ماجرای توقف پرداخت سود سهام عدالت متوفیان چه بود؟ | آمار فوتی‌ها کمتر شد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | روند ریزش متوقف شد؟ اجرای طرح کالابرگ تا خرداد ماه ۱۴۰۴ برای ۷ دهک ادامه دارد یک کارشناس اقتصادی: چاره بسیاری از مشکلات کشور، مذاکره نیست | مذاکره خوب مشروط به تأمین منافع ما است، نه دشمن! ریزش شدید قیمت خودرو‌های خارجی برای دومین روز متوالی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول افت قیمت خودرو‌های داخلی شدت یافت (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۷ تا ۳۵ میلیونی ۱۵۱ هزار نفر از سود سهام عدالت بی‌نصیب ماندند ریبیت فارکس و نحوه دریافت آن (Forex CashBack) - کش بک در فارکس چیست؟ امروز حراج شمش طلا برگزار می‌شود (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جزئیات تداوم سبزپوشی بورس با رشد ۶۲ هزار واحدی شاخص | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاربرد‌های بلبرینگ سوزنی در صنعت سقف برداشت از خودپرداز‌ها بالاخره افزایش یافت زمان شرکت در عرضه اولیه امروز مشخص شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | برای خرید عرضه اولیه «وپایا» چقدر نقدینگی نیاز است؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رشد دوباره دلار به کانال ۸۸ هزار تومان ریزش قیمت طلا متوقف شد | رشد بیش از ۲۶۰ هزار تومانی نرخ طلا در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) یک تحلیلگر اقتصادی: نرخ دلار با هر اتفاقی کمتر از ۷۰ هزار تومان نخواهد شد قیمت امروز درهم به تومان (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول آغاز مرحله جدید ثبت نام محصولات ایران خودرو از روز جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + جزئیات جدیدترین قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + جدول طرح جدید برای برخورد با فرار مالیاتی پزشکان | وصول ۳۸ همت مالیات از مؤدیان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ قیمت جهانی نفت کاهش یافت (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیگیری یک طرح برای خانه‌دارشدن کم‌برخورد‌ارها قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | نوبرانه ملون چند؟ قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد اولین طرح پیش‌فروش سایپا در سال جدید از امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + جدول تخم‌مرغ ارزان شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از پس‌فردا (۲۷ فروردین‌ ۱۴۰۴) واریز می‌شود پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴)| ورود پول به بازار ادامه دارد؟
سرخط خبرها

تفاوت خودرو‌های هیبرید (HEV) و پلاگین هیبرید (PHEV) با خودرو‌های تمام برقی درچیست؟

  • کد خبر: ۴۱۸۸۸
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۵
تفاوت خودرو‌های هیبرید (HEV) و پلاگین هیبرید (PHEV) با خودرو‌های تمام برقی درچیست؟
خودروسازان با هدف حفظ محیط زیست، مقابله با آلودگی هوا، کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گاز‌های گلخانه‌ای، خودرو‌های پاک با آلایندگی کم را به تولید انبوه رسانده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، در سال‌های اخیر، همراه با افزایش دمای کره زمین، حامیان و دوستداران محیط زیست از هر اقدام و ایده و سیاستی که باعث کاهش آلودگی هوا، انتشار آلاینده‌ها و گاز‌های گلخانه‌ای می‌شود، حمایت می‌کنند و این حمایت و تلاش‌های آن‌ها سبب شده تا این موضوع به یک دغدغه جهانی تبدیل شود. پاسخ صنعت خودروسازی دنیا به این دغدغه‌ها باعث تولید خودرو‌هایی با تکنولوژی هیبرید، پلاگین هیبریدو تمام برقی شده است.
 
تفاوت خودرو‌های هیبرید (HEV) و پلاگین هیبرید (PHEV) با خودرو‌های تمام برقی درچیست

خودرو‌های هیبرید به یک پیشرانه احتراقی و یک پیشرانه الکتریکی مجهز شده‌اند، که در این خودروها، پیشرانه الکتریکی موجود تنها نقش کمکی و مکمل را دارد. موتور الکتریکی خودرو‌های هیبرید به یک باتری با قابلیت شارژ خودکار مجهز شده که توسط سیستم بازیابی انرژی ترمز، مجددا شارژ می‌شود. موتور الکتریکی در خودرو‌های هیبریدی، به شتاب و سرعت پیشرانه احتراقی کمک کرده و در صورت اتمام بنزین، می‌تواند تا یک مسافت کم در حدود ۴۰ کیلومتر را بدون نیاز به بنزین بپیماید.

