پالایشگاه نفت لیبی برای دومین‌مرتبه هدف حمله پهپادی قرار گرفت + فیلم

  • کد خبر: ۴۳۷۱۰۰
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۲:۱۴
پالایشگاه نفت لیبی برای دومین‌مرتبه هدف حمله پهپادی قرار گرفت + فیلم
شرکت ملی نفت لیبی اعلام کرد که یک کارخانه ترکیب و بسته‌بندی نفت در پالایشگاه الزاویه هدف حمله پهپادی مجدد قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع محلی بامداد سه‌شنبه، ۲۰ مرداد، از حمله پهپادی جدید به پالایشگاه نفت الزاویه در لیبی خبر دادند.

شرکت نفت لیبی نیز طی بیانیه‌ای با تایید این حمله گفت: یک کارخانه ترکیب و بسته‌بندی نفت در الزاویه هدف حمله پهپادی مجدد قرار گرفته که هیچ تلفات جانی نداشت.

شرکت ملی نفت لیبی سپس هشدار داد که اگر این حملات ادامه یابد، مجبور به اعلام وضعیت اضطراری و تعطیلی پالایشگاه زاویه خواهد شد.

شبکه الجزیره نیز گزارش داد که هنوز هیچ گروهی مسئولیت حملات پهپادی اخیر به این تاسیسات نفتی را بر عهده نگرفته است.

همزمان مقامات دولت شرق لیبی نیز اعلام کردند که فوزی المنصوری، رئیس اطلاعات نظامی ارتش ملی لیبی، بر اثر بمب‌گذاری خودرویش در بنغازی کشته شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.