رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا تلاش می‌کند نگرش‌های ضد چین را در دنیا ترویج دهد

  • کد خبر: ۴۳۶۴۲
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳
آمریکا تلاش می‌کند نگرش‌های ضد چین را در دنیا ترویج دهد
سفیر روسیه در واشنگتن با اعلام اینکه آمریکا به ترویج رویکرد‌های ضد چین در سطح دنیا کمک می‌کند، گفت که مسکو به ائتلاف این کشور علیه هیچ کشوری ملحق نخواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرگزاری راشاتودی، سفیر روسیه در آمریکا اعلام کرد مسکو با واشنگتن در تشکیل ائتلاف علیه هیچ کشوری همراهی نخواهد کرد.

آناتولی آنتونوف از تلاش آمریکا برای وادار ساختن چین برای پیوستن به مذاکرات تسلیحات هسته‌ای انتقاد و آن را نامناسب ارزیابی کرد.

سفیر روسیه تاکید کرد کشورش به هیچ ائتلاف آمریکایی علیه چین یا هر کشور دیگری نخواهد پیوست. آنتونوف پیش بینی کرد تلاش‌های آمریکا بر ضد چین در جهان نتیجه عکس به بار آورد و ثبات و امنیت جهانی را به مخاطره افکند. آنتونوف یادآور شد آمریکا تلاش می‌کند تا نگرش‌های ضد چین را در سطح دنیا ترویج دهد. این دیپلمات روس روابط آمریکا با کشور‌های آسیا و اقیانوسیه را بر مبنای این رویکرد دانست.

روسیه و آمریکا از ماه ژوئن مذاکراتی را برای تمدید پیمان استارت نو، که تنها پیمان تسلیحاتی بین آمریکا و روسیه است که واشنگتن از آن خارج نشده است، آغاز کرده‌اند. این پیمان در ماه فوریه ۲۰۲۱ منقضی می‌شود. چین به این مذاکرات دعوت شده، اما هرگز برای شرکت در آن نماینده‌ای اعزام نکرده است.

سفیر روسیه در آمریکا اعلام کرد که روسیه به عدم تمایل چین برای پیوستن به گفتگو‌های کنترل تسلیحات بین مسکو و واشنگتن احترام می‌گذارد و برای پیوستن پکن به این مذاکرات، بر این کشور فشار نخواهد آورد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->