زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

آمار بیماران سرپایی مشکوک به کرونا در مشهد زیاد است

  • کد خبر: ۴۵۶۱۸
  • ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۴
آمار بیماران سرپایی مشکوک به کرونا در مشهد زیاد است
رئیس کارگروه اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اکنون تعداد مبتلایان به کرونا با شیب خفیف اما افزایشی روبه‌رو شده است.
گروه جامعه شهرآرانیوز | دکتر حمیدرضا رحیمی با اعلام این خبر گفت: در همه مراکز درمانی زیر نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در صورت افزایش بیماران مبتلا به کرونا، سناریو‌های مختلفی را آماده اجرا داریم.

وی ادامه داد: معیار ما برای هرگونه تغییر وضعیت در مشهد، تعداد بیماران بستری در روز و تعداد تجمع بیمار در مراکز درمانی است. این بدان معناست که شیب افزایش مبتلایان و افزایش تجمع، سبب می‌شود تا اقدامات درمانی ما نیز تشدید شود.

رحیمی افزود: اکنون روزانه بین ۸۰ تا ۱۰۰ بیمار جدید بستری می‌شوند. اما اگر روند بستری با روند ترخیص هم‌خوانی نداشته باشد، آن وقت وضعیت بحرانی است و تخت‌های مراکز درمانی خارج از چرخه کرونا را نیز دوباره فعال خواهیم کرد.

رئیس کارگروه اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: هم اینک میزان مراجعات سرپایی روبه‌افزایش است و میزان بستری‌ها با شیبی خفیف درحال بیشترشدن است، اما این به معنی ورود به موج سوم کرونا و وضعیتی مشابه ۲ هفته ابتدای مردادماه در مشهد نیست.
 

تحویل ۹۷ هزار واکسن به معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دکتر رحیمی با اشاره به آخرین وضعیت توزیع واکسن آنفلوانزا در مشهد گفت: واکسن‌های حوزه معاونت بهداشت دانشگاه برای توزیع و تزریق در مراکز بهداشت، تحویل این معاونت داده شده است که سال گذشته ۱۱ هزار واکسن و امسال ۹۷ هزار واکسن به ما تعلق گرفته است. دستورالعمل ابلاغی برای واکسینه‌کردن گروه‌های هدف نیز اعلام شده است و اولین شرط دریافت واکسن، تکمیل پرونده سلامت متقاضیان است و پس از آن براساس جدول اعلامی، افراد در مراکز بهداشت واکسن خواهند زد.

وی ادامه داد: واکسن‌های حوزه غذا و دارو برای توزیع در داروخانه‌ها شرایط متفاوتی دارد و هنوز چیزی به ما تحویل داده نشده است تا در اختیار مردم قرار دهیم.

رحیمی تأکید کرد: اکنون دارندگان کارت ام‌اس در بیمارستان قائم (عج) و بیماران سرطانی در بیمارستان امید واکسینه می‌شوند. در مرحله بعدی، افراد مسن، زنان باردار، جانبازان بالای ۵۰ درصد، کودکان، بیماران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای و... براساس فراخوان رسمی دانشگاه، واکسینه خواهند شد.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->