طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟
سرخط خبرها

پرداخت وام ودیعه مسکن سرعت می‌گیرد

  • کد خبر: ۴۳۲۳۸
  • ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۷
پرداخت وام ودیعه مسکن سرعت می‌گیرد
مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: با توجه به اینکه مشکل نرم افزاری بانک‌ها حل شده است امیدواریم از این به بعد پرداخت‌های تسهیلات اجاره مسکن، تسریع شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرزاد دانشمندی افزود: مصوبات ستاد ملی کرونا حدود یک ماه پیش ابلاغ، اما سامانه قابل نام نویسی برای این تسهیلات از حدود دو هفته پیش به بانک‌ها وصل شد.

 

وی ادامه داد: راهکار‌هایی برای بازپرداخت اقساط دیده شده که یکی از آن‌ها این است که سود تسهیلات در هر ماه و اصل تسهیلات در آخر دوره گرفته شود و اساساً چنین سیستمی در نرم افزار بانک‌ها تعریف نشده است بنابراین تا زمانی که این نرم افزار تعریف و پیاده سازی شود در پذیرش متقاضی تأخیر می‌شود بنابراین بدیهی است که پرداخت تسهیلات به کندی انجام شود.

 

دانشمندی افزود: بر اساس آمارها، این نرم افزار در ۱۳ بانک از ۱۵ بانک نصب شده است و از حدود ۱۸ هزار نفری که تا کنون در بانک‌ها پذیرش شده حدود ۱۰ هزار و ۲۷۰ نفر تسهیلات را گرفته اند و از آنجا که مشکل نرم افزاری بانک‌ها حل شد امیدواریم از این به بعد پرداخت‌ها تسریع شود.

 

وی اضافه کرد: بر اساس مصوبات و دستورالعمل‌های مربوط، بانک‌ها موظف هستند همه مدارکی را که متقاضی در سامانه ثبت کرده است بررسی کنند و اگر خلاف است، بازگشت دهند.

 

دانشمندی افزود: متأسفانه مواردی دیده شده است که اشخاصی در سامانه به بانک‌ها معرفی شدند که دارای تسهیلات مسکن یا جعاله هستند یعنی سند ملکی و خانه دارند و با این حال می‌خواهند ودیعه اجاره مسکن را هم بگیرند.

 

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: تا کنون ۱۲۲ هزار نفر به بانک‌ها معرفی شدند با توجه به اینکه بانک‌های بیشتری پذیرش را شروع کرده اند، از این به بعد، روند سریع‌تر خواهد شد.

 

وی اضافه کرد: گواهی‌های کسر از حقوق و گواهی کسر از مستمری خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد از جمله وثایق است و مستأجران کم درآمد تحت پوشش کمیته امداد به اجاره نامه نیازی ندارند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->