ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

قالیباف: باید جایگاه نفت و گاز را در حکمرانی به درستی درک و مشخص کنیم

  • کد خبر: ۴۳۹۰۵
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
قالیباف: باید جایگاه نفت و گاز را در حکمرانی به درستی درک و مشخص کنیم
رئیس مجلس گفت: در مجموعه حکمرانی کشور، تکلیف ما با موضوع نفت و گاز هنوز روشن نیست. حداکثر نگاه ما به نفت و گاز در عمل فقط به عنوان یک منبع درآمد است.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (دوشنبه، ۳۱ شهریور) در نهمین جلسه شورای هماهنگی روسای کمیسیون‌ها و هیئت رئیسه مجلس، با اشاره به اهمیت جایگاه نفت و گاز برای توسعه همه جانبه کشور، گفت: در مجموعه حکمرانی کشور، تکلیف ما با موضوع نفت و گاز هنوز روشن نیست. حداکثر نگاه ما به نفت و گاز در عمل فقط به عنوان یک منبع درآمد است. ما حتی در جزئی‌ترین و ساده‌ترین مسائل مربوط به نفت و گاز که رابطه مالی بین نفت و دولت است، حداقل‌ها را نداریم.

وی با طرح این موضوع که باید جایگاه نفت و گاز در حکمرانی را به درستی درک و مشخص کنیم، افزود: نفت و گاز در تمامی شئونات ما از جمله در سبک زندگی در بخش‌های مختلف اقتصاد، صنعت، کشاورزی، آب، خاک و آلودگی هوا آثار عمیقی دارد.

رئیس مجلس با اشاره به اینکه نفت و گاز در تعریف ما از نقش دولت حکایت دارد، تصریح کرد: امروز بحث اصلاح ساختار بودجه که مطرح می‌شود، ریشه در ۱۲ تحولی است که ساختار نفت و گاز نیاز دارد.

قالیباف با اشاره به آلودگی نفت در کشور گفت: این در حالی است که در این خصوص هیچ تعیین تکلیفی را در اقتصاد، سیاست داخلی، سیاست خارجی، امنیت ملی، تولید فرهنگ، بخش کشاورزی و بهداشت و درمان نداشته ایم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در کشور حداقل ۲۳ درصد افراد جامعه از این انرژی استفاده می‌کنند، آن را یک بی عدالتی بزرگ خواند.

رئیس مجلس همچنین گریزی به موضوع بخشش هزینه مصرف برق، برای افراد کم مصرف زد و گفت: ما باید از کسانی که ۲۳ برابر از دیگران انرژی مصرف می‌کنند، هزینه‌های آن را هم بگیریم.

قالیباف با اشاره به اینکه تحقق سیاست‌ها و پیاده سازی آن‌ها وظیفه مجلس شورای اسلامی است، گفت: اگر این موضوع را در مجلس به عنوان اولویت اول مشخص و روشن نکنیم، تمام بخش‌ها و تصمیمات تحت تاثیر آن قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۱۹ و نیم درصد ذخایر نفتی و گازی جهان متعلق به ایران است و در مجموع کشور ما در نفت و گاز رتبه اول جهان را دارد، گفت: باید به رابطه انرژی‌های فسیلی و نو و اینکه نفت در افق آینده ۲۰۳۵ جای خود را با گاز عوض خواهد کرد، توجه شود.

قالیباف گفت: باید این موضوع در سیاست گذاری‌هایی که در زمینه نفت و گاز صورت می‌گیرد، مورد توجه قرار گیرد.

رئیس مجلس از مرکز پژوهش‌های مجلس نیز خواست، برای مسئله نفت آلودگی در کشور کار دقیق کارشناسی و تحقیقی انجام دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->