نکات منفی خودرو‌های هیبرید می‌توان به قیمت بالای این محصولات و از نکات مثبت آن می‌توان به مصرف سوخت کم آن اشاره کرد. یکی دیگر از مشکلات حقوقی که خریداران خودرو‌های هیبریدی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، عدم شمول در دریافت اعتبار‌های مالیاتی در کشور‌های مختلف است چراکه مشتریان خودرو‌های پلاگین هیبریدی و تمام برقی در صورت خریداری این نوع از وسائل نقلیه، دولت در کشور‌های توسعه یافته مبلغی را به عنوان اعتبار مالیاتی به آن‌ها پرداخت می‌کند که هنوز خریداران خودرو‌های هیبریدی از این حق محروم مانده اند.  

تفاوت خودرو‌های هیبرید (HEV) و پلاگین هیبرید (PHEV) با خودرو‌های تمام برقی درچیست

دولت‌ها در کشور‌های مختلف مبلغی را به عنوان اعتبار مالیاتی به خریداران خودرو‌های پلاگین هیبرید و تمام برقی پرداخت می‌کند، اما خودرو‌های هیبرید مشمول دریافت اعتبار مالیاتی در برخی کشور‌ها نمی‌شوند. از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین خودرو‌های هیبریدی در جهان می‌توان به تویوتا پریوس با مصرف ۴.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر اشاره کرد.

خودرو‌های پلاگین هیبرید خودروسازانی که به دنبال توسعه فناوری نوین بودند تصمیم گرفتند تا ظرفیت باتری‌ها را افزایش دهند و امکان شارژ آن از طریق برق خانگی یا ایستگاه‌های شارژ خیابانی را فراهم آورند. این دسته از خودرو‌ها که به اختصار PHEV  نامیده می‌شوند، مجهز به باتری قدرتمندتری شدند که شعاع حرکتی آن‌ها در حالت رانندگی تمام برقی بیشتر شده است.

همان طور که گفته شد شارژ خودرو‌های پلاگین هیبرید از طریق برق خانگی یا ایستگاه‌های شارژ خیابانی امکان پذیر است و در صورت کاهش شارژ باتری، موتور الکتریکی در کنار پیشرانه‌ی بنزینی فعالیت می‌کند و انتشار آلایندگی را به کمترین حد ممکن کاهش می‌دهد.

مزایای خودرو‌های پلاگین هیبرید، می‌توان به به عدم نگرانی کاربران برای اتمام شارژ باتری بکاررفته، اشاره کرد. همچنین تعیین کننده شعاع حرکتی یک خودروی پلاگین هیبرید، ظرفیت مخزن سوخت و بنزین آن است، که البته میزان باتری بکاررفته در موتور الکتریکی آن نیز تاثیرگذار است. خودرو‌های پلاگین هیبرید از مدل‌های هیبریدی گران‌تر هستند و از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین خودرو‌های پلاگین هیبرید می‌توان به شورولت ولت و بی ام و i۳ اشاره کرد.

خودرو‌های تمام برقی خودرو‌های تمام برقی همانطور که از نامش پیداست تنها مجهز به یک یا چند پیشرانه الکتریکی است که قابلیت شارژ شدن با برق شهری در منزل یا ایستگاه‌های شارژ مخصوص این خودرو‌ها را دارند و در صورت اتمام شارژ باتری، حرکت خودرو‌های تمام برقی ممکن نخواهد بود.

معایب خودرو‌های تمام برقی مسافت قابل پیماش پایین آنهاست که در قدرتمندترین مدل آن، می‌تواند تنها ۴۰۰ کیلومتر را در هر بار شارژ بپیماید. از دیگر معایب آن می‌توان به کمبود ایستگاه‌های شارژ در فواصل مکانی نزدیک و وجود تعمیرگاه‌های مجاز در صورت خرابی خودرو اشاره کرد.

خودرو‌های تمام برقی در مقایسه با خودرو‌های هیبرید و پلاگین هیبرید، گران‌تر هستند که البته خریداران این نوع خودرو‌ها تنها یک بار می‌توانند از اعتبار مالیاتی در کشور‌های پیشرفته استفاده کنند. در حال حاضر تسلا مدل S با شعاع حرکتی ۵۷۱ کیلومتر پرچمدار خودرو‌های برقی محسوب می‌شود.

منبع:CAR.ir
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->