سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) امیرخان متقی از سفارت افغانستان در تهران بازدید کرد سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان
سرخط خبرها

افتتاح راه آهن خواف – هرات برای خراسان رضوی اهمیت زیادی دارد

  • کد خبر: ۴۳۶۱۸
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴
افتتاح راه آهن خواف – هرات برای خراسان رضوی اهمیت زیادی دارد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه افتتاح راه آهن خواف – هرات برای خراسان رضوی اهمیت زیادی دارد گفت: امیدواریم موضوع مرز جدید بین ایران و افغانستان در دو ماه آینده به ثمر برسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی رسولیان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در نشست کارگروه توسعه صادرات خراسان رضوی اظهارداشت: پیگیری‌های مجدانه‌ای از جانب شرکت زیربنا‌های حمل و نقل، راه‌آهن جهوری اسلامی ایران، وزارت امور خارجه و دیگر دستگاه‌های متولی در موضوع ایجاد مرز گمرکی جدید بین جمهوری اسلامی ایران و افغانستان در منطقه «شمتیغ» شهرستان خواف در جنوب شرقی خراسان رضوی در دست انجام است. به موازات آن موضوعات و نشست‌های عمرانی مرتبط در خراسان رضوی در دست پیگیری و برگزاری است.


بیشتر بخوانید: ایران و افغانستان مرز جدید گمرکی ایجاد می‌کنند


رسولیان ادامه داد: منابع لازم برای تکمیل کل این پروژه تا پایان فاز اول تامین و روز چهارشنبه ابلاغ شد. موضوع دیگر، بحث تصویب ایجاد مرز و منطقه گمرکی جدید در منطقه مذکور از سوی کمیسیون اقتصادی دولت است که امیدواریم ظرف هفته آینده این مسئله رسما مصوب شود. طرف افغانستانی نیز موضوع را پیگیری و مقدمات آن را فراهم کرده است. به نظر می‌رسد موضوع این مرز طی دو ماه آینده به ثمر خواهد رسید.

 


بیشتر بخوانید: راه آهن خواف به هرات فرصتی برای تقویت روابط تجاری میان ایران و افغانستان


وی با اشاره به استقرار دستگاه‌ها در این مرز افزود: با توجه به محدودیت‌های مالی دولت و زمان کوتاه باقیمانده تا آبان ماه نباید انتظار داشت همه نیاز‌های دستگاه‌های اجرایی در مرز شمتیغ تامین شود و در این راستا به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیز نیاز است که البته تاکنون درخواست‌های متعددی از این باب، از سوی فعالان اقتصادی برای ایجاد انبار، فضای تخلیه و بارگیری کالا در مرز شمتیغ و مسیر ریلی به استانداری اعلام شده است.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: فعلا فعالیت‌های گمرکی در نقطه صفر مرزی شمتیغ انجام نمی‌گیرد و فقط قرار است تردد ریلی از این مسیر انجام شود. به همین استناد، افتتاح هر چه زودتر راه آهن خواف – هرات برای خراسان رضوی اهمیت زیادی دارد و بهره‌برداری از آن هزینه‌های ترانزیت، حمل کالا و ترافیک کامیون‌ها در مرز دوغارون را کاهش می‌دهد و طبیعتا صادرات سیمان و صنایع معدنی از خراسان رضوی مزیت اقتصادی بیشتری پیدا خواهد کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->