به گزارش شهرآرانیوز، دیمیتری پسکوف امروز، سهشنبه، ۲۱ مهر، اظهار کرد: روسیه به عرضه محصولی رقابتی به بازار جهانی نفت ادامه خواهد داد. هیچ ارتباط مستقیمی میان تصمیم ایالات متحده در خصوص گازوئیل روسیه و موضع مسکو در مذاکرات نمیبینیم.
سخنگوی کرملین اضافه کرد: کشورهای اروپایی نیز مانند دیگر کشورهای جهان از خریداران نفت روسیه هستند. توافق روسیه و آمریکا درباره سوخت دیزل در راستای منافع آمریکا، بازارهای جهانی انرژی و روسیه است. قصد اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم علیه روسیه در واکنش به تصمیم آمریکا درباره سوخت دیزل میتواند مانع اجرای توافق میان ۲ کشور شود.
پسکوف تاکید کرد: مسکو تاکنون فقط گزارشهای رسانهای درباره طرح صلح آمریکا و اروپا برای حل و فصل مناقشه اوکراین را دیده است.
این در حالی است که دیوید ایگناتیوس، ستوننویس روزنامه واشنگتنپست، به نقل از منابع آگاه گزارش داده بود که آمریکا و اروپا در حال تدوین پیشنهادی مشترک برای حلوفصل جنگ اوکراین هستند.
ستوننویس روزنامه واشنگتنپست ادعا کرده بود که طرح پیشنهادی چهار محور اصلی دارد و قرار است منافع اقتصادی و امنیتی اوکراین و روسیه را بهعنوان مبنایی برای توافق بر سر مسائل سرزمینی در نظر بگیرد.
منبع: مهر