مجهز به باتری قدرتمندتری شدند که شعاع حرکتی آن‌ها در حالت رانندگی تمام برقی بیشتر شده است.

همان طور که گفته شد شارژ خودرو‌های پلاگین هیبرید از طریق برق خانگی یا ایستگاه‌های شارژ خیابانی امکان پذیر است و در صورت کاهش شارژ باتری، موتور الکتریکی در کنار پیشرانه‌ی بنزینی فعالیت می‌کند و انتشار آلایندگی را به کمترین حد ممکن کاهش می‌دهد.

مزایای خودرو‌های پلاگین هیبرید، می‌توان به به عدم نگرانی کاربران برای اتمام شارژ باتری بکاررفته، اشاره کرد. همچنین تعیین کننده شعاع حرکتی یک خودروی پلاگین هیبرید، ظرفیت مخزن سوخت و بنزین آن است، که البته میزان باتری بکاررفته در موتور الکتریکی آن نیز تاثیرگذار است. خودرو‌های پلاگین هیبرید از مدل‌های هیبریدی گران‌تر هستند و از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین خودرو‌های پلاگین هیبرید می‌توان به شورولت ولت و بی ام و i۳ اشاره کرد.

خودرو‌های تمام برقی خودرو‌های تمام برقی همانطور که از نامش پیداست تنها مجهز به یک یا چند پیشرانه الکتریکی است که قابلیت شارژ شدن با برق شهری در منزل یا ایستگاه‌های شارژ مخصوص این خودرو‌ها را دارند و در صورت اتمام شارژ باتری، حرکت خودرو‌های تمام برقی ممکن نخواهد بود.

معایب خودرو‌های تمام برقی مسافت قابل پیماش پایین آنهاست که در قدرتمندترین مدل آن، می‌تواند تنها ۴۰۰ کیلومتر را در هر بار شارژ بپیماید. از دیگر معایب آن می‌توان به کمبود ایستگاه‌های شارژ در فواصل مکانی نزدیک و وجود تعمیرگاه‌های مجاز در صورت خرابی خودرو اشاره کرد.

خودرو‌های تمام برقی در مقایسه با خودرو‌های هیبرید و پلاگین هیبرید، گران‌تر هستند که البته خریداران این نوع خودرو‌ها تنها یک بار می‌توانند از اعتبار مالیاتی در کشور‌های پیشرفته استفاده کنند. در حال حاضر تسلا مدل S با شعاع حرکتی ۵۷۱ کیلومتر پرچمدار خودرو‌های برقی محسوب می‌شود.

منبع:CAR.ir
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->