کالاهای گمرک شهید رجایی تا ۲۴ ساعت آینده ترخیص می‌شود پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| اصلاح هیجانی ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی رشد کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرانی در خانواده کوییک و شاهین دوسوم حقوق کارگران صرف مسکن و اجاره‌بها می‌شود پرمصرف‌ها منتظر قبوض میلیونی باشند آسان‌شدن جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید انهدام ۸۳ تن کالای غیرقابل مصرف در انبارهای اموال تملیکی خراسان رضوی چه کالا‌هایی در بندر شهید رجایی سوختند؟ نصب پنل خورشیدی در ۹۰۰ هزار واحد مسکونی استان | خراسان رضوی می‌تواند نیمی از برق تجدیدپذیر کشور را تأمین کند فشار فروش در بورس | خروج سنگین پول حقیقی از بازار (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقرار نیروهای پالایش و پخش در بندر شهید رجایی ایران پنجمین مصرف‌کننده بزرگ طلا در جهان است توجه ویژه به تأمین مواد اولیه داخلی برای کاهش هزینه‌های تولید در خراسان رضوی نوسانات طلا، بازار را دچار التهاب کرد | مشهد، قطب جدید طراحی طلا در کشور پرواز قیمت طلا در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال ۸۴ هزار تومان آغازبه‌کار نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگ‌ها از ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مشهد قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تعداد کل شرکت‌کنندگان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد کاهش ۵۰ درصدی قیمت تخم مرغ | قیمت مصوب هفته آینده اعلام می‌شود (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهم ۸ درصدی گمرک شهید رجایی از کل واردات کالا‌های اساسی هشدار شرکت توانیر درباره قطعی برق قیمت طلای آب‌شده پشت مرز سرنوشت‌ساز (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پهلوگیری اولین کشتی در اسکله شهید رجایی بعد از حادثه انفجار در این بندر بررسی وضعیت پرواز‌های مشهد به بندرعباس، یک روز پس از حادثه بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بخشش جرائم بیمه شخص ثالث از امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
هشدار رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم گذاراستان:

قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد

  • کد خبر: ۴۲۶۹۴
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۵
قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد
رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خرسان رضوی گفت: صنعت مرغ تخم‌گذار استان روزانه بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان زیان می‌کند.

طنین همتی| شهرآرانیوز، قصه تکراری و تمام‌نشدنی تخصیص‌نیافتن ارز دولتی به نهاده‌های دام و طیور دیگر به قصه‌ای خسته‌کننده و حوصله‌سربر برای تولیدکنندگان در این چند سال تبدیل شده است، مرغداران و دامدارانی که با وجود سختی کار تولید، طعم ثبات و حمایت‌های دولتی را به‌طور کامل نچشیدند و این سیاست‌های دوپهلوی دولتی‌ها، آن‌ها از پا درآورده است و به‌گفته موسوی‌نژاد، فعال این عرصه، دولت باید تکلیف آن‌ها را روشن کند.

 

سیدحسین موسوی‌نژاد دراین‌باره اظهار کرد: تخصیص‌نیافتن ارز دولتی به نهاده‌ها و آزادسازی قیمت داروهای مکمل دست‌به‌دست هم داده است که قیمت تمام‌شده یک کیلوگرم تخم‌مرغ با تخصیص ۴۰ درصد نهاده‌های ما با ارز دولتی به بیش از ۱۵ هزار تومان برسد. درحالی که ستاد تنظیم بازار کشور بدون در نظر گرفتن شرایط پیش‌آمده برای مرغدار، قیمت تخم‌مرغ را در بازار ۹۵۰۰ تومان اعلام کرده، اما این محصول برای مرغدار ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان تمام شده است. قیمت تخم‌مرغ در بازار افزایش پیدا کرده است، اما با همین قیمت، تخم‌مرغ را کیلویی ۳۰۰۰ تومان از قیمت تمام‌شده پایین‌تر می‌فروشیم.

مرغدار از پس تامین آذوقه روزانه مرغ بر نمی آید

رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خرسان رضویدرباره چرایی موج گرانی یادآور شد: صنعت مرغداری از دیرباز تحت تأثیر تخصیص‌نیافتن ارز در بازه‌های زمانی قرار داشته است. متأسفانه دولت در ۳ ماه پایان ۹۸ باید ارز مورد نیاز نهاده‌ها را از جمله ذرت و کنجاله سویا تخصیص می‌داد که این کار از سوی وزارت صنعت و معدن انجام نشد. این تخصیص‌نیافتن ارز عواقبش را ۵ماه بعد نشان داد و کمبود عرضه آن زمان اکنون خودش را نشان داد و نهاده‌های مورد نیاز ما به مقدار کافی وارد کشور نشد و ما را با مشکل روبه‌رو کرد. نهاده‌هایی هم که الان داخل بازار است، نهاده‌هایی است که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده، ولی نظارت بر روی این موضوع هم ضعیف است و مرغداران ما متأسفانه از اول سال نهاده ندارند و مجبورند مرغ‌های خود را کشتار کنند و آن‌ها هم که گله‌هایشان جوان است، از یک منبع نامتعارف! برای تأمین خوراک مورد نیازشان استفاده کنند.

