به گزارش شهرآرانیوز، مراسم سومین دوره نشان کاوه به همت انجمن ورزشینویسان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵) در هتل پردیسان مشهد با حضور استاندار خراسان رضوی، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی، فرماندار مشهد، پیشکوستان، مربیان و ورزشکاران و جمعی از اهالی رسانه مشهد و خراسان رضوی برگزار شد.
باشگاه بسکتبال بانوان باتسام به دلیل قهرمانی در لیگ یک بسکتبال و صعود به لیگ برتر بسکتبال بانوان عنوان نشان کاوه برترین باشگاه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ را کسب کرد.
مرتضی منصوریان به دلیل حضور در مسابقات جام جهانی دانشگاههای جهان به عنوان بهترین داور خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ انتخاب شد و سوین نشان کاوه در بخش داوری را دریافت کرد.
مینا عصفوری به دلیل پرورش قهرمانان مشهدی در تیم ملی وزنه برداری به عنوان برترین مربی حوزه بانوان در سال ۱۴۰۴ انتخاب شد و سومین نشان کاوه را دریافت کرد.
رضا مومنیمقدم به عنوان سرمربی تیم ملی والیبال جوانان ایران به عنوان بهترین مربی مرد خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ انتخاب شد و سومین نشان کاوه را دریافت کرد.
مهلا عابدی در رشته بسکتبال تحت عنوان برترین پدیده بانوان نشان کاوه دریافت کرد.
متین چمیپا در رشته بوکس نیز به عنوان بهترین پدیده آقایان نشان کاوه کسب کرد.
آیناز فرامرزی از رشته کبدی به عنوان بهترین ورزشکار زن خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ انتخاب شد و نشان کاوه دریافت کرد.
احمد جوان از رشته کشتی نیز بهترین ورزشکار مرد خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ شد و نشان کاوه دریافت کرد.
معصومه زارعی سومین نشان کاوه امید بانوان خراسان رضوی را دریافت کرد.
ابوالفضل ظریفپور سومین نشان کاوه امید آقایان را کسب کرد.