شرایط ثبت‌نام مهاجرین افغانستانی دارای برگه سرشماری برای سفر حج اعلام شد + جزئیات ویدئو | فیگور‌های انفرادی علی بلال از افغانستان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه بیستم مهرماه ۱۴۰۴) افزایش ۲۹ درصدی تردد ناوگان باری بین ایران و افغانستان (۲۰ مهرماه ۱۴۰۴) پاکستان در اعتراض به بیانیه مشترک هند و افغانستان، فرستاده طالبان را احضار کرد سخنگوی طالبان: پاکستان نسبت به حضور داعش در منطقه چشمانش را بسته است علی بلال، بدنساز افغانستانی، نایب‌قهرمان مسترالمپیا ۲۰۲۵ شد + عکس همه چیز درباره درگیری مرزی طالبان و پاکستان (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی و اتحاد؛ راز موفقیت تیم ملی فوتسال افغانستان مفتی نور ولی محسود، رهبر طالبان پاکستانی در حمله هوایی کابل کشته شد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی در کابل | منابع خبری از انفجار یک خودروی لندکروزر در نقطه استراتژیک شهر کابل خبر می‌دهند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اطلاعیه وزارت کشور درباره تمدید کارت‌های موقت اتباع خارجی شماره ۱ تا ۴+ جزئیات (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه هفدهم مهرماه ۱۴۰۴) تقویت همکاری ایران و افغانستان در حوزه بهداشت و درمان نماینده طالبان در قطر: اظهارات ترامپ درباره بگرام سوءتفاهم بود | ما خواستار به‌رسمیت‌شناخته‌شدن از سوی هند هستیم اولین سفر یک مقام ارشد طالبان به هند | دهلی‌نو میزبان متقی برای گفت‌وگوهای دوجانبه مشکل ویزا حل شد، تیم ملی فوتبال افغانستان به پاکستان می‌رود تأکید والی هرات بر استفاده از ظرفیت راه‌آهن خواف - هرات برای تسهیل در واردات محصولات نفتی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه شانزدهم مهرماه ۱۴۰۴) دیدار لاوروف و متقی در مسکو
سرخط خبرها

شهرداری تهران اولین نمایشگاه خدمات شهری و حمل و نقل را در کابل برگزار می‌کند

  • کد خبر: ۴۳۹۳۸
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
شهرداری تهران اولین نمایشگاه خدمات شهری و حمل و نقل را در کابل برگزار می‌کند
شهرداری تهران با هدف همکاری بیشتر با شهرداری‌های کلان شهرهای افغانستان به ویژه کابل اولین نمایشگاه خدمات شهری و حمل و نقل را از اول تا سوم مهرماه در کابل برگزار خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اولین نمایشگاه خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک و ماشین‌آلات وابسته با همکاری وزارت کشور ایران و دولت افغانستان از اول تا سوم مهرماه در کابل برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه برخی از شهرداران کلان‌ شهرهای ایران هم حضور خواهند داشت.

 

زهیر صباغ‌پور آذریان معاون بین‌الملل شهرداری تهران در رأس هیأتی از مدیران حوزه‌های آتش‌نشانی، پسماند و حمل و نقل شهرداری تهران به کابل سفر کرده است.

 

معاون امور بین‌الملل شهرداری تهران در این باره گفت: در این نمایشگاه علاوه بر دستاوردهای شهرداری تهران در حوزه خدمات شهری موضوع حمل و نقل هم مورد توجه قرار گرفته است و دوستانی از سازمان اتوبوسرانی شهرداری تهران نیز در این نمایشگاه حضور دارند.

 

صباغ‌پور افزود که متأسفانه برنامه‌ها طوری شد که پیروز حناچی، شهردار تهران نتوانست در این سفر حضور داشته باشد.

 

این مقام مدیریت شهری شهرداری تهران ادامه داد که یکی از موضوعات دیگر در حاشیه این نمایشگاه، حوزه نیرو و انرژی است و مجموعه‌هایی از وزارت نیروی ایران نیز در آن حضور خواهند داشت.

 

معاون امور بین‌الملل شهرداری تهران با بیان اینکه افغانستان همسایه ایران است و دو طرف اشتراکات و پتانسیل‌های فراوانی برای همکاری‌های مشترک دارند گفت: شهرداری تهران توانمندی‌های مختلفی در حوزه‌های متعدد دارد که ما در معاونت بین‌الملل تلاش می‌کنیم این تجربیات را به همتایان‌ خود در شهرداری کابل یا دیگر شهرداری‌های بزرگ افغانستان منتقل کنیم.

 

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و زبانی تهران و کابل و اینکه افغانستانی‌های زیادی همکار شهرداری تهران هستند افزود که امیدواریم تهران و کابل بتوانند همکاری‌های مشترک دوجانبه‌ای را تعریف کنند. ما در سال‌های اخیر پروژه‌ها و دست‌آوردهای خوبی را در حوزه‌های مختلف شهرداری تهران چون شهرسازی، فنی، عمرانی، خدمات شهری، حمل و نقل داشتیم و علاقمندیم که بتوانیم این‌ها را در اختیار در افغانستان قرار بدهیم تا شهرداری‌های کلان‌شهرهای افغانستان چون کابل و هرات بتوانند خدمات بهتری را در حوزه خدمات شهری به شهروندان خود ارائه کنند.

 

صباغ‌پور افزود که در راستای همکاری شهرداری تهران و کابل پیروز حناچی، شهردار تهران در یک سال گذشته مذاکراتی با شهرداری کابل داشته، ابتدای سال گذشته در حاشیه انجمن جهانی شهرها در شهر ابوظبی با شهردار پیشین کابل دیداری داشتند و دو ماه پیش نیز مذاکراتی به صورت آنلاین با شهردار فعلی کابل انجام دادند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->