تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی
سرخط خبرها

۱۳ هزار معلول در انتظار وصل و واریز مستمری

  • کد خبر: ۲۵۱۷۴۲
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
۱۳ هزار معلول در انتظار وصل و واریز مستمری
علی‌رغم وعده داده شده از سوی وزیر رفاه مبنی بر وصل شدن یارانه و مستمری ۱۳ هزار معلول، با گذشته چند هفته هنوز خبری از واریز این یارانه به حساب معلولان کشور نبوده و مشخص نیست آیا یارانه این افراد در شهریور ماه جاری پرداخت می‌شود یا خیر؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ در تاریخ سوم شهریورماه ۱۴۰۳، خبری با عنوان "مستمری ۱۳ هزار مددجوی بهزیستی توسط سازمان هدفمندی قطع شد! " منتشر شد. علیرضا آنجلاسی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور، در توضیح این موضوع گفته بود که از ابتدای سال ۱۴۰۳، مستمری مددجویان به‌ طور مستقیم از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها به حساب آنها واریز می‌شود؛ تعداد مستمری‌بگیران به‌ طور مداوم براساس تخصیص صادره از سوی سازمان برنامه و بودجه و نقدینگی سازمان هدفمندی تنظیم می‌شود. در مردادماه، مطابق با پرداختی تیرماه، آمار مددجویان به سازمان هدفمندی ارائه شد، اما تخصیص صادره از سوی سازمان برنامه و بودجه کافی برای پرداخت مستمری نبود. به همین دلیل، تعداد مستمری‌بگیران براساس تخصیص صادره و نقدینگی موجود تنظیم و اعلام شد.

احمدی میدری، وزیر رفاه نیز در تاریخ ۷ شهریورماه با اشاره به رایزنی‌های خود با حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، در مورد عدم پرداخت یارانه به حدود ۱۳ هزار نفر از افراد دارای معلولیت، اعلام کرده بود که از او خواسته است تا با توجه به انتظارات موجود، کمک کنند تا هرچه زودتر پرداخت‌ها انجام شود. او همچنین افزود که با علی‌محمد قادری، رئیس سازمان بهزیستی، برای پیگیری وضعیت مستمری‌ها صحبت کرده و خواسته است تا نتایج این رایزنی‌ها به اطلاع عموم رسانده شود.

با این حال، علی‌رغم وعده‌های داده‌ شده از سوی وزیر رفاه، تا به امروز یارانه ۱۳ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی به حساب آنها واریز نشده است. حسین‌علی حاجی‌دلیگانی، نماینده مجلس شورای اسلامی، در صحن علنی مجلس به وزیر تعاون تذکر داد و از عدم پرداخت مستمری به دلیل اختلافات میان سازمان هدفمندی یارانه‌ها، سازمان برنامه و بودجه و سایر نهاد‌ها انتقاد کرد.

علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس نیز با انتقاد از این وضعیت به وزیر تعاون و معاون پارلمانی این وزارتخانه گفت که پرداخت نکردن مستمری به این مددجویان در نظام مقدس اسلامی و دولتی که باید عدالت را برقرار کند، دور از انصاف و مروت است.

در حال حاضر، با وجود آغاز فرایند پرداخت مستمری به معلولان، هنوز خبری از واریز یارانه و مستمری این ۱۳ هزار معلول در شهریور ماه نیست.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->