سومین بیماری شایع دستگاه ادراری، سنگ کلیه است | انواع سنگ کلیه و درمان‌های تغذیه‌ای آن چطور می‌توان میکروب معده را از بین برد؟ برای داشتن دندان های سالم و سفید چکار کنیم؟ هرگز دانش آموز را از معلم و مدرسه نترسانید ۱۷ مصدوم در حوادث ترافیکی خراسان رضوی امروز چهارشنبه (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ماجرای ضرب و شتم کودکان در یکی از مراکز بهزیستی و تعطیلی این مرکز متخلف (چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ریزش معدن در ارزوییه کرمان حادثه آفرید + جزییات(چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳) آیا پرونده «امیر تتلو» به دادگاه تجدید نظر خواهد رفت؟ دستگیری متهم تحت تعقیب در مشهد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) توزیع موادمخدر در پوشش خانواده در مشهد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) رشد بیش از ۱۷ درصدی کشف جرائم به‌وقوع‌پیوسته، توسط کارآگاهان پلیس کشور آتش‌سوزی مخزن سوخت کوره آهنگری در مشهد یک مصدوم بر جای گذاشت (چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳) اصلاحات احتمالی کنکور چه زمانی اعمال خواهد شد؟ آغاز اعزام عمره از امروز (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ضبط خودرو پورشه به ارزش ۱۳۳ میلیارد ریال در مشهد آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان کوهسنگی مشهد + تصاویر جلوگیری از ادامه فعالیت معلم‌بلاگر‌ها در مدارس ورود بیش از یک میلیون و ۳۲۲ هزار دانش‌آموز به دوره اول متوسطه پرونده میزبانی استقلال و پرسپولیس در مشهد دوباره به جریان افتاد | قفل در‌های ورزشگاه امام رضا(ع) باز می‌شود؟ نظر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مصوبه کنکور بازنشستگان حساب خود را چک کنند | یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب‌سازی برای بازنشستگان لشکری واریز شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) اورژانس مشهد با کمبود ۱۰۰ دستگاه آمبولانس مواجه است
سرخط خبرها

طرز تهیه فالوده شیرازی و کرمانی | یک حس خوب با فالوده تگری

  • کد خبر: ۴۲۵۹۲
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
طرز تهیه فالوده شیرازی و کرمانی | یک حس خوب با فالوده تگری
فالوده یا پالوده از دسر‌های یخی و خوشمزه ایرانی است که در دو نوع کرمانی و شیرازی درست می‌شود و همپای بستنی در کشورمان طرف‌داران زیادی دارد.
امیر مقدم | شهرآرانیوز؛ فالوده یا پالوده از دسر‌های یخی و خوشمزه ایرانی است که در دو نوع کرمانی و شیرازی درست می‌شود و همپای بستنی در کشورمان طرف‌داران زیادی دارد.
برای طعم و عطر بهتر این دسر خوشمزه به آن عرقیاتی مانند نسترن، اسانس آلبالو و آب‌لیموی تازه اضافه می‌کنند که این موضوع باعث ایجاد خاصیت درمانی در آن هم شده است.
 
برای نمونه، خوردن فالوده بر رفع اسهال مؤثر است، به‌ویژه اگر به آن تخم ریحان یا تخم شربتی هم اضافه کرده باشند. همچنین گلاب موجود در آن باعث ایجاد حس شادی و نشاط می‌شود. اگر این روز‌ها به دلیل گرمای هوا، زیاد هوس خوردن فالوده می‌کنید، ولی به دلیل ترس از ابتلا به کرونا قید خوردن آن را می‌زنید، پیشنهاد می‌کنیم توصیه ما را جدی بگیرید و در خانه بساط درست کردن فالوده را پهن کنید.
 
 

مواد پایه فالوده

فالوده چه شیرازی باشد چه کرمانی، مواد پایه آن یکی است: شکر، نشاسته، آب و گلاب. استفاده از لیموی تازه، زعفران، هل، شربت آلبالو و بقیه اسانس‌ها هم دلخواه است.
 
بنابراین، هزینه اصلی‌ای که برای تهیه فالوده می‌پردازید برای خرید نشاسته و شکر است.
 
یک حس خوب با فالوده تگرییک حس خوب با فالوده تگرییک حس خوب با فالوده تگری
 
 

طرز تهیه فالوده

۲ لیوان آب و یک لیوان شکر را در ظرفی بریزد و روی حرارت بگذارید. با قاشق محلول را آن‌قدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. کمی صبر کنید تا شربت قدری قوام بیاید. حالا وقت اضافه‌کردن گلاب است. اجازه بدهید چند جوش دیگر بخورد. بعد آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. شربت سردشده را داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. سپس آن را درون مخلوط کن بریزید تا پودر شود. شربت پودرشده را دوباره به فریزر برگردانید.
 
۲ لیوان آب را درون ظرفی بریزید و ۳۰۰ گرم نشاسته به آن اضافه کنید. نشاسته که حل شد، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آبش تبخیر و نشاسته کشدار و غلیظ شود. درون ظرف بزرگ دیگری مقداری آب و یخ بریزید. سپس نشاسته کشدار و غلیظ را با فشار دست یا قاشق از درون آب‌کشی با سوراخ‌های ریز عبور دهید. زیر آب‌کش باید ظرف بزرگ آب و یخ را بگذارید تا رشته‌های نازک نشاسته مستقیم روی یخ‌ها بریزند. رشته‌ها را درون یخ زیر و رو کنید تا خوب سفت شوند.
 
رشته‌ها را از یخ بیرون بیاورید و درون ظرف حاوی شربت پودر شده بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس روی آن مقداری آب‌لیموی تازه، شربت آلبالو یا هر اسانس دیگری که می‌خواهید بریزید.
 
یک حس خوب با فالوده تگرییک حس خوب با فالوده تگرییک حس خوب با فالوده تگری
 
 

نکته:

  • نشاسته گندم بهترین گزینه برای نشاسته در تهیه فالوده است.
  • برای رشته کردن نشاسته می‌توانید از چرخ‌گوشت، قیف و ماسوره مدل چمنی هم استفاده کنید. در ضمن، هرقدر سوراخ‌های وسیله مورد استفاده ریزتر باشد، فالوده شما زیباتر خواهد شد.
  • برای خوش‌طعم و خوش‌عطر شدن فالوده می‌توانید در آخر کار مقداری اسانس هل به فالوده اضافه کنید.
  • هنگام درست کردن رشته‌های فالوده، از حرارت پایین اجاق‌گاز استفاده کنید تا آب به آرامی تبخیر و نشاسته‌ها به‌خوبی پخته و بوی خامی آن گرفته شود.
  • نشاسته را به‌جز رشته‌ای می‌توان به شکل‌های دیگری مانند دانه‌برنجی یا نگینی هم درآورد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->