پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

دومین پیچینگ فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان مشهد آذرماه برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۴۷۷۰۰
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
دومین پیچینگ فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان مشهد آذرماه برگزار می‌شود
دومین پیچینگ فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران، دفتر مشهد، در راستای حمایت از فیلمسازان جوان آذر ۹۹ برگزار خواهد شد.  

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر انجمن سینمای جوانان ایران در خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود: در این طرح فیلمسازان، طرح‌ها و فیلمنامه‌های ثبت شده خود را به دفتر انجمن ارسال می‌کنند تا پس از بررسی‌های صورت گرفته فیلمنامه‌های منتخب برای حضور در پیچینگ معرفی شود.

 

به گفته سید وحید حسینی این پیچینگ در۲ بخش فیلم‌های حرفه‌ای، نیمه حرفه‌ای و فیلم‌اولی‌ها برگزار می‌شود. 

 

بر اساس صحبت‌های او تاکنون برای این طرح ۳۶ فیلمنامه ثبت شده است که داوران در حال بررسی آن‌ها هستند.

 

حسینی در این‌باره گفت: در همین راستا نخستین جلسه شورای تولید «فیلم‌اولی‌ها» اوایل مهرماه به صورت آنلاین برگزار شد که ۱۵ اثر دریافتی بررسی  و فیلمسازان به ارائه و دفاع از طرح‌های خود پرداختند. 

 

مدیر انجمن سینمای جوانان ایران در خراسان رضوی تاکید کرد: فیلمسازان حرفه‌ای و نیمه حرفه‌ای همچنین فیلم اولی‌ها تا نیمه آبان فرصت دارند تا طرح‌هایشان را به دفتر انجمن ارسال کنند.

 

به گفته او پیچینگ فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران با هدف حمایت از فیلم‌سازان برگزار می‌شود و طرح‌های برگزیده در پیچینگ از حمایت مالی و فنی دفتر انجمن سینمای جوانان بهره‌مند می‌شوند.

 

حسینی یادآور شد: اولین پیچینگ فیلم کوتاه در مشهد مرداد ماه به صورت آنلاین برگزار شده بود که نتایج خوبی داشت و ۸ طرح برای عقد قرارداد و حمایت مالی برگزیده شده‌اند.

 

او با بیان اینکه دفتر مشهد، اولین شهر در سراسر ایران بود که این پیچینگ را در سال ۹۹ به صورت آنلاین برگزار کرد افزود: در اولین پیچینگ فیلم کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران، دفتر مشهد، ۳۰ فیلم در بخش حرفه‌ای و نیمه حرفه‌ای و ۳۶ فیلم در بخش فیلم اولی‌ها ثبت شده بود. 

 

 

 

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->