جاسوس پرسپولیس پیدا شد!

  • کد خبر: ۴۳۳۷۴۰
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۴
جاسوس پرسپولیس پیدا شد!
پرسپولیس در ترکیه هم ترکیب تیمش لو می‌رود و این موضوع موجب خشم تارتار شده است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی تارتار از اینکه ترکیب تیمش چند ساعت قبل از بازی لو می‌رود حسابی شاکی است و سخت به دنبال این بوده و هست که جاسوس یا جاسوس‌های تیمش را پیدا کرده و آنها را کنار بگذارد.

اولین باز نیست که سرمربیان پرسپولیس دنبال جاسوس تیمش می‌گردد و این اتفاق در چند سال اخیر بار‌ها رخ داده است.

جالب اینکه پیمان حدادی و محسن خلیلی در ابتدای این فصل تصمیم گرفتند که اکثر افراد نزدیک به افشین پیروانی را از تیم شان کنار بگذارند تا به نوعی اخبار تیم شان بیرون نرود. اما هنوز فصل شروع نشده تارتار با لو رفتن ترکیب تیمش مواجه می‌شود.

در همین راستا با خبر شدیم که تارتار تصمیم گرفته ترکیب تیمش را اشتباه به برخی از اطرافیان تیمش اعلام کند تا متوجه شود کدام ترکیب بیرون می‌رود. ترکیبی هم که امروز در برخی کانال‌ها دیده شد در نهایت اشتباه از آب درآمد، اما به تارتار کمک زیادی کرد تا جاسوس تیمش را بشناسد.

سرمربی پرسپولیس سه نفر را به عنوان جاسوس تیمش شناسایی کرده و بعد از اردوی ترکیه عذر آنها را خواهد خواست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.