گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

مروری کوتاه بر فعالیت‌های وزیر جوان که پشت در پاستور مانده است

  • کد خبر: ۴۲۲۸۳
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
مروری کوتاه بر فعالیت‌های وزیر جوان که پشت در پاستور مانده است
محمد‌جواد آذری‌جهرمی، وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات، به‌علت سنش نمی‌تواند نامزد ریاست جمهوری شود و انگار چندان از این مسئله خرسند نیست.
محمدناصر حق‌خواه | شهرآرانیوز؛ محمدجواد آذری‌جهرمی کشنده بار سنگینی از القاب و البته حواشی بسیار است. از این «جوان‌ترین وزیر تاریخ جمهوری اسلامی» و «اولین وزیر دهه شصتی» علاوه بر این ۲ لقب چیز‌های زیادی در این ۳ سال وزارت دیده‌ایم که نوشتن از او را توأم آسان و سخت می‌کند. مسئله‌ای که بازار خیلی از حواشی و گمانه‌زنی‌ها و انتقاد‌ها را برای او داغ می‌کند، شکل خاص ارتباطش با مردم در فضای مجازی است.
 
وزیری که می‌خواهد نماد دفاع از فضای مجازی در برابر محدودیت‌ها باشد، اما هنگام ضرورت و در لحظات تصمیم‌گیری مهم کمتر توانسته است روبه‌روی تصمیمات گرفته‌شده، بایستد. در نظر‌های اینستاگرام، مردم او را حاجی صدا می‌کنند و او هم با همین لفظ جوابشان را می‌دهد، از کل‌کل‌های گاهی عجیب فوتبالی در حد لنگ و کیسه گفتن تا جواب‌های طنازانه به بعضی حرف‌های زشت و توهین‌ها و پذیرفتن دعوت یک نفر در نظر‌ها و رفتن به خانه‌اش برای خوردن آب‌دوغ‌خیار، رفتار‌های عجیب وزیر جوان همیشه جلب نظر کرده است.
 
آذری‌جهرمی جزو معدود مسئولان رده بالای نظام است که از خود و خانواده‌اش عکس‌هایی از لحظات شخصی منتشر و سعی می‌کند به این طریق راه گفتگو و تعامل با مردم را باز کند و البته بعضی وقت‌ها گاف‌های مدیریتی و تبلیغاتی هم می‌دهد، مثل طرح غیرمنتظره‌اش که یک هفته گمانه‌زنی و پیش‌بینی و هیجان را با یک پهباد پستی هوا کرد! آذری‌جهرمی البته بعضی جا‌ها روبه‌روی قلدری اپراتور‌ها و تعرفه‌های عجیبشان ایستاده است و معمولا از کار‌هایی که می‌کند گزارش‌هایی به مردم می‌دهد که جدا از خوب یا بد عملکرد او، نشانه خوبی از تعامل با مردم است.

اما مجموع این حواشی و حرف‌وحدیث‌ها همیشه با یک برچسب کنار گذاشته شده است، او می‌خواهد رئیس‌جمهور شود! البته چند ماهی است همه فهمیده‌اند که از نظر سنی آذری‌جهرمی چند ماهی برای رئیس‌جمهورشدن کم دارد و اصلا از نظر قانونی نمی‌تواند نامزد ریاست‌جمهوری شود. خود جهرمی هم معمولا این گمانه‌زنی‌ها را رد می‌کند و در آخرین گفت‌وگوی تلویزیونی‌اش در شبکه تهران هم بعد از اصرار مجری گفت که هیچ‌گاه برنامه‌ای نداشته است و فعلا هم برنامه‌ای برای ریاست‌جمهوری ندارد، اما آدم‌های دیگری که گاهی خودشان قصد ریاست‌جمهوری دارند، تمام تلاششان را می‌کنند تا من موفق نشوم، چون بازشدن بحث ریاست‌جمهوری حسادت‌برانگیز است. اما در پایان حرف‌های جهرمی و وقتی مجری با تأکید پرسید که پس شما برنامه‌ای ندارید؟ او گفت تا حالا برنامه‌ای نداشته‌ام، اما مجلس هم دارد قانونی می‌گذارد که حداقل سن برای ریاست‌جمهوری ۴۵ سال باشد.
 
جهرمی بعد هم به‌شوخی گفت که پیامبر در چهل‌سالگی مبعوث شد، اما می‌خواهند برای ریاست‌جمهوری شرط ۴۵ سال بگذارند. این شوخی و کنایه و تأکید روی اینکه تا حالا برنامه نداشته‌ام، باز این گمانه‌زنی را تقویت کرد که آذری‌جهرمی شاید هم در پس‌ذهنش برای ریاست‌جمهوری برنامه‌ای داشته باشد و می‌خواهد همه راه‌ها به رویش بسته نشود و این مدل صحبت‌ها هم موردی باشد تا شاید راه او به پاستور این‌بار نه به‌عنوان وزیر که به‌عنوان رئیس‌جمهور باز شود. به هر حال در این چند ماه باقی‌مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری، می‌شود منتظر خیلی اتفاقات بود!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->