انفجار ترقه در دست نوجوان کاشمری حادثه آفرید (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا مدارس، ادارات و بانک‌های تهران فردا (سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ حذف ترمیم نمره یا ایجاد سابقه پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات حمله تروریستی به ساختمان بنیاد مسکن چابهار کاهش وزن آسان با مصرف ۷ ماده غذایی چربی‌سوز واکنش کاربران فضای مجازی به کارزار سربازی دختران + عکس معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند
سرخط خبرها

مکان‌های پرخطر ابتلا به کرونا را بشناسید

  • کد خبر: ۴۳۶۷۰
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷
مکان‌های پرخطر ابتلا به کرونا را بشناسید
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد، در مکان‌هایی که نمی توان همیشه ماسک پوشید، مانند رستورانی که مردم برای خوردن یا نوشیدن باید ماسک خود را بردارند، خطر ابتلا به این بیماری بالاتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد، در مکان‌هایی که نمی توان همیشه ماسک پوشید، مانند رستورانی که مردم برای خوردن یا نوشیدن باید ماسک خود را بردارند، خطر ابتلا به این بیماری بالاتر است.

به گزارش پایگاه اینترنتی سی.ان.ان، محققان «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا» که این مطالعه را انجام داده اند در گزارشی نوشتند، نتایج این مطالعه نشان می دهد، بزرگسالانی که آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت شده است؛ تقریباً دو برابر سایرین، ۱۴ روز پیش از ابتلا به این بیماری، در یک رستوان غذا خورده‌اند.

این مطالعه که روز ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) منتشر شد، شامل اطلاعات مربوط به ۳۱۴ فرد بالغی می شود که در ماه ژوئیه به دلیل داشتن علائمی از نظر ابتلا به کووید-۱۹ آزمایش شدند. نتیجه این آزمایش ها، ۱۵۴ مورد مثبت و ۱۶۰ مورد منفی بود. این آزمایش ها در ۱۱ مرکز بهداشتی مختلف در ۱۰ ایالت آمریکا انجام شد.

محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا و سایر موسسات این کشور در این مطالعه، پاسخ های این بیماران را به سوالاتی در رابطه با ماسک زدن و فعالیت های مختلفی که در جامعه داشته اند از جمله اینکه آیا اخیرا در یک رستوران غذا صرف کرده اند، یا به یک کافی شاپ و باشگاه ورزشی رفته اند، به دقت بررسی کردند.

نتایج این مطالعه نشان داد بزرگسالانی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت بود دو برابر افرادی که نتیجه این آزمایش آنها منفی شده بود، گزارش دادند که ۱۴ روز قبل از ابتلا به این بیماری در یک رستوران غذا خورده اند و یا به یک کافی شاپ رفته اند.

داده های این مطالعه نشان داد، ۴۲ درصد از بزرگسالانی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت بود، گزارش دادند که دست کم با یک فرد مبتلا به کووید-۱۹ در تماس بوده اند و بیشتر این تماس های نزدیک -۵۱ درصد- با اعضای خانواده بوده است.

محققان همچنین دریافتند؛ ۷۱ درصد از بزرگسالان مبتلا به کووید-۱۹ و ۷۴ درصد از بزرگسالانی که نتیجه آزمایش کرونای آنها منفی بود، گزارش دادند که همواره در زمان حضور در جمع از ماسک استفاده می کنند.

همچنین بر اساس نتایج این مطالعه میان افرادی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت شده بود با افرادی که نتیجه این آزمایش آنها منفی بود در زمینه خرید کردن، شرکت در اجتماعات کمتر از ۱۰ نفر در خانه، رفتن به یک اداره، رفتن به باشگاه ورزشی، رفتن به سالن آرایشگاه، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و یا شرکت در اجتماعات مذهبی اختلاف قابل توجهی وجود نداشت.

با این حال داده های این مطالعه نشان داد، افرادی که نتیجه آزمایش آنها مثبت بود، بیشتر احتمال داشت گزارش دهند که دو هفته پیش از شروع این بیماری در یک رستوان غذا خورده بودند.

البته این مطالعه با محدودیت هایی نیز همراه است، از جمله اینکه باید تحقیقات بیشتری بر روی گروه بزرگتری انجام شود تا مشخص شود آیا یافته های این مطالعه در مطالعات بعدی نیز تکرار می شود یا خیر و دیگر اینکه در این مطالعه در ارزیابی غذا خوردن در یک رستوران تفاوتی میان غذا خوردن در فضای بسته رستوران و غذا خوردن در محیط باز رستوران قائل نشده است.

محققان در گزارش این مطالعه نوشتند؛ گزارش ها در مورد قرار گرفتن در محیط رستوران ها و ابتلا به کرونا به گردش هوا مرتبط است. جهت، تهویه و شدت جریان هوا حتی در صورت رعایت تدابیر فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک، ممکن است بر انتقال ویروس تاثیر بگذارد.

آنها افزودند: در هنگام غذا خوردن و آشامیدن نمی توان بطور مستمر از ماسک استفاده کرد؛ درحالی که خرید و سایر فعالیت هایی که در محیط بسته انجام می شود، مانع استفاده از ماسک نیست.

منبع: ایرنا

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->