اجرای زنده «بچه مرشد ۲» در مشهد | پویشی برای پاسداشت زبان فارسی + فیلم برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت شهدای خدمت در مشهد تشکیل قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع مالی شهرداری مشهد درباره فروش قدیمی‌ترین میدان شهر مشهد | روزی که میدان ارگ را فروختند کشف یک میلیارد ریال داروی قاچاق از عطاری‌های خواف خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازاری در ساحل شلوغ دریا ناصحی: مشکلات ترافیک مشهد با تکمیل پروژه‌های معابر حل می‌شود شهردار مشهد مقدس: می‌توانیم صادرکننده خدمات مهندسی در حوزه مترو باشیم + فیلم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مسائل شهر چه کوچک و چه بزرگ برای ما فرق نمی‌کند | افتتاح رسمی فاز یک خط۳ مترو با حضور رئیس‌جمهور بهره‌برداری از دوربرگردان تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده مشهد | معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: گره‌های ترافیکی با افتتاح دوربرگردان شهید فهمیده کاهش می‌یابد هوای مشهد همچنان آلوده است (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخستین جلسه ستاد برگزاری دیدار ایران و کره شمالی در مشهد برگزار شد درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت‌به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان ۱۴۰۴ دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند
سرخط خبرها

شهر مشهد سالانه ۲۰ هزار نفر گردشگر سلامت دارد

  • کد خبر: ۴۵۳۴
  • ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۴
شهر مشهد سالانه ۲۰ هزار نفر گردشگر سلامت دارد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پذیرش سالانه ۲۰ هزار گردشگر سلامت در بیمارستان‌های شهر مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ایرنا، دکتر شاپور بدیعی با بیان اینکه بیشترین نیاز‌های درمانی گردشگران سلامت شامل اقدامات جراحی قلب باز، جراحی عروق، جراحی عمومی، ارتوپدی، خدمات پوست، مو و زیبایی و خدمات دندانپزشکی، زنان و نازایی است، افزود: گردشگران سلامت بیشتر از کشور‌های کویت، بحرین، قطر، افغانستان، عراق، تاجیکستان و ترکمنستان هستند..
به گفته وی، تعداد گردشگران سلامت مشهد طی سال‌های اخیر روند صعودی داشته و چندین برابر این میزان نیز خدمات درمانی سرپایی به گردشگران سلامت ارائه می‌شود.
وی افزود: وجود حرم ملکوتی امام رضا (ع)، توانمندی بالای پزشکان از نظر علمی و تجربی، مراکز تشخیصی و درمانی مجهز، وجود منابع طبیعی و چشمه‌های آبگرم، تنوع دارو‌های گیاهی و کاهش نرخ خدمات از جمله ظرفیت‌های جذب زائر و گردشگر سلامت در مشهد و استان خراسان رضوی به شمار می‌روند.
دکتر بدیعی ادامه داد: جذب گردشگر سلامت یا توریسم درمانی یکی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ویژه مشهد در حوزه سلامت به شمار می‌رود و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه پیشگام است.

هفت بیمارستان مشهد مجوز پذیرش گردشگر سلامت دارند
مسئول دفتر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیزدر این زمینه گفت: تاکنون هفت بیمارستان در مشهد برای پذیرش بیماران خارجی از وزارت بهداشت مجوز 'IPD' را گرفته اند و چند بیمارستان دیگر نیز در حال فراهم آوری امکانات و زمینه لازم برای اخذ این مجوز هستند.
دکتر محمداسماعیل خیامی بیمارستان‌های دارای مجوز پذیرش گردشگران سلامت در مشهد را شامل جوادالائمه (ع)، رضوی، بنت الهدی، سینا، مهر، طالقانی و پاستور اعلام و بیان کرد: مقدمات لازم برای اعطای مجوز IPD به مراکز جراحی محدود نیز فراهم شده است.
وی از ثبت ۱۶ شرکت گردشگری سلامت در خراسان رضوی نیز خبر و ادامه داد: با استقرار و استحکام این شرکت‌ها در طول زمان بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مجاب خواهند شد به جای پذیرش بیماران از طریق واسطه‌های بدون مجوز، از این طریق بیماران را پذیرش کنند.
مسئول دفتر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این شرکت‌ها حلقه واسط بین بیماران و مراکز درمانی هستند و با استقرار در کشور‌های هدف و ارتباط مستقیم با بیماران و مراکز درمانی، خدمات درمانی و گردشگری را از مبدا تا مقصد به بیماران خارجی ارائه می‌دهند.
وی افزود: نرخ خدمات درمانی ارائه شده به گردشگران سلامت در ایران از کشور‌های منطقه کمتر و کاملا رقابتی است.
دکتر خیامی ادامه داد: هم اینک سقف تعرفه‌های خدمات تشخیصی و درمانی گردشگری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دو حوزه سرپایی و بستری برای مراکز خصوصی، دولتی و خیریه تعیین شده است. مراکز درمانی را تشویق می‌کنیم تا بسته‌های درمانی خود را با نرخ رقابتی تهیه و به بیماران خارجی عرضه نمایند.
وی به چالش‌های گردشگری سلامت نیز اشاره و بیان کرد: هم اکنون بسیاری از گردشگران سلامت از مسیر‌های غیرحرفه‌ای به پزشکان معرفی می‌شوند و این اقدام آسیب زا است.
مسئول دفتر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد فقدان نظام و برنامه جامع گردشگری سلامت، دلال بازی، نبود پوشش بیمه‌ای بین المللی و تبلیغات ناکافی را از مهمترین چالش‌های فراروی صنعت گردشگری سلامت در ایران برشمرد.

نیمی از گردشگران سلامت در مشهد ملیت عراقی دارند
وی در ادامه گفت: حضور گردشگران سلامت در کلانشهر مشهد طی سال‌های اخیر از رشد چشمگیری برخوردار بوده است و سال گذشته از ۵۶ ملیت در مشهد بیمار پذیرش شده است
به گفته وی، پارسال افزون بر ۲۰ هزار نفر از مراکز بستری و جراحی محدود در مشهد خدمات درمانی در حوزه‌های مختلف نظیر بیماری‌های زنان، قلبی و عروقی، جراحی‌های مختلف از جمله چشم و بینی دریافت کرده اند و طبق برآورد‌ها افزون بر ۱۰۰ هزار نفر هم از خدمات سرپایی، تشخیصی و درمانی استفاده کرده اند.
وی اضافه کرد: دریافت تعرفه‌های پزشکی برای بیماران خارجی در بخش خصوصی تا سقف چهار برابر تعرفه بیماران داخلی بلامانع است.
وی ادامه داد: تعرفه‌های گردشگری سلامت در مراکز دولتی، غیر دولتی، خصوصی و عمومی با هم متفاوت است که برای هر یک از مراکز درمانی مذکور در بخش‌های سرپایی، بستری و تشخیصی سقف تعرفه‌های مشخصی تهیه شده و با تصویب هیات امنای دانشگاه لوم پزشکی مشهد در حال اجراست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->