حق جذب کارگران شهرداری‌ها پرداخت می‌شود اولین دستور خودرویی پزشکیان صادر شد | واکنش بازار خودرو به این دستور چه بود؟ قیمت امروز انواع موبایل در مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۳) + جدول سرعت ریزش بورس کمتر شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ مرداد ۱۴۰۳) سکه در مشهد ۴۲ میلیون تومان شد! (۹ مرداد ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی چند؟ (۹ مرداد ۱۴۰۳) حقوق و مزایای کارگران شهرداری‌های کشور افزایش یافت + جزئیات (۹ مرداد ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ مرداد ۱۴۰۳) | کوییک ۴۱۵ میلیون تومان شد پاسخ منفی بانک‌های مشهدی به متقاضیان وام‌های تکلیفی استان‌های رکورددار پاداش صرفه‌جویی برق مشخص شدند افزایش ۴۷ درصدی خرید تضمینی گندم توسط تعاون روستایی خراسان‌رضوی قطع برق صنایع تبدیل به عادت نشود صعود قیمت دلار به کانال ۵۹ هزار تومان | قیمت امروز طلا، سکه، ارز و بیت کوین (۹ مرداد ۱۴۰۳) صورت سرخ بورس همزمان با استقرار دولت جدید خسارت ۱۲ هزار میلیارد تومانی کشاورزان از قطع برق اطلاعیه بانک مرکزی درباره واردات خودرو‌های کارکرده چه بود؟ | قیمت خودرو‌های دست دوم در امارات اعلام شد قیمت فروش ارز اربعین امروز چقدر است؟ (۹ مرداد ۱۴۰۳) فروش کد ملی برای واردات خودرو‌های کارکرده در فضای مجازی رونق گرفت! مزایده فروش اموال تملیکی خراسان‌رضوی برگزار می‌شود + جزئیات رتبه دوم خراسان رضوی در فعالیت بنگاه‌های املاک غیرمجاز! ارز اربعین را از کدام بانک‌ها بگیریم؟ استعلام سهام عدالت متوفیان چگونه انجام می‌شود؟ ارزش روز سبد سهام عدالت چند میلیون شده است؟ (۹ مرداد ۱۴۰۳) + ویدئو قیمت امروز میوه و صیفی جات (۹ مرداد ۱۴۰۳) | گلابی هم به بازار آمد خرید و فروش الکترونیکی طلا ممنوع اعلام شد
سرخط خبرها

بیشتر کارگران بیکار هنوز بیمه بیکاری دریافت نکرده‌اند

  • کد خبر: ۴۳۷۵۶
  • ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳
بیشتر کارگران بیکار هنوز بیمه بیکاری دریافت نکرده‌اند
رئیس اتحادیه کارگران پیمانی و قراردادی کشور گفت: متاسفانه با وقوع بیماری کرونا بخش زیادی از کارگران ایران بیکار شده‌اند، ولی هنوز مقرری بیمه بیکاری را دریافت نکرده‌اند. ما از مسئولان و ادارات کار می‌خواهیم فورا به وضعیت پرداخت بیمه بیکاری رسیدگی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، فتح الله بیات درباره سامانه جامع روابط کار و کارآیی آن برای پرداخت بیمه بیکاری می‌گوید: اولا این سامانه پیچیده است و کارگران نمی‌توانند با آن کار کنند. ثانیا کارگران برای ثبت‌نام در این سامانه، مجبورند به کافی‌نت‌ها مراجعه کنند و مبالغی را در عین بی‌پولی خرج ثبت‌نام در این سامانه کنند. علاوه بر این مراحل دریافت بیمه بیکاری هزینه‌های سنگینی را به کارگران وارد می‌کند.

 

بیات در خصوص سامانه جامع روابط کار و کارآیی آن برای پرداخت بیمه بیکاری اضافه کرد: این سامانه باعث شده است که بسیاری از کارگران از حق مسلم خود یعنی دریافت بیمه بیکاری محروم بمانند. اولا این سامانه پیچیده است و کارگران نمی‌توانند با آن کار کنند. ثانیا کارگران برای ثبت‌نام در این سامانه، مجبورند به کافی‌نت‌ها مراجعه کنند و مبالغی را در عین بی‌پولی خرج ثبت‌نام در این سامانه کنند. علاوه بر این مراحل دریافت بیمه بیکاری هزینه‌های سنگینی را به کارگران وارد می‌کند.

 

بیات به تاخیر‌های زیاد در دریافت بیمه بیکاری کارگران و مراجعات مکرر آن‌ها به تشکل‌های کارگری برای پیگیری وضعیت‌شان اشاره کرد و ادامه داد: طبق قانون و فرمول بیمه بیکاری، به هر کارگر بیکار باید دست‌کم ۵۵ درصد حقوق آن نیروی کار پرداخت شود و به ازای هر فرد تحت تکفل نیز مبلغی معادل ۱۰ درصد حداقل دستمزد باید افزوده شود. با این حال ما شاهد هستیم که در شرایط کرونایی هنوز بسیاری از کارگران، ۵ تا ۶ ماه است که مقرری بیمه بیکاری خود را دریافت نکرده‌اند.

 

رئیس اتحادیه کارگران پیمانی و قراردادی کشور در پایان گفت: در دوره کرونا و طبق آمارها، تاکنون حدود دست‌کم یک و نیم میلیون کارگر برای دریافت بیمه اقدام کرده‌اند. سوال ما این است که چطور یک خانواده کارگری که نان‌آور آن نیز بیکار شده است، می‌تواند چندماه و بدون هیچگونه دریافتی زندگی کند؟! این در حالی است که در شرایط تداوم کرونا در ماه‌های آینده نیز بر خیل کارگران بیکار با تعدیل نیرو افزوده خواهد شد. امروز و در شرایط کرونایی کشور، یکی از مهمترین مسائل کارگران، بحث پرداخت سریع و مکفی بیمه بیکاری است. مسئولان وزارت کار باید ثبت‌نام برای بیمه بیکاری را ساده و رایگان کنند و همچنین در پرداخت این مبالغ که واقعا برای اداره زندگی کارگران در این شرایط سخت ناچیز هم هستند، سرعت عمل به خرج دهند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->