هفت مصدوم در تصادف ۲ پراید در جاده قوچان به چناران آدم ربایی میلیاردی در تهران و رها کردن گروگان در مازندران دستگیری سرکرده باند بزرگ قاچاق مواد مخدر در شرق کشور و عامل شهادت دو پلیس ۲ کشته و مصدوم در تصادف خودرو سواری با موتورسیکلت در شهرستان فیروزه (۶ مرداد ۱۴۰۳) برخورد بنز ‌ده‌تن و یک دستگاه سواری ۲۰۶ حادثه آفرید (۶ مرداد ۱۴۰۳) تعرض راننده شیطان‌صفت به دختر جوان فرار دختر نوجوان با مرد سابقه‌دار الزام به استفاده از سامانه تعیین اجاره بها در مشهد | ۱۷ مشاور املاک متخلف پلمب شدند (۶ مرداد ۱۴۰۳) «هگمتانه» ثبت جهانی شد (۶ مرداد ۱۴۰۳) فردا یکشنبه (۷ مرداد ۱۴۰۳) هیچ ازدواج و طلاقی در کشور ثبت نمی‌شود قیمت بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۳ مشخص شد کاسبی با تب دنگی! وام ۳۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری چه زمانی واریز می‌شود؟ چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ اقدامات اورژانسی در زمان گرمازدگی کدام است؟ هواشناسی هشدار داد؛ تشدید رگبار و رعدوبرق در ۱۳ استان و احتمال وقوع سیلاب در هفته جاری (۶ مرداد ۱۴۰۳) تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان‌رضوی در روز یکشنبه (۷ مرداد ۱۴۰۳) حکم اعدام پرستار قلابی به زودی اجرا می‌شود ثبت اعتراض به نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تمدید شد + جزئیات نتایج آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ (۶ مرداد ۱۴۰۳) آزار و اذیت شیطانی زن جوان در پوشش مسافرکشی در پایتخت (۶ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا شربت فروکتوز بیماری‌زاست؟

  • کد خبر: ۴۲۷۹۹
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴
آیا شربت فروکتوز بیماری‌زاست؟
شربت فروکتوز شامل ۵۰ درصد گلوکز و ۵۰ درصد فروکتوز و ترکیب آن شامل ۷۶ درصد کربوهیدرات و ۲۴ درصد آب است که بدون پروتئین، چربی و مواد مغذی ضروری است. هر ۱۰۰ گرم آن ۲۸۱ کیلو کالری انرژی و یک قاشق غذاخوری از آن ۵۳ کیلو کالری انرژی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، نوشابه‌ها و آبمیوه‌های صنعتی دارای میزان بالای فروکتوز هستند که مصرف این نوشیدنی‌ها و هر نوع ماده غذایی دارای این شربت در صورت مصرف زیاد به‌دلیل اینکه از ظرفیت کبد بیشتر است به چربی تبدیل می‌شود.

در بلندمدت این تجمع چربی می‌تواند به مشکلات جدی بهداشتی مانند کبد چرب و دیابت نوع ۲ منجر شود.

مصرف بیش از حد یا مصرف شربت فروکتوز همچنین می‌تواند به مقاومت به انسولین منجر شود و درنتیجه دیابت نوع ۲ ایجاد شود. بسیاری از تحقیقات نشان داده است که شربت فروکتوز و قند باعث التهاب می‌شود که با افزایش خطر ابتلا به چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی و سرطان همراه است.

فروکتوز می‌تواند تجمع چربی احشایی را ایجاد کند


چربی احشا، اندام شما را احاطه کرده و بدترین نوع چاقی است که با دیابت و بیماری قلبی ارتباط مستقیم دارد. مصرف فروکتوز بیش از حد همچنین ممکن است تولید مواد مضر به نام محصولات پیشرفته گلیکوزیله (AGEs) را افزایش دهد که این امر به سلول‌های بدن آسیب می‌رساند و در نهایت، خطر ابتلا به بیماری‌های التهابی مثل نقرس نیز وجود دارد که به علت افزایش التهاب و تولید اسید اوریک است؛ بنابراین توصیه می‌شود مصرف موادغذایی دارای شربت فروکتوز در مبتلایان به نقرس و افرادی که سابقه ابتلا به این بیماری را دارند باید محدود شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->