ترافیک سنگین در مسیر‌های بازگشت از ییلاقات مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «نوبهار» تجربه‌ای شاد و متفاوت برای خانواده‌های مشهدی | نشاط بهاری، ارمغان جشنواره گل نوبهار در بوستان برکت + فیلم افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است + فیلم ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان»
سرخط خبرها

تقویت خطوط اتوبوسرانی و قطارشهری مشهد در ساعات اوج سفر‌های تحصیلی

  • کد خبر: ۲۵۱۸۴۱
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱
تقویت خطوط اتوبوسرانی و قطارشهری مشهد در ساعات اوج سفر‌های تحصیلی
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: بنا به درخواست مدیران مدارس، خطوط اتوبوسرانی و قطار شهری در ساعات اوج سفرهای تحصیلی همزمان با بازگشایی مدارس تقویت خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز،‌ پوریا محمدیان یزدی اظهار کرد: ۹۵ درصد از متقاضیان سرویس مدارس در سامانه سپند که به همین منظور راه‌اندازی شده، ثبت نام کرده‌اند؛ تمام تلاش ما این است که با ارتقا کیفیت خدمات بتوانیم رضایت ۵ درصد دیگر را جلب کنیم.

وی گفت: بخش بزرگی از فعالیت های مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل عمومی، بعد از اول مهرماه آغاز می شود و هدف ما این است که طبق استانداردهای مشخص ترافیکی و نظارت و سرویس دهی مطلوب و امن را به دانش آموزان ارائه دهیم.

محمدیان یزدی افزود: تاکنون ۵۳ شرکت حمل ونقل در خصوص سرویس دهی دانش آموزی با مدیریت شهری همکاری دارند و نقش شهرداری مطابق با آیین نامه‌ای که در سال گذشته به تصویب رسید، نحوه قیمت گذاری سرویس، تعیین فرمت قرارداد، بررسی صلاحیت شرکت ها، صلاحیت رانندگان، تعیین مسئولیت تخصیص مدرسه به شرکت و پیگیری شکایات مردمی از طریق سامانه سپند است؛ این شرکت های حمل و نقل به ۶۸ هزار دانش آموز در طول سال خدمات ارائه می دهد.

وی بیان کرد: بنا به درخواست مدیران مدارس، خطوط اتوبوسرانی و قطار شهری در ساعات اوج سفرهای تحصیلی همزمان با بازگشایی مدارس تقویت خواهد شد؛ همچنین در ایستگاه های پرتراکم، مدارس دخترانه در هنگام تعطیلی مدارس سرویس دهی از ۳۰ محل توسط ۳۳ خط شهری صورت می گیرد. علاوه براین، نیز روزانه ۲۹ دستگاه اتوبوس از مسیرهای متفاوت، ۳۱ مدرسه را پوشش داده و به صورت مازاد آن مسیر در ساعات ۷ الی ۷:۳۰ دقیقه صبح و ۱۲ الی ۱۳ ظهر به دانش آموزان سرویس‌دهی می دهند.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد افزود: همچنین روزانه ۲۵ دستگاه اتوبوس در خطوط مینی بوس برای سهولت و جابه‌جایی دانش آموزان در کنار ۳۱ دستگاه عنوان شده در ساعات ۷ الی۷:۳۰ دقیقه صبح و ۱۲ الی ۱۳ ظهر، سرویس دهی دانش آموزی را انجام می‌دهند.

به گفته وی، بازبینی در خط کشی جلوی مدارس و رفع نواقص آن، خط کشی در راه های مجاور مدارس و نصب سرعت گیر در خیابان های پرتردد دانش‌آموزی از دیگر اقدامات این سازمان در راستای بازگشایی مدارس است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->