درآمد فیلم بچه مردم تقدیم بهشت امام رضا (ع) می‌شود سانس‌های فوق‌العاده سومین روز فیلم فجر۴۳ اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی بی‌مورد برای مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد  بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹ فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 

  • کد خبر: ۴۵۴۶۱
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 
کتاب «حکایت حال» گفتگوی لیلی گلستان با «احمد عطا» معروف به احمد محمود، نویسنده بزرگ کشور است.در این کتاب ، با نگاه احمد محمود آشنا می‌شویم، نگاهش به واقعیت، نگاهش به خیال و نگاهش به آدم‌هایی که در این داستان‌ها ساخته می‌شوند. 

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب «حکایت حال» گفتگوی لیلی گلستان با «احمد عطا» معروف به احمد محمود، نویسنده بزرگ کشور است. لیلی گلستان در مقدمه این کتاب گفته است با خواندن «همسایه‌ها»  احمد محمود را شناختم» و در ادامه توضیح می‌دهد که احمد محمود درخواست گفتگوی او را رد می‌کند و می‌گوید تا به حال با کسی گفتگو و مصاحبه نکرده است و آمادگی ندارد. لیلی گلستان به گفتگو اصرار نمی‌کند چون جواب احمد محمود صریح و قاطع بود مثل نوشته‌هایش. فقط از او می‌خواهد دراین‌باره فکر کند. ۳ ماه بعد از این ماجرا وقتی لیلی گلستان به گفته خودش دست از این خیال شسته بود، به او خبر داد که آمادگی صحبت کردن را دارد. 

 

 

گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 

 

در کتاب حکایت حال، با نگاه احمد محمود آشنا می‌شویم، نگاهش به واقعیت، نگاهش به خیال و نگاهش به آدم‌هایی که در این داستان‌ها ساخته می‌شوند. 

همچنین نظر او درباره آثار مهم ادبیات ایران و جهان نیز در این کتاب آمده است.

کتاب حکایت حال برای اولین بار سال ۱۳۷۴ چاپ و پس از آن چندین بار تجدید چاپ شده است. 

 


بیشتر بخوانید:

درباره «احمد محمود»، نویسنده‌ای که بیش از ۴۰ سال پشت میز کارش نوشت

 

 درس مهم «احمد محمود» برای نوشتن داستان

 


 

حکایت حال حاصل ۱۴ جلسه گفتگو  مفصل با احمد محمود در چهارشنبه‌هایی است که لیلی گلستان با یک بغل کتاب و نوار صوت و کاغذ، با شوق وارد خانه ساده احمد محمود می‌شد، حرف‌های احمد محمود را خوب می‌شنید، دم‌نوش گل‌گاو‌زبان خانم محمود را می‌نوشید و با دل خوش و پرشور خانه را تا چهارشنبه هفته بعد ترک می‌کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->