حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترامپ قاضی محبوب محافظه‌کارش را معرفی کرد

  • کد خبر: ۴۴۸۱۶
  • ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸
ترامپ قاضی محبوب محافظه‌کارش را معرفی کرد
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، «امی برت» را به عنوان نامزد محافظه‌کار مدنظر خود برای قضاوت در دیوان عالی آمریکا معرفی کرد. قاضی برت درصورتی‌که رأی اکثریت سنا را به‌دست بیاورد، به جای قاضی لیبرال روث گینزبرگ، که به‌تازگی درگذشت، در کرسی قضاوت دیوان عالی آمریکا خواهد نشست.
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، «امی برت» را به عنوان نامزد محافظه‌کار مدنظر خود برای قضاوت در دیوان عالی آمریکا معرفی کرد. قاضی برت درصورتی‌که رأی اکثریت سنا را به‌دست بیاورد، به جای قاضی لیبرال روث گینزبرگ، که به‌تازگی درگذشت، در کرسی قضاوت دیوان عالی آمریکا خواهد نشست. با نزدیک‌شدن به انتخابات ریاست‌جمهوری، این نامزدی به کشمکشی میان سناتور‌های مجلس سنای آمریکا خواهد انجامید.
 
دونالد ترامپ، روز شنبه، در محوطه کاخ سفید، برت را «زنی با دستاورد‌های بی‌مانند» و «قاضی و دانشوری درخشان» توصیف کرد که «وفاداری‌اش به قانون اساسی خلل‌ناپذیر» است. ترامپ در ادامه تعریف‌های خود، برت را به لحاظ آکادمیک برتر از جو بایدن، رقیب دموکرات خود، خواند و او را شایسته نامزدی ریاست‌جمهوری آمریکا دانست. پیش از این، جو بایدن، از سنا خواسته بود تا پیش از انتخاب رئیس‌جمهور جدید و تشکیل کنگره، برای پرکردن کرسی خالی دیوان عالی اقدامی نکند. اما حالا، درصورتی‌که برت رأی اعتماد سنا را به‌دست بیاورد، ترکیب قضات دیوان عالی به ۶ محافظه‌کار دربرابر ۳ لیبرال و به‌سود محافظه‌کاران تمام خواهد شد. اهمیت دیوان عالی آمریکا به این خاطر است که این دیوان می‌تواند درمورد سیاست‌های عمومی کل کشور، طیف متنوعی از مسائل، مانند قانون استفاده از اسلحه، حق رأی، بودجه‌های کمپین‌های انتخاباتی، خدمات درمانی و بیمه‌ها و... تصمیم‌گیری کند. نامزدی برت دموکرات‌ها را در وضعیت خطرناکی قرار داده است.
 
آن‌ها باید راهی پیدا کنند تا بدون زیرسؤال بردن پیشینه فردی برت و اعتقادات کاتولیکش- اقداماتی که باعث ریزش رأی دموکرات‌ها در انتخابات پیش رو خواهد شد- از او سلب اعتماد کنند. برت به‌واسطه اعتقاداتش، در میان گروه‌های اقلیت آمریکا محبوبیتی ندارد. او به نفع سیاست‌های سخت‌گیرانه مهاجرت ترامپ و همچنین درجهت حق گسترده استفاده از اسلحه عمل کرده و سخنانی گفته است. محافظه‌کاران به این امید هستند که برت، پس از نشستن در کرسی قضاوت، علیه لایحه سلامت اوباما (اوباماکر) رأی صادر کند؛ لایحه‌ای که با لغو آن، حدود ۲۰ میلیون آمریکایی پوشش بیمه سلامت خود را از دست می‌دهند. مجلس سنای آمریکا متشکل از ۱۰۰ سناتور با اکثریت ۵۳ نفری جمهوری‌خواهان است و خانم برت، برای کسب اعتماد از این مجلس به ۵۱ رأی نیاز دارد و ترامپ گفته است که کسب رأی اعتماد از سنا «خیلی آسان» و «خیلی سریع» خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->