شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

آیفون ۱۶، چند صد دلار گران‌تر از آمریکا، به روسیه رسید

  • کد خبر: ۲۵۱۸۴۰
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
آیفون ۱۶، چند صد دلار گران‌تر از آمریکا، به روسیه رسید
با وجود ممنوعیت صادرات اپل به روسیه، پیش فروش آیفون ۱۶ با قیمتی چند صد دلار گران‌تر از آمریکا، آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت فروشنده محصولات الکترونیکی «ام. ویدئو الدورادو» و اپراتور شبکه موبایل «ام تی اس»، روز پنج شنبه مدعی شدند نخستین شرکتهایی هستند که جدیدترین نسل آیفون اپل را در روسیه، عرضه می‌کنند.

شرکت «ام. ویدئو الدورادو» اعلام کرد عرضه آیفون ۱۶ را از هفته آینده آغاز می‌کند. شرکت «ام تی اس»، هم قرار است فروش فیزیکی آیفون ۱۶ را به زودی آغاز کند.

اپل فروش تمامی محصولات خود را در روسیه پس از مارس سال ۲۰۲۲ متوقف کرد و خدماتی مانند «اپل پی» در واکنش به عملیات نظامی روسیه در اوکراین، متوقف شد.

با این حال، کاربران روسی برای خرید آیفون ۱۶، باید چند صد دلار بیشتر از مصرف کنندگان آمریکایی هزینه کنند.

برندهای خارجی که صادرات به روسیه را متوقف کرده اند اکنون از طریق کشورهای دیگری که روسیه را تحریم نکرده اند مانند ترکیه، قزاقستان، چین، هند و امارات عربی متحده، به دست مصرف کنندگان روسی می‌رسند.

«ام. ویدئو الدورادو» اعلام کرد قیمت آیفون ۱۶ با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت، از ۱۱۲ هزار و ۹۹۹ روبل (۱۲۲۵ دلار) شروع می‌شود که بیش از ۴۰۰ دلار گران‌تر از قیمت ۷۹۹ دلاری آن در آمریکا است. «آیفون پرو مکس» یک ترابایتی برای پیش سفارش، به قیمت ۲۴۹ هزار و ۹۹۹ روبل (۲۷۱۰ دلار) در مقایسه با قیمت ۱۵۹۹ دلار در آمریکا، موجود است.

قیمت فروش «ام تی اس»، اندکی بالاتر از «ام. ویدئو الدورادو» است و ۲۵ هزار روبل پیش پرداخت را الزامی کرده است.

کالاها و فناوری غربی در روسیه محبوب مانده اند که به منزله آسیب پذیری بالقوه برای مسکو است و از این رو، روسیه درصدد است با تولید داخلی، آن را کمتر کند.

بر اساس گزارش رویترز، کرملین به مقامات دولتی دستور داده است استفاده از آیفون را متوقف کنند زیرا سازمانهای اطلاعاتی غرب، نرم افزار شنود در این گوشی کار گذاشته اند. با این حال، اپل چنین ادعاهایی را رد کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->