گروه جامعه شهرآرانیوز | دکتر حمیدرضا رحیمی با اعلام این خبر گفت: در همه مراکز درمانی زیر نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در صورت افزایش بیماران مبتلا به کرونا، سناریوهای مختلفی را آماده اجرا داریم.
وی ادامه داد: معیار ما برای هرگونه تغییر وضعیت در مشهد، تعداد بیماران بستری در روز و تعداد تجمع بیمار در مراکز درمانی است. این بدان معناست که شیب افزایش مبتلایان و افزایش تجمع، سبب میشود تا اقدامات درمانی ما نیز تشدید شود.
رحیمی افزود: اکنون روزانه بین ۸۰ تا ۱۰۰ بیمار جدید بستری میشوند. اما اگر روند بستری با روند ترخیص همخوانی نداشته باشد، آن وقت وضعیت بحرانی است و تختهای مراکز درمانی خارج از چرخه کرونا را نیز دوباره فعال خواهیم کرد.
رئیس کارگروه اطلاعرسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: هم اینک میزان مراجعات سرپایی روبهافزایش است و میزان بستریها با شیبی خفیف درحال بیشترشدن است، اما این به معنی ورود به موج سوم کرونا و وضعیتی مشابه ۲ هفته ابتدای مردادماه در مشهد نیست.
تحویل ۹۷ هزار واکسن به معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دکتر رحیمی با اشاره به آخرین وضعیت توزیع واکسن آنفلوانزا در مشهد گفت: واکسنهای حوزه معاونت بهداشت دانشگاه برای توزیع و تزریق در مراکز بهداشت، تحویل این معاونت داده شده است که سال گذشته ۱۱ هزار واکسن و امسال ۹۷ هزار واکسن به ما تعلق گرفته است. دستورالعمل ابلاغی برای واکسینهکردن گروههای هدف نیز اعلام شده است و اولین شرط دریافت واکسن، تکمیل پرونده سلامت متقاضیان است و پس از آن براساس جدول اعلامی، افراد در مراکز بهداشت واکسن خواهند زد.
وی ادامه داد: واکسنهای حوزه غذا و دارو برای توزیع در داروخانهها شرایط متفاوتی دارد و هنوز چیزی به ما تحویل داده نشده است تا در اختیار مردم قرار دهیم.
رحیمی تأکید کرد: اکنون دارندگان کارت اماس در بیمارستان قائم (عج) و بیماران سرطانی در بیمارستان امید واکسینه میشوند. در مرحله بعدی، افراد مسن، زنان باردار، جانبازان بالای ۵۰ درصد، کودکان، بیماران مبتلا به بیماریهای زمینهای و... براساس فراخوان رسمی دانشگاه، واکسینه خواهند شد.