جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و سه انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹ فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) مطالبات کتابفروشی‌ها تسویه شد جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما سیمرغ مشهد + تاریخ و ساعت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما هویزه مشهد + تاریخ و ساعت آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) فیلم لولی در سینما‌های آفریقا و سیمرغ مشهد اکران می‌شود عمو قناد در جمع داوران جشنواره نمای باران جایزه جشنواره ساندنس به ۲ سینماگر ایرانی
سرخط خبرها

درباره محمدابراهیم اصغرزاده، مستندساز و بازیگری که سال ۱۳۸۰ به شهادت رسید

  • کد خبر: ۴۴۲۰۰
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
درباره محمدابراهیم اصغرزاده، مستندساز و بازیگری که سال ۱۳۸۰ به شهادت رسید
محمدابراهیم اصغرزاده سال ۱۳۴۶ در مشهد به دنیا آمد. انقلاب که شد تنها یازده سال داشت. با سن کم در همه فعالیت‌های جهادی حضور داشت. می‌گویند کوچک‌ترین عضو حزب جمهوری اسلامی بوده است.
درباره محمدابراهیم اصغرزاده، مستندساز و بازیگری که سال ۱۳۸۰ به شهادت رسید
رضا زوزنی | شهرآرانیوز -در نوجوانی و جوانی کار مطبوعاتی را آغاز می‌کند. در کنار آن عکاسی را هم پیش می‌گیرد. سید محمدابراهیم اصغرزاده موسوی سال ۱۳۶۳ که به عنوان عکاس و خبرنگار به جبهه اعزام می‌شود ردای رزم می‌پوشد و رزمنده می‌شود. پس از مجروحیت در عملیات خیبر دوباره به جبهه باز می‌گردد و چند فیلم کوتاه برای رزمندگان می‌سازد.

پس از پایان جنگ در رشته سینما با گرایش تدوین در دانشگاه هنر تهران پذیرفته می‌شود. در همین اثنا ابراهیم حاتمی‌کیا، سینماگر مطرح دفاع مقدس، او را برای بازی در فیلم «مهاجر» برمی‌گزیند. از آن پس اصغرزاده در چند پروژه با حاتمی‌کیا به عنوان بازیگر، دستیارکارگردان، برنامه‌ریز و مجری طرح سینمایی همکاری می‌کند. پس از آن کارش را به عنوان تدوینگر و مستندساز پی می‌گیرد.

در طول عمر حرفه‌ای‌اش در هر نقطه از دنیا که جنگی در می‌گرفت و یک طرف از آن‌ها مسلمانان بودند او با دوربینش در آن جنگ حاضر بود. بوسنی و هزرگوین نخستین جایی بود که بعد از آغاز جنگ در شبه جزیره بالکان به صورت شخصی به آنجا رفت. کشمیر پاکستان، افغانستان، شبه قاره هند، جنوب لبنان و ... کشور‌های دیگری بودند که او برای مستندسازی به آن‌ها سفر کرده بود.
 
 
شهید محمدابراهیم اصغرزاده که در فیلم مهاجر ابراهیم حاتمی کیا بازی کرد
 
 
تدوین مستند «سکوت طولانی»، که حاصل سفر او به فرانسه درسال ۱۳۷۸ در روز‌های برگزاری جام جهانی فوتبال بود را در گروه «روایت فتح» انجام داد و از آن پس به عنوان کارگردان و تدوینگر در این مجموعه به فعالیت پرداخت. سال ۱۳۸۰ در حالی که برای ادامه تصویربرداری فیلم مستندش «کاغذ‌های بی‌جواب»، درباره مادر شهدای جاویدالاثر به خرم‌آباد می‌رفت، بر اثر سقوط هواپیما به آسمان عروج کرد.
 
 
درباره محمدابراهیم اصغرزاده، مستندساز و بازیگری که سال ۱۳۸۰ به شهادت رسید
 
 
پارت اول
 
پارت دوم
 
پارت سوم
 
پارت چهارم
 
دانلود مستند «کاغدهای بی‌جواب»
 

بازی او در فیلم سینمایی «مهاجر» در نقش محمود به یادماندنی و پس از سه دهه هنوز هم تماشایی است.
 
درباره محمدابراهیم اصغرزاده، مستندساز و بازیگری که سال ۱۳۸۰ به شهادت رسید
 
 
ابراهیم جاتمی‌کیا و سیدمحمدابراهیم اضغرزاده در پشت‌صحنه فیلم «مهاجر»
 
ابراهیم حاتمی‌کیا و سیدمحمدابراهیم اضغرزاده در پشت‌صحنه فیلم «مهاجر»
 
 
درباره محمدابراهیم اصغرزاده، مستندساز و بازیگری که سال ۱۳۸۰ به شهادت رسید
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->