اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

روسیه: ادعای دخالت‌مان در انتخابات آمریکا را بی‌اساس می‌دانیم

  • کد خبر: ۴۲۵۳۱
  • ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۳
روسیه: ادعای دخالت‌مان در انتخابات آمریکا را بی‌اساس می‌دانیم
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد: تحریم شهروندان روس از سوی آمریکا نشانگر این واقعیت است که واشنگتن سیاست تشدید تنش ها در روابط دوجانبه با روسیه را دنبال می کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد: تحریم شهروندان روس از سوی آمریکا نشانگر این واقعیت است که واشنگتن سیاست تشدید تنش ها در روابط دوجانبه با روسیه را دنبال می کند.

ماریا زاخارووا در نشست خبری هفتگی در ساختمان وزارت امور خارجه روسیه گفت: روسیه هیچگاه در انتخابات آمریکا مداخله نکرده و قصد ندارد در روند انتخابات این کشور یا هر کشور دیگر مداخله کند. وی افزود: دولت آمریکا قصد خود برای ادامه سیاست تشدید تنش در روابط دوجانبه با روسیه را نشان می دهد که مایه تاسف است. زاخارووگفت: بنظرم این انتخاب هدفمند اشخاصی است که سیاست آمریکا در مورد روسیه را شکل می دهند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای از افزوده شدن نام چهار شهروند روس به فهرست تحریم‌های دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفک) که از نهادهای زیرمجموعه این وزارتخانه محسوب می‌شود، خبر داد. در این بیانیه ادعا شده است که چهار شهروند روس تلاش کرده‌اند که بر روند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تأثیر گذاشته و نهادهای دموکراتیک این کشور را تضعیف کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: ما ادعای آمریکا مبنی بر مداخله روسیه در انتخابات این کشور را بی اساس می دانیم چرا که هیچ مدرکی برای اثبات آن ارائه نشده است. وی خاطرنشان کرد که پس از تحریم جدید آمریکا در مورد شهروندان روس، امکان بهتر شدن روابط روسیه و آمریکا کمتر شده است.

اتحادیه اروپا با تمدید تحریم روسیه در بن بست می ماند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که تمدید تحریم های اتحادیه اروپا در مورد روسیه با اظهارات غیرسازنده مقامهای اروپایی در مورد این کشور مطابقت می کند. اتحادیه اروپا دیروز تحریم ها در مورد روسیه را در رابطه با مساله اوکراین، برای شش ماه دیگر تا اواسط ماه مارس سال 2021 تمدید کرد.

زاخارووا گفت: این گام اتحادیه اروپا را از دادن یک فرصت دیگر برای خروج اتحادیه اروپا از بن بستی می دانیم که در سال 2014 گرفتار شد و دورنمای توسعه روابط با روسیه را با وضعیت اوکراین مرتبط کرد.

وی با انتقاد از شیوه تحریمی اتحادیه اروپا افزود: از بروکسل دعوت می کنیم از این شیوه ها که با معیارها و قوانین بین المللی مطابقت نمی کند، صرف نظر کند.

اظهارات مقامهای چک در مورد شرط همکاری با روسیه حیرت آور است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که اظهارات مقامهای کشور چک که قصد دارند رایزنی با روسیه در مورد همکاری با این کشور را با وضع سلامتی الکسی ناوالنی مرتبط کنند، حیرت آور است. وی گفت: وضع سلامتی ناوالنی هیچ ارتباطی با همکاریهای روسیه و چک ندارد.

الکسی ناوالنی دو هفته پیش در حالی که از تومسک در سیبری به مسکو پرواز می کرد در هواپیما دچار حمله عصبی شدید شد و در حالی که به کما رفته بود در بیمارستانی در شهر اومسک سیبری بستری شد.

پس از یک هفته، مخالفان دولت روسیه توانستند از ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اجازه خروج او از کشور و اعزامش به آلمان را بگیرند.

مقام‌های آلمانی به تازگی مدعی شدند که ناوالنی با ماده ای سمی به نام نوویچوک که دو سال پیش در مسمومیت سرگئی اسکریپال سرهنگ سابق روسی پناهنده به انگلیس و دخترش یولیا بکار گرفته شده بود، مسموم شده است.

ابراز امیدواری برای رفع اختلافات چین و هند

زاخارووا در ادامه سخنان خود گفت که روسیه امیدوار است پکن و دهلی نو بتوانند راه حل مسالمت آمیز برای مناقشه مرزی دو کشور بیابند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با بیان اینکه سیر اوضاع در خط کنترل بین دو کشور را پیگیری می کنیم، اظهار کرد: امیدواریم که این دو کشور به عنوان اعضای مسئول جامعه جهانی بتوانند راههای قابل قبول برای دو طرف برای رفع تنش ها بیابند.

وی در همین حال گفت که مسکو تمایل این دو کشور برای اقدام مستقل در این مساله بدون مداخله خارجی ازجمله روسیه را ارج می نهد. زاخارووا در بخش دیگر نشست خبری دولت اوکراین را متهم کرد که با بستن کانال آبرسانی به شبه جیره کریمه، ساکنان این منطقه را از آب مورد نیاز محروم کرده است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->