چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زن امروز الگو می‌خواهد

  • کد خبر: ۴۳۸۵۱
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
زن امروز الگو می‌خواهد
زهرا صداقت - مشاور امور بانوان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی
حدود ۳۰ سال است تمام‌وقت بین دختران و زنان زندگی کرده‌ام، مشاوره داده‌ام و در مراکز مختلف با آن‌ها صحبت کرده‌ام و یکی از بزرگ‌ترین مشکلات را که به شکاف نسل‌ها تبدیل شده است در نبود الگویی متناسب با زندگی دختران دیده‌ام. معتقدم در مشهد مقدس و در حوزه زنان هم‌گرایی وجود ندارد و این فاصله باعث شده است برنامه‌های مدون و پیوسته که به رشد فرهنگی در خانواده‌ها کمک می‌کند کمتر به نتیجه برسد در صورتی که ظرفیت و معنویت بالای مشهد می‌تواند زیرساخت مناسبی برای کل کشور باشد.
 
باید زیر سایه امام رضا (ع) و با اعتقاد به ولایت فقیه، به عقاید متفاوت یکدیگر احترام بگذاریم و برای کمک به نسل جوان که برای رسیدن به هویت مستقل سردرگم است، برنامه‌ریزی کنیم. در خراسان رضوی بیش از ۱۰۰ بانوی شهید وجود دارند که کمتر کسی از ایشان مطلع است. حتی تصویر برخی از این بانوان هم وجود ندارد. این بانوان شهید الگوی بی‌نظیری هستند که باید تاب‌آوری و بصیرت را از آنان آموخت و در زندگی به کار گرفت. ما باید صبوری و تاب‌آوری را با الگو‌های درست به فرزندانمان نشان می‌دادیم سپس از آن‌ها انتظار رفتار مناسب می‌داشتیم. طی ۲ دهه گذشته، تحول عظیمی زندگی خانواده‌های ایرانی را تغییر داد. ما گسست بین نسلی را جدی نگرفتیم. این روز‌ها فاصله بین مادران و دختران باعث آسیب‌های جدی شده است. این دیگر به چند خانواده محدود نمی‌شود و هرروز شاهد نوعی آسیب جدید و متناسب با شرایط روز هستیم. حتی رسانه‌های دست‌اندرکار حضور زنان را به طور واقعی و دلسوزانه کار نکردند و فعالیت‌های حوزه زنان با موازی‌کاری بی‌نتیجه باقی ماند.‌ای کاش با احترام به باور‌های یکدیگر خشممان را نسبت به هم کنترل می‌کردیم و می‌توانستیم در کنار هم بهتر کار کنیم. من هیچ قشری را از دیگری برتر نمی‌دانم و ریشه آسیب‌های اجتماعی را که این روز‌ها کیان خانواده را نشانه گرفته است در نبود مهارت‌های گفتگو با یکدیگر می‌دانم. پیشنهاد می‌کنم زنان در کنار یکدیگر در زمینه اقتصاد و فرهنگ در مشهد با جدیت بیشتری وارد شوند و مسئولان در کنار جوانان ایده‌های نو را پیاده کنند. باید حلقه مفقوده در زنان را پیدا کنیم. الگو‌های ما باید جوان‌پسندانه باشد.
 
در مشهد بانوی آزاده‌ای وجود دارد که ۲ سال در استخبارات عراق تحت شکنجه بوده است و با تاب‌آوری و صبوری، زینب‌وار زندگی کرده است. حالا که جوان‌تر‌ها کمتر به خواندن کتاب علاقه نشان می‌دهند، با ساخت کلیپ‌هایی از این اسوه‌های مقاومت و تأثیرگذار در فضای مجازی ساخته شود. آن‌ها را با زنانی که از زندگی و جانشان گذشته‌اند بیشتر آشنا کنیم، اما متأسفانه کم‌کاری‌های رسانه‌ای در حوزه زنان باعث شده است دختر‌های ما از آنچه در همسایگی‌شان می‌گذرد بی‌خبر باشند. ما زنان موفق را در شهر کمتر دیدیم و کوچک‌ترین خبر و آسیب اجتماعی را زبان‌به‌زبان چرخاندیم. حال و در شرایط فعلی تنها چاره راه وحدت میان مسئولان و استفاده از نیروی زنان جوانی است که معتقدند می‌توان با ایستادگی در کنار هم جامعه را به آرامش دعوت کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->