مس شهر بابک از استقلال شکایت کرد

  • کد خبر: ۴۳۷۹۸۰
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۶
مس شهر بابک از استقلال شکایت کرد
مدیرعامل باشگاه مس شهر بابک از شکایت این باشگاه علیه استقلال به دلیل استفاده از یاسر آسانی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی اسماعیلی درباره شکست ۴ بر صفر تیم فوتبال مس شهر بابک برابر استقلال اظهار داشت: بازی با استقلال برای همه تیم‌ها دشوار است و این مسابقه برای ما که اولین بازی لیگ برتری خودمان را تجربه می‌کردیم، سخت‌تر بود. تیم مس دوره بدنسازی سختی را پشت سر گذاشته بود و فاصله کوتاهی که از پایان فصل گذشته لیگ یک تا شروع فصل جدید داشتیم، به ما اجازه نداد آماده‌سازی خوبی داشته باشیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا به آینده تیم مس شهر بابک خوش‌بین است یا خیر، خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم بازیکنان در هفته‌های آینده، رفته رفته به آمادگی بدنی و هماهنگی خوبی برسند و جایگاه مناسبی در لیگ برتر کسب کنند. باید به کادر فنی و بازیکنان فرصت بدهیم تا به هماهنگی لازم برسند.

مدیرعامل باشگاه مس شهر بابک درباره اقدامات نقل‌وانتقالاتی این باشگاه گفت: بازیکنان را مطابق فهرست نفرات مورد نظر کادر فنی به خدمت گرفتیم و به آینده تیم خوش‌بین هستیم. مس شهر بابک بعد از سپری کردن دوره بدنسازی و هماهنگی می‌تواند به شرایط خوبی برسد. دو یا سه بازیکن جدید در روز‌های آینده به ما اضافه می‌شوند.

اسماعیلی در مورد شکایت باشگاه مس شهر بابک از استقلال بابت استفاده از یاسر آسانی به تسنیم گفت: بلافاصله بعد از بازی، شکایت خودمان را به ناظر بازی تقدیم کردیم و وکیل باشگاه، این مسئله را پیگیری می‌کند. مستندات هم جمع‌آوری شده و پرونده در مراجع قضایی پیگیری می‌شود.

وی درباره جزئیات شکایت از باشگاه استقلال عنوان کرد: اینها موارد حقوقی است و وکیل باشگاه باید در قبال آن پاسخگو باشد. با این حال مطابق چیزی که پرسیدیم و به ما پاسخ دادند، آسانی قراردادش را فسخ کرده و نامه فسخ او را ارائه کرده‌اند. شکایتی بر همین مبنا تنظیم شده و پیگیر پرونده هستیم.

مدیرعامل باشگاه مس شهر بابک در مورد امکانات این شهر برای میزبانی از تمرینات و دیدار‌های رسمی تیم یادآور شد: تمام زیرساخت‌های لازم در شهر بابک در اختیار ماست و از دیدار روز چهارشنبه (مقابل خیبر خرم‌آباد)، در شهر خودمان پذیرای رقبا خواهیم بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.