«محفل بزرگ ارادت» در شب میلاد امام رضا(ع) با حضور شاعران ملی در مشهد برگزار می‌شود تبعیت از امامزادگان یعنی از اهل بیت شدن| برای اینکه از خاندان پیامبر (ص) باشیم؛ راه آن تبعیت است ت‍ولیت آستان قدس رضوی مطرح کرد؛ لزوم توجه به مسائل روز و نیاز‌های جامعه در پژوهش‌های حوزوی حرم مطهر رضوی در شب شهادت امام صادق‌(ع) غرق در عزا و ماتم شد آیت‌الله علم‌الهدی: مقاومت، امتداد سیره سیاسی امام صادق(ع) است عضویت عراقچی و قاآنی در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت «مشهد، عزادار صدیق امام صادق(ع)» | اجتماع بزرگ صادقیون در مشهدالرضا(ع) برگزار شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نقش امام صادق(ع) در احیای امامت و عاشورا | از سنگ‌چین مزار امام علی(ع) تا مرثیه‌سرایی بر کربلا تنهاترین استاد به غیر گوشه بامت مباد جای قرارم ایستاده، چون سرو | سپهبد شهید سید محمد‌ولی قرنی، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران صادق آل‌محمد، پیشوای اهل سلوک امام صادق (ع) پرچم‌دار جهاد تبیین | مروری بر دستاورد‌های ششمین خورشید ولایت تولیت آستان قدس رضوی: هنر ابزاری برای انتقال مفاهیم دینی و انسانی است زمان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان اعلام شد ۵۰ هزار بسته نبات متبرک از حرم رضوی به سراسر کشور ارسال شد ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اعلام شد سامانه‌ اطلس محافل و تشکل‌های قرآنی، مرجع جامع دسترسی به محافل قرآنی پویش «سهم من از کرامت» در وبسایت آپارات در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود + جزئیات نگهداری ۱۹۰۰ نسخه خطی از آثار شیخ بهایی در مرکز نسخ خطی کتابخانه آستان قدس رضوی
سرخط خبرها

اهانت به پیامبر(ص) به‌بهانه آزادی بیان، عین وحشی‌گری و بی‌اخلاقی است

  • کد خبر: ۴۲۵۲۱
  • ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸
اهانت به پیامبر(ص) به‌بهانه آزادی بیان، عین وحشی‌گری و بی‌اخلاقی است
تولیت آستان قدس رضوی اهانت به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) به بهانه آزادی بیان را عین وحشی‌گری و بی‌اخلاقی دانست و خطاب به مدعیان آزادی بیان در کشورهای غربی گفت: اگر واقعاً به آزادی بیان معتقد هستید، درباره هولوکاست هم به این اصل عمل کنید، چرا در خصوص هولوکاست آزادی بیان ندارید؟

به گزارش شهرآرانیوز، تولیت آستان قدس رضوی اهانت به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) به بهانه آزادی بیان را عین وحشی‌گری و بی‌اخلاقی دانست و خطاب به مدعیان آزادی بیان در کشورهای غربی گفت: اگر واقعاً به آزادی بیان معتقد هستید، درباره هولوکاست هم به این اصل عمل کنید، چرا در خصوص هولوکاست آزادی بیان ندارید؟

حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در حاشیه اجتماع مردم مشهد در محکومیت اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) که در حرم مطهر رضوی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خداوند متعال در یکی از آیات قرآن کریم می‌فرمایند که عده‌ای از کافران و گمراهان در تلاش هستند که نور هدایت الهی را خاموش کنند اما هرگز این اتفاق نخواهد افتاد.


وی افزود: همواره در طول تاریخ چه در زمان حیات پیامبر مکرم اسلام (ص) و چه بعد از ارتحال آن حضرت، جریانات گمراه، منحرف و کافر درصدد بودند که با استفاده از ابزارهای مختلف، چهره نورانی پیامبر عظیم‌الشأن(ص) را مخدوش کنند.


تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه جریانات منحرف تا به امروز در مسیر مخدوش سازی چهره نورانی پیامبر اعظم(ص) هیچ توفیقی کسب نکرده‌اند، تصریح کرد: این‌گونه افراد و جریانات فقط خودشان را به‌زحمت می‌اندازند، چون بر اساس وعده الهی در قرآن کریم، خداوند نور خود را حفظ می‌کند.


حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی با محکومیت اقدام هتاکانه نشریه «شارلی ابدو» و اهانت به پیامبر مکرم اسلام(ص) خاطرنشان کرد: اخیراً رئیس‌جمهور فرانسه گفته است که به دلیل آزادی بیان، نمی‌توانیم این اقدام را محکوم کنیم؛ واقعاً با کدام منطق سازگار است که به‌عنوان آزادی بیان، به نماد فضیلت‌ها و مقدسات حدود دو میلیارد مسلمان جهان اهانت شود؟


وی ادامه داد: این‌گونه اقدامات نه‌تنها مصادق آزادی بیان نیست بلکه عین وحشی‌گری و بی‌اخلاقی است؛ کدام منطق اجازه می‌دهد به شخصیتی که حدود دو میلیارد مسلمان عاشق و دلداده ایشان هستند، اهانت شود؟


تولیت آستان قدس رضوی خطاب مدعیان آزادی بیان در کشورهای غربی گفت: اگر واقعاً به آزادی معتقد هستید، درباره هولوکاست هم به این اصل عمل کنید و درباره حادثه‌ای که اصل‌وفرع آن جای بحث دارد، روشنگری کنید؛ در حقیقت صهیونیست‌ها برای آنکه روی چهره خشم‌آلود خود نقاب مظلومیت بگذارند، چیزی به‌عنوان هولوکاست را جعل کردند.


وی تأکید کرد: اکنون کسی در غرب حتی جرئت نمی‌کند که درباره ماجرای هولوکاست بررسی انجام دهد و تاکنون هم عده زیادی از مورخان و کارشناسان به خاطر پرسیدن سؤال درباره ابعاد موضوع و تعداد کشته‌ها به زندان محکوم‌شده‌اند؛ چرا درباره هولوکاست آزادی بیان وجود ندارد؟


حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی افزود: غربی‌ها اجازه آزادی بیان درباره موضوعی مانند هولوکاست را نمی‌دهند اما در مقابل، اهانت به مقدسات را به بهانه آزادی بیان مجاز می‌دانند و این‌گونه اقدامات را محکوم نمی‌کنند.
وی ادامه داد: جریانات منحرف به خاطر کینه و البته هراسی که از قدرت اسلام دارند، یک روز با به وجود آوردن داعش سعی در مقابله با اسلام دارند و یک روز هم با اهانت‌های سخیف به مقدسات به جنگ با اسلام می‌آیند.


تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: مسلمانان وظیفه‌دارند که در برابر این‌گونه اهانت‌ها بایستند و اعتراض و نفرت خودشان را نسبت به حرکت‌های سخیف ابراز کنند و از دولت‌های خود هم بخواهند که موضع بگیرند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی خاطرنشان کرد: اگر جهان اسلام متحد شوند، تمام استکبار و ایادی آن‌ها نمی‌تواند در برابر اسلام بایستد، اما متأسفانه برخی کشورهای اسلامی احساس مسئولیت ندارند و سران برخی از کشورها هم نوعاً خودفروخته هستند و دشمن هم از این فرصت برای اهانت به بزرگ‌ترین شخصیت عالم وجود استفاده می‌کند. خداوند همه مسلمانان را از خواب غفلت بیدار کند.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->