ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند! تاریخ عرضه ناتینگ فون (3a) لایت مشخص شد + مشخصات و قیمت تصویب آیین‌نامه فضای مجازی خراسان رضوی با تأکید بر چابک‌سازی قوانین و ارتقای سواد دیجیتال دانشمندان روشی کاملاً جدید برای نگهداری مواد غذایی در یخچال اختراع کردند احتمال افزایش قیمت گوشی‌های هوشمند، بعد از گران‌شدن چیپ‌های حافظه
سرخط خبرها

آیفون ۱۶، چند صد دلار گران‌تر از آمریکا، به روسیه رسید

  • کد خبر: ۲۵۱۸۴۰
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
آیفون ۱۶، چند صد دلار گران‌تر از آمریکا، به روسیه رسید
با وجود ممنوعیت صادرات اپل به روسیه، پیش فروش آیفون ۱۶ با قیمتی چند صد دلار گران‌تر از آمریکا، آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت فروشنده محصولات الکترونیکی «ام. ویدئو الدورادو» و اپراتور شبکه موبایل «ام تی اس»، روز پنج شنبه مدعی شدند نخستین شرکتهایی هستند که جدیدترین نسل آیفون اپل را در روسیه، عرضه می‌کنند.

شرکت «ام. ویدئو الدورادو» اعلام کرد عرضه آیفون ۱۶ را از هفته آینده آغاز می‌کند. شرکت «ام تی اس»، هم قرار است فروش فیزیکی آیفون ۱۶ را به زودی آغاز کند.

اپل فروش تمامی محصولات خود را در روسیه پس از مارس سال ۲۰۲۲ متوقف کرد و خدماتی مانند «اپل پی» در واکنش به عملیات نظامی روسیه در اوکراین، متوقف شد.

با این حال، کاربران روسی برای خرید آیفون ۱۶، باید چند صد دلار بیشتر از مصرف کنندگان آمریکایی هزینه کنند.

برندهای خارجی که صادرات به روسیه را متوقف کرده اند اکنون از طریق کشورهای دیگری که روسیه را تحریم نکرده اند مانند ترکیه، قزاقستان، چین، هند و امارات عربی متحده، به دست مصرف کنندگان روسی می‌رسند.

«ام. ویدئو الدورادو» اعلام کرد قیمت آیفون ۱۶ با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت، از ۱۱۲ هزار و ۹۹۹ روبل (۱۲۲۵ دلار) شروع می‌شود که بیش از ۴۰۰ دلار گران‌تر از قیمت ۷۹۹ دلاری آن در آمریکا است. «آیفون پرو مکس» یک ترابایتی برای پیش سفارش، به قیمت ۲۴۹ هزار و ۹۹۹ روبل (۲۷۱۰ دلار) در مقایسه با قیمت ۱۵۹۹ دلار در آمریکا، موجود است.

قیمت فروش «ام تی اس»، اندکی بالاتر از «ام. ویدئو الدورادو» است و ۲۵ هزار روبل پیش پرداخت را الزامی کرده است.

کالاها و فناوری غربی در روسیه محبوب مانده اند که به منزله آسیب پذیری بالقوه برای مسکو است و از این رو، روسیه درصدد است با تولید داخلی، آن را کمتر کند.

بر اساس گزارش رویترز، کرملین به مقامات دولتی دستور داده است استفاده از آیفون را متوقف کنند زیرا سازمانهای اطلاعاتی غرب، نرم افزار شنود در این گوشی کار گذاشته اند. با این حال، اپل چنین ادعاهایی را رد کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->