صنعت مرغ تخم‌گذار استان روزانه بیش از یک میلیارد تومان ضرر می‌کند

رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خرسان رضوی با بیان اینکه روزانه صنعت مرغ تخم‌گذار استان بیش از یک میلیارد تومان ضرر می‌کند، افزود: مرغدار هم باتوجه‌به مشکلات پیش رو انگیزه‌ای برای تولید ندارد و آن‌ها که تولیدشان بخش کمتری از نیاز بازار را تأمین می‌کند یا کشتارکردند یا اینکه برای فرار از هزینه‌های روزانه نگهداری مرغ به مراکز خیریه متوسل شدند و مرغ تخم‌گذار را به‌صورت فله‌ای به آن‌ها داده‌اند.

قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد

موسوی‌نژاد تأکید کرد: قیمت موجود در بازار هم برای مرغدار به‌صرفه نیست و باتوجه‌به حمایت‌نکردن دولت در سال جدید، هشدار می‌دهم که قیمت تخم‌مرغ در ماه‌های آینده به حداقل کیلویی ۲۰ هزار تومان می‌رسد. لازم به یادآوری است مشکلات ما از زمانی شروع شد که کارهای تنظیم بازار کشاورزی از جهاد کشاورزی گرفته و به وزارت صنعت و معدن سپرده شد و این سازمان هم اشراف کامل به مشکلات ندارد.

ادامه شرایط موجود، تولید تخم مرغ از بین خواهد رفت

موسوی‌نژاد ادامه داد: تا چند وقت دیگر صنعت مرغ تخم‌گذار ما از بین خواهد رفت و واردات تخم‌مرغ که معلوم نیست تغذیه‌ مرغ چه بوده است، از تولید پیشی می‌گیرد. این درحالی است که بعد از صنعت نفت و پتروشیمی، بیشترین سرمایه‌گذاری ملی بخش خصوصی در حوزه طیور انجام می‌شود که دولت با بی‌تدبیری، این صنعت مولد را از بین می‌برد. اکنون سویا در بازار کیلویی ۱۴ هزار تومان خریداری می‌شود. انجمن حمایت هم می‌گوید شما سویا را از کجا تأمین می‌کنید که کیلویی ۱۴ هزار تومان است و از ما فاکتور می‌خواهد، اما جای سؤال است که آیا فردی که گران‌فروشی می‌کند، حاضر است به ما فاکتور بدهد؟

مرغ تخم گذار از بین برود ۹ ماه زمان می‌برد احیا شود

وی ادامه داد: تفاوتی که در تولید مرغ تخم‌گذار و مرغ گوشتی وجود دارد، در این است که وقتی مرغدار بخواهد امروز گله مرغ گوشتی را حذف کند، می‌تواند و اگر فردا نهاده در دسترس قرار گیرد، ۴۵ روز بعد از جوجه‌ریزی، گوشت سر سفره مردم است، ولی اگر مرغ تخم‌گذار از بین برود، ۹ ماه زمان می‌برد تا بخواهد احیا شود. ضمن اینکه مرغدار ما اکنون انگیزه‌ای برای تولید ندارد و اگر جایی دیگر سرمایه‌گذاری کند، در زمان فروش هیچ‌کس نمی‌گوید چرا گران‌فروشی کردی، ولی در این صنعت به‌جای اینکه دنبال رفع مشکل و علت گرانی باشند، تولیدکننده را به گران‌فروشی متهم می‌کنند.

دولت باید تکلیف مرغدار را برای ارز مشخص کند

این فعال در حوزه طیور با تأکید بر اینکه دولت باید تکلیف مرغدار را برای ارز مشخص کند، گفت: آیا دولت می‌تواند نهاده دولتی در اختیار مرغدار قرار دهد؟ اگر هم نمی‌تواند، بگوید ارز نداریم. اگر حمایت‌های نصفه‌نیمه دولت را در شرایط کنونی در نظر نگیریم و سایر عوامل تأثیرگذار را هم ثابت بگیریم، بهای منصفانه قیمت تخم‌مرغ با سود در نظر گرفته شده برای مرغدار، کیلویی ۲۳ هزار تومان است که طبق قاعده، تخم‌مرغ کیلویی ۳۰ هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد. اما با همین شرایط موجود و حمایت‌های حداقلی دولت، مرغ باید کیلویی ۱۶ هزار تومان از مرغدار خریداری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->