زاهدی زودتر از همه به اردوی تیم ملی رسید (۳۰ شهریور ۱۴۰۵) + عکس

  • کد خبر: ۴۴۶۹۱۲
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۰
شهاب زاهدی
مهاجم ایرانی در بازگشت به اردوی تیم ملی فوتبال ایران، زودتر از سایر ملی‌پوشان خود را به تاشکند رساند و نخستین بازیکنی بود که به محل اقامت تیم ملی رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، شهاب زاهدی که پس از درخشش در فوتبال مالزی بار دیگر مورد توجه امیر قلعه‌نویی قرار گرفته، برای حضور در اردوی جدید تیم ملی به‌تنهایی از مالزی راهی ازبکستان شد و پیش از سایر بازیکنان به تاشکند رسید.

استوری شهاب زاهدی از کمپ تیم ملی در تاشکند

مهاجم ایرانی جوهور دارالتعظیم با انتشار تصویری از سالن بدنسازی هتل «جی‌دبلیو ماریوت» تاشکند، حضور خود در محل اقامت ملی‌پوشان را اعلام کرد. او روی این تصویر عبارت «تلاش، ایمان، باور» را همراه با سه قلب به رنگ‌های پرچم ایران قرار داده است.

طبق برنامه، بازیکنان ایرانی شاغل در لیگ امارات امروز راهی تاشکند می‌شوند و به اردوی تیم ملی اضافه خواهند شد. همچنین اعضای تیم ملی با حضور ۱۸ بازیکن لیگ برتری به همراه سردار آزمون، فردا تهران را به مقصد تاشکند ترک می‌کنند.

با اضافه شدن سایر لژیونرها، تمرینات تیم ملی برای دو دیدار دوستانه مقابل ازبکستان و روسیه پیگیری خواهد شